Cap.30

7.8K 544 1
                                    

Mona

De când a venit John, în urmă cu două săptămâni am tot încercat sa-i zic de sarcină, dar mereu am fost întreruptă de el sau de altcineva.
A avut liber până acum si ca niciodata nu a plecat nici la antrenamentele de dimineață, a stat aproape tot timpul cu mine, iar când plecam la serviciu nu stiu ce facea acasă, dar venea mereu să mă aștepte.

Am iesit destul de des la restaurant, film sau club cu colegi de-ai lui sau singuri.
Bebelusul cred ca-i simte prezența pentru că m-a lasat în pace, o singura dată s-a întâmplat să mi se facă rău în timp ce John era la baie, iar eu am icnit vrând să vărs.
Un ospatar m-a vazut alergând spre baie si a venit sa-si ofere ajutorul apucandu-ma de mână si dandu-mi un pahar cu apă.

-Sunteti însărcinată, nu? Si prietena mea este si are aceleași simptome, îmi zice zambindu-mi cald si tinandu-ma în continuare de mână.

Apare si John lângă noi si nu pot decât să aprob cu capul, dar John deja e negru la față de nervi si bineînțeles gelozia îl roade.
Se repede sa-l ia pe ospătar de guler, dar sunt mai rapidă si mă bag în fața lui.

-Domnul mi-a adus un pahar cu apa pentru ca mi s-a facut puțin rău, cred că de la căldură si as vrea să iesim puțin! îi zic repede.

John maraie puțin cu maxilarul inclestat, dar se duce sa-mi aducă poseta si iesim în afara localului. Apa mi-a prins bine, pentru că mi-am revenit până s-a intors John. Dar el era la fel de nervos si m-a luat de brațe brusc si m-a presesat în portiera, luandu-mi gura cu asalt printr-un sărut sălbatic, dur.

Respiratia lui era precipitată, deschide portiera bagandu-ma în masina fără să apuc să scot vreun sunet, intră si el si privește direct în față, scoțând flăcări pe nas.

Ce dracu are? M-a innebunit cu gelozia lui, de cate ori se uită cineva la mine maraie si-l privește de parcă l-ar omori.

-John ce...,

N-am apucat să termin fraza că mă ia de mâini tragandu-ma în poala lui incalecandu-l si începe iar asaltul lui sălbatic, dar devenind din ce în ce mai bland, limba lui mi-o tachineaza pe a mea si se împletesc parca intr-un dans doar de ele stiut.
Respiratiile ni se intetesc, John îmi ridică fusta mai sus si isi bagă mâna în chilotii mei, mangaindu-ma.

-Sper că nu mai ai nevoie de ei! îmi zice cu voce ragusita când mi rupe.

Îmi ridică coapsele si îsi vâră două degete în mine, începând să le invarta usor umezindu-ma si excitandu-ma în timp ce mă sărută fierbinte.

-Ah ,John! gem eu.

Îmi bag mâinile între noi si trag de cureaua de la pantaloni, se opreste si mă lasă sa-i deschid ridicandu-se astfel în cât sa-i pot lasa putin în jos eliberandu-i madularul erect.
Mă trage deasupra lui si tip simtindu-l cum mă umple, mă apucă de solduri cu mainile lui mari si mă învârte în ritmul său întâi lent să mă pot obisnui, apoi din ce în ce mai rapid, iar eu mă las învăluită de senzatii si plăcere.

Ne dam drumul în acelasi timp si rămân în brațele lui până ne recapatam suflul.

-Parcă am stiut de ce am parcat aici alegând locul cel mai retras!îmi spune râzând si sarutandu-ma tandru pe cap.

-John, de ce esti atât de gelos si de posesiv? îl intreb serios.

Câteva momente nu zice nimic, apoi când nu mai asteptam niciun răspuns îmi zice.

-Sunt egoist, nu vreau să împart cu nimeni ce-i al meu! Tu esti a mea! N-am mai simtit niciodata asa ceva, poate pentru ca n-am iubit pe nimeni asa cum te iubesc pe tine si nu vreau sa te atinga nimeni, nu suport! Iar acum hai sa mergem acasa iubito, sa facem un dus! mi-a  spus inchizand subiectul.

EU-EL-COMPROMISURIWhere stories live. Discover now