Episode 29

12.4K 955 185
                                    

OKUYUN!!!Merhaba arkadaşlar. Öncelikle önemli bir duyuruyla başlayalım. Bölümler haftada bir gelecek. Anlayış gösterceğinizi umuyorum. Kitabın finali mart ayının sonuna kadar olmuş olur. Gelecek yıl üniversiteye hazırlık dönümim başlayacağından vaktim olmayacak. İstediğim bölümde çok zor olduğundan çok çalışacağım. İkinci kitap bu yüzden erteleniyor. Belki yazın başlarım. Ve okullar açılınca hafta sonları bölüm paylaşırım. Ama söz veremem. Umarım beni anlıyorsunuzdur. Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Geçen bölüme gelen oylarla beni çok mutlu ettiniz. Beğenmeniz dileğiyle.
Player:Sia-Unstoptable
İyi okumalar...

Yeşil gözler bana bir nefes kadar tanıdıktı. Şaşırmış bir biçimde kucağımdaki meleğin yeşillerine bakıyordum. Gözlerine dalmış bakarken küçük meleğimin ağzını açarak esnemesiyle gülerek ona baktım.

Yeşilleri kapanmış, küçücük ağzı açılmıştı ve tek kolunu da kaldırmasıyla o kadar tatlıydı ki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yeşilleri kapanmış, küçücük ağzı açılmıştı ve tek kolunu da kaldırmasıyla o kadar tatlıydı ki. Yüzümdeki küçük tebessümle derin bir nefes aldım. Uykusu geldiğinden zar zor gözlerini açık tutan meleğimin alnına küçük bir öpücük kondurup yatağına dikkatlice yatırdım. Yüzümdeki gülümsemeye engel olamıyordum. Arkamı döndüğümde kapının pervazına yaslanmış bana bakan Troy'la yüzümdeki gülümseme zorakileşti. Ona bakınca içimde yaranan huzursuzluğa,suçluluğa ve çekime engel olamıyordum. Tüm vücudum ona doğru çekilirken küçücük bir yanım beni ondan uzaklaştırıyor, adeta başka bir yere ait olduğu bağırıyordu. Yaslandığı kapıdan ayrılıp bana doğru bir kaç adım attı.

-Demek başka bir zamandaydın.

-Öyle görünüyor.

Derin bir nefes alıp ellerini havada birleştirdi.

-Hatırlamıyorsun değil mi?

-Hatırlamıyorsun değil mi?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Üzgünüm Troy. Hatırlamıyorum.

Onu kırmak istemiyordum. Fakat geçen bunca zaman içinde hiç bir şey hatırlamıyordum. Derin bir nefes alıp konuşmaya başlayacakken gözlerimin kararmasıyla ne yapacağımı şaşırdım.

-Nerde olduklarını bulduğunu söyle.

-Üzgünüm efendim. Fakat Kraliçe çok güçlü bir saklanma kalkanı kullanıyor.

Bilinmeyen ElementWhere stories live. Discover now