Capitolul 2

231 12 2
                                    

Dimineata*

Al dr**u ceas, nu se mai opreste odata?.. In final , ma ridic lenesa din pat , ma duc imi fac rutina si intru sa-mi fac un dus .
Ma trezesc jos , apa curgea ..imi pun un prosop pe mine si ies din dus . Cand am intrat in camera , m-am uitat la ceas . Ceee? Fuck me! 07:30 . Metroul pleaca in 5 minute . Mi-am cautat niste haine ( nu's pretentioasa) o pereche de blugi negrii taiati in genunchi , un tricou alb , o camasa in carouri rosie , vesnica mea geaca de piele si conversii mei negri . Mi'am luat ghiozdanul , am incuiat usa si am plecat in fuga . Am ajuns la timp..
Am ajuns si la scoala...sunt la o scoala privata , parintii mei sunt pretentiosi rau ..deci sunt intr'o scoala plina de fitosi ..
Allison- Heeeeii.
Eu- Hei
Allison- De ce nu mai sunat?
Eu- Am venit obosita de la munca si am uitat.
Allison- Tre' sa ma lasi sa te ajut ..Munca asta te oboseste de tot ...Nu stiu cum rezisti si la munca si la scoala , daca eram in locul tau , ma spanzuram [ ca de obicei Allison isterica si ironica]
Eu- Wow , ce incurajare 😒
Allison- Hai nu te supara..

A intrat profa*
Dna- Buna ziua , dragilor!
Noi- Buna ziua
Dna- Luati loc ...Dupa cum stiti va avea loc un concurs de dans ...Premiile vor fi : 30.000 $ si timp de o saptamana trupa One Direction va locui in casa castigatorului / castigatoarei . Inscrierile se vor face foar azi si maine . Concursul va fi peste 9 zile , adica martea viitoare .

Wow... 30.000$ sunt multi bani..imi pot platii datoriile si sa'mi mai ramana si 5000$ chiar daca trebuie sa-i suport o saptamana pe cei de la One Direction

O colega- Si cum se face ca One Direction vor fi in tara?
Dna- Draga mea , One Direction sunt in tara de ieri ...s-au mutat definitiv aici ... Ambasada Romaniei a avut grija ca nimeni sa nu stie pentru o zi , dat cum One Direction nu pot sta in casa , au fost surprinsi ieri la un restaurant de fite :)))
Allison- Nu pot sa cred ! Zayn este in tara !! Mell trebuie sa castig
Eu- Pai vreau si eu sa particip
Allison- Ce ? Parca nu-ti placea One Direction ...ce prietena esti .
Eu- Nu proast'o , nici acum nu-mi plac . Tu chiar nu ai fost atenta ? Sunt in joc 30.000$
Allison- Ti dau eu , dar nu concura ...doar stii ca nu pot castiga in fata ta ..
Eu- Nuuuu! Allison Parker ! Ti-am zis de 1000 ori ca nu voi accepta bani de la tine !
Tu ar trebui sa ma incurajezi , sa ma sprijini ...Chiar atat de mult vrei sa-ti fiu datoare ? Uite ca nu-ti fac pe plac . Voi concura si poate voi castiga!
Allison- Poti sa spui ca numai suntem prietene ! Si stai linistita , fa-ti iluzii ca nu vei castiga in fata lui Anne [ Anne fiind ce-a mai fitoasa fata din scoala si cea mai populara]
Eu - Pa Allison!

Nu pot sa cred ca Allison nu ma intelege ! Sa vazut cat de prietena imi este . Sa si mutat de langa mine si a inceput sa faca misto de mine cu cei din spate . M-am enervat si in timpul orei de mate [ cu directoarea] ...
Eu- Da-ti-va in p**a mea de sclavi. Se vede ca atat de invidiosi sunteti pe mine , incat nu va puteti abtine !
Dna- D-soara Martin , in biroul meu ... ACUM!

Nu am mai comentat nimic si am mers cu ea in biroul ei .
Dna- Mellina iti dai seama ce tocmai ai facut ? Ce te-a determinat sa faci asa ceva si sa-mi vorbesti asa?
Eu- Doamna director , recunosc ca am zis ceva vulgar ..dar m-am aparat ! Cei din spatele meu faceau misto ..ma faceau orfana si mai multe.
Dna- Allison?
Eu- Da ! Ne-am certat si numai ea stia ca parintii mei m-au lasat aici ca sa pot termina liceul si acum ea le zice cu totul si cu totul altceva !! Spun eu revoltata si mai aveam putin si plangeam .
Dna- Te cred ...pentru ca esti o fata cuminte si cu note bunicele . Du-te acasa si linisteste-te , ma voi ocupa eu de Allison si ceilalti.
Eu- Ok doamna . Multumesc si imi cer scuze pentru ce v-am zis
Dna- Nu-i nimic...stiu ca nu ai vrut .
Nu am mai zis nimic.. Doamna ma condus in clasa pentru a imi lua ghiozdanul si Allison cum m-a vazut ca-mi iau ghiozdanul ..
Allison- Asa , pleaca din scoala noastra . Nu esti bine venita aici . Aici sunt doar cei bogati si tu nu faci parte din asa ceva.
Dna- Defapt d-soara Parker , Mellina este mai bogata ca oricine din aceasta scoala . Are un suflet bogat si pleaca acasa pentru a se linistii , eu i-am dat voie . Iar tu impreuna cu mascaricii astia doi in biroul meu . Ceilalti , daca aud un sunet aveti 3 puncte scazute la purtare !

Intr-un fel ma bucuram pentru Allison . O merita... In fine , nu mi-am mai batut capul cu asta , am plecat acasa dupa ce m'am inscris la concurs . Cand am ajuns acasa m-am pus in pat sa ma culc , nu inainte de a imi pune ceasul sa sune la 17:00 , la 19:00 trebiie sa fiu la munca .

❤ One Direction ❤Donde viven las historias. Descúbrelo ahora