Capitolul 4

171 8 0
                                    


Am iesit din masina si am intrat în casa . Nici nu stiu de ce plâng..poate pentru ca am crezut ca macar Liam va fi altfel .. Stiti vorba aia 'Crezi o persoana diferita de restul , dar fix atunci îti demonstreaza ca sunt exact la fel ca ceilalti '

Dimineaţa *

Off, iar la şcoală . Jur că dacă Allison comentează ceva , o bat ! Nici nu am dispoziţia de a mă certa cu cineva ... Încă mă gândesc la cât de nesimţiţi sunt cei de la One Direction ..

Mi-am luat o pereche de blugi Skinny deschisi , taiati in genunchi si o bluza crem mai larguta si in fata am baga'to in pantaloni si in picioare ghetele mele negre şi am plecat spre şcoală . Ca de obicei îmi iau ziarul şi o cafea pentru a o bea şi pentru a citi ziarul în metrou ..

Am scupait toată cafea pe jos . NU POT SĂ CRED !

'Se pare că Liam din din One Direction are o nouă cucerire . Ce va zice actula lui iubită şi cine este această fată misterioasă ? ' . Îi omor ! Fuck ! Eram şi cu faţa în poza emoticon squint !

M-am dat jos din metrou la următoarea staţie şi am luat un taxi să mă ducă la adresaa celor din One Direction , bine că am păstrat-o când mi-a dat-o Zayn .Nu mă interesa că întârzii la şcoală . AM ajuns . Taximetristului nu îi venea să creadă că aici am vrut să vin , i-am plătit şi m-am dat jos. Wow ! O casă mare răău ! Zici că este un castel , doar că are pişcină . În fine nu asta mă intereseazăă . AM intrat în curte şi am dat buzna în casă ..atunci o femeie bătrânică a ieşit din bucătărie speriată .

Ea-Cine sunteţi ? Vă rog frumos să plecaţii sau chem paza !
Eu-Uite ce este doamnăă , sunt o prietenă şi dacă băieţii se trezesc şi le ve-ţi spune că am fost aici şi nu ma-ţi lăsat să vorbesc cu ei vă va concedia .
I-am dat să vadă ziarul .
Ea-Nu pot să cred ! Domnul Liam o înşală pe d-şoara Danielle ? Chiar nu aveţi pic de demnitate ?
eu- Aoleu doamne ! NU SUNT IUBITA LUI ! Sunt doar o prietenăă !
Nu a mai zis nimic şi a ieşit din cameră . Bun ! M-a lăsat .

M-am dus în bucătărie şi am luat o tigae şi o lingură de lemn , am pus-o pe bătrânica aia să-mi aducă şi un megafon !
AM pus-o pe bătrânică să bată cu lingura în tigae iar eu cu magafonul .

Eu-Dragiiii meii ! Trezirea f***-vă în gură ! Haideţi ieşiţi afară . Atunci am auzit o bubuitură =)) IAr din camera cu bubuitura a ieşit Zayn şi după ceilalţi .
Harry- Ce dracu ai femeie ? Eşti obsedată ?
Eu-Taci şi mergi !

Îi auzeam în spate şuşotind *

Zayn-Ce dracu vrea şi ce are ?
Niall- Nu ştiu dar hai mai repede că mă cam sperie.. Nu am mâncat nimic şi sunt speriat rău . Dacă a venit să îmi fure mâncarea ?
Liam-Niall ! Taci !
Doar Louis nu a zis nimic :)) Săracul încă era adormit .
Am ajuns în sufragerie .
Eu-Bun , luaţi loc .
Toţi m-au ascultat .
Zayn-Şi ce vrei ?
Eu- ASTA ! CE ÎNSEAMNĂ ASTA ?
I-am dat ziarul lui Liam . Tocmai bea un pahar cu apă şi a scuipat tot când a citi !
Liam- Ceee ? Bă aştia-s proşti ? Îi dau în judecată ! Tre' s-o sun pe Danielle .
Eu-Nu ,nu ,nu ! Nu te duci nicăieri . Stai aici şi îmi explici ce înseamnă asta ! Nu mă interesează cine e Danielle .
Liam-Femeie , Danielle E iubta mea şi dacă nu o sun acum o pierd !
Eu-TRebuia să te gândeşti înainte ! Tu nu realizezi că acum chiar toţi cred că sunt curvă şi la ce mi-aţi facut voi aseară sunteţi norocoşi că am venit să vă cer explicaţii ! (am ţipat)
Harry-Ce dracu ţi-am făcut ? Te-am adus acasă ? Greşeala noastră , nu se va mai repeta . Scuze că nu am vrut să te duci singură acasă trecut de 12 noaptea . ( spune ironic)
Eu-Doar atât vă amintiţi , intrebaţi-l pe Zayn !
Louis-Ce să îl întrebăm ?
Nu au mai zic nimic că altă fatăă a dat buzna în casă .
Liam-Danielle !
Danielle-Nici-o Danielle , ce înseamnă asta Liam ? Frumos o aduci şi în casă ... (doamne ea chiar plânge)

Eu-Uite ce e nu te cunosc , nu mă cunoşti ! De asta sunt şi eu aici ! Nu înţeleg ce înseamnă asta ! Nu e nimic între mine şi Liam şi nici nu o să fie ! Nici măcar nu suntem prieteni ! ERAM ! Înainte să se compoarte cum sa comportat aseară .. Ne-am cunoscut la restaurantul unde lucrez , Zayn sa dat la mine şi l-am cam bătut .
Zayn-Poţi să nu te mai dai mare ?
Eu-Taci ! Crede-mă că nu este nimic între mine şi Liam . M-au dus acasă cu toţii şi când am ajuns toţi erau beţi înafară de Zayn , au tras de mine ,dar Zayn ma scos afară . Te rog , nu mai plânge .
Danielle- Ok ..
I-a dat o palmă lui Liam . Nu mă aşteptam la asta .
Liam-CE ? De ce ai dat ?
Danielle - Pentru cum te-ai comportat cu .. ?
Eu- Mellina , Mell pentru prieteni .
Danielle-Cu Mell . Toţi cereţi-vă scuze , fără tine Zayn .
Ei-Ne pare rău cum ne-am comportat . Eram beţi şi nu ştiam ce facem .
Liam-Mell..
Eu-Mellina .
Liam-Mellina , îmi cer scuze ! Nu am vrut să îţi fac nimic . Eram beat !
Eu - Ok , apreciez că aţi încercat să vă cereţi scuze ,dar nu vă cred . Voi mă consideraţi curvă şi nu negaţi pentru că ştiţi că omul beat se comportă cu cineva exact cum o crede că este şi spune mereu adevărul .

Nu au mai zis nimic .

Danielle- Nimeni nu te crede curvă . Ce ai făcut azi mi-ai demonstrat mie că nu eşti aşa ..şi dacă era cineva în locul tău până acum o băgam în spital şi îl băteam pe Liam de îi sunau capacele :))
Eu- :)) E bine că cineva îi ţine în lesă , dar voi mi-aţi pierdut tot respectul care îl aveam pentru voi ,aseară . Tu nu , Danielle . Şi Zayn , mulţumesc pentru aseară , dar tot un pervers şi enervant rămâi . M-am cărat .
Liam-Lasă-ne să te ducem la şcoală .
Eu-Nu mulţumesc , Liam Payne .

Danielle - Te duc eu şi să nu aud comentarii . Iar voi băieţii pregătiţi-vă că mergem la tribunal , nimeni nu scoate minciuni despre Liam şi scapă şi vom merge şi la ei să posteze în ziarul de mâine că a fost o greşeală , voi toţi sunteţi doar amici cu Mell .
Ei-Pa Mell .
Eu-Am spus că Mell îmi zic prietenii , voi îmi ziceţi Mellina .

Nu au mai zis nimic . Am plecat la şcoală cu Danielle , i-am zis unde învăţ şi ma adus . Tot drumul am ascultat muzică, am glumit şi altele . Chiar dacă are 19 ani se comportă ca una de 16 , cum mă comport şi eu :))

Am coborât din maşină , i-am zis pa .. şi a plecat . Bun .. Să vezi acum la şcoalăă ..


❤ One Direction ❤Onde as histórias ganham vida. Descobre agora