Capitolul 34

83 6 0
                                    

Începuse să țipe și să sară pe acolo cau un copil mic ,apoi sa dus la el la luat în brațe și la pupat pe ambii obraji, nasul și fruntea , după ce și-a terminat micile momente de nebunie Zayn a luat-o în brațe și i-a îmbrățișat și pe ceilalți . Toți plângeau . Niall,Harry,Louis,Elenor,David,Holly,Rebecca,Danii, Zayn,Liam și eu . Toți . Nu puteam să cred că sa trezit , era un vis la care speram demult . Am mai stat și glumit cu toți , dar venise doctorul , îi luase sânge pentru analize și am plecar ,am vrut să rămân eu cu el în seara asta ,dar Rebecca și Zayn au zis că rămâne Rebecca :)))) așa că am rămas cu ei .

*Dimineața mă trezesc în pat cu Zayn și Rebecca (la spital) , eram pe mâna lui ,iar Rebecca pe el :)) Mă uitam la ei și parcă îmi venea din nou să plâng , nu credeam c-o să se întâmple asta ! Acum eram o familie . Bine doar că nu sunt soția lui ... nu m-a întrebat până acum și nu știu dacă mă va întreba prea curând ..poate nu este pregătit . L-am sărutat scurt pe obraz , m-am ridicar și am vrut să plec ,dar nu vroiam .. Totuși trebuia să îi iau niște haine de acasă. I-am pupat pe amândoi de vro 3-4 ori și pe urmă am plecat . Afară , spitalul era asaltat de presă , acum eram cu agenții de pază . Presa nu știa că s-a trezit și nici că ar fi treaba lor . Am urcat în limuzină și am plecat acasă . Ajung acasă , băieții deja pregăteau sosirea lui Zayn ,aranjau de colo colo la ordinul lui Danielle .

Danii-Idioțilorrr ! Trebuie să fie perfect !

Harry-Femeie ! Cărăm canapeaua asta de 1 oră !

Niall-Mă doare spatele !

Eu-Neața și vouă :)))

Niall-T rog ajută-ne ! Pe Liam și Louis i-a trimis la magazin cu un caiet de cumpărături ! De când a venit de la spital râde și dansează prin casă și ne pune să aranjăm . ( mă uitam cu amuzamet la Harry,practic le era frică de Danielle .

Harry-Mă sperie ,frate !

Eu-Dacă nu eu atunci cine :))?

M-am dus la Danielle/

Danii-Hei . Spune-mi că nu ați ajuns acum ? Ah ,trebuia să fie gata până veniți .

Eu-Am venit să îi iau niște haine și cred că îi va da drumul mai târziu .

Danii-Am timp .

Eu-Vrei te rog să îi lași să se odihnească ?

Danii-Păi de ce nu au spus nimic ?

Eu-Nu îi vezi ? făcusem semn spre Niall și Harry care aproape leșinaseră pe canapea . Și nu trebuie să fi așa entuziasmată , vrea doar să petrecem o seară împreună , cu toții .

Danii-Dar...mă bucur că s-a trezit ! Când l-am văzut , nu știam ce să fac , să sar pe el , să leșin.. Îl iubesc ca pe un frate !

Eu-Știu .. Eu îl iubesc ,îl iubesc ! Dar încerc să nu sar pe el și să nu îi disper pe cei din jurul meu , ok ?

Danii-Ok . Băieți ?

Niall-Da?

Danii-Puneți-o la loc și pe urmă puteți să vă odihniți , curat am făcut așa că pa .

Harry-A zis ce am auzit ?

Eu-Da.

Harry-Aleluia !!!!

Fiecare a plecat în camera lui , iar eu am rămas cu Danii .

Eu-Holly și Haley?

Danii-Holly doarme , Haley e plecată cu Louis și Liam la cumpărături .

Eu-Cum se simte Holly?

Danii-Binișșor .. Mai are stări de vomă , o ia cu amețeli , chesti de gravidă :))

Eu-Hai că eu mă duc să fac un duș , mă schimb , iau niște haine pentru Zayn și Rebecca și plec .

Danii-Bine .

M-am dus sus , am intrat în duș și m-am relaxat timp de vro 15-20 de minute , după am ieșit din baie , mi-am uscat părul și mi-am ales hainele http://www.polyvore.com/plictiseala/set?id=145445515 , ceva lejer .. Nu aveam niciun chef de aranjare , îl vroiam doar pe Zayn acasă , i-am ales și lui Rebecca o pereche de blugi , o cămașă , un fes cu PORC și o geacă de blugi îmblănită pe dinăuntru , iar lui Zayn http://www.polyvore.com/zayn/set?id=145445996 și am plecat. Cred că durase vro 2 ore toate astea . Când am ajuns la intrarea spittalului ,am coborât din mașină ajutată de agenții de pază ,presa se îmbulzea să facă care mai de care o poză . Am intrat în spital și m-am dus direct în salon . Acolo Zayn o alerga pe Rebecca prin încăpere , când m-au văzut au venit amândoi la mine , Rebecca m-a luat în brațe ,iar Zayn m-a sărutat.

Eu-Am plecat să vă aduc haine și să fac un duș .

Zayn-Ce a spus doctorul ?

Eu-Încă nu am vorbit cu el , acum mă duc.

Rebecca-Mamii,dacă nu îi dă drumul lui tatii acasă , îl iau pe sus și îl duc acasă .

Zayn-Poți să mă ridici ? :)))

Eu-Așa facem :)) Hai că mă duc să vorbesc cu doctorul .

Am ieșit din salon ,am mers pe holul spitalului până am dat de biroul doctorului , am ciocănit ușor și am auzit o voce spunând ușor „intră" .

Eu-Bună ziua.

Doctor-Bună ziua.

Eu-Vreau să aflu analizele lui Zayn Malik și dacă îl externați astăzi .

Doctor-Analizele , tocmai au ajuns . Stați puțin să mă uit peste ele .

Se uită pe niște hârti preț de 5 minute , apoi lasă foile jos și se uită la mine vesel .

Doctor-Este sănătos tun ! L-am ținut sub observații în fiecare minut , organismul lui răspunde corespunzător la tratament , desigur va mai avea câteodată dureri în locul unde a pătruns glonțul ,dar nimic ,grav . (scoate dintr-un sertar o cremă ) Dă-i cu asta și în vro 10 minute îi va trece durerea .

Eu-Mulțumesc.

Am vrut să îi dau niște bani ,dar m-a surprins reacția lui .

Doctor-Ooo nu vă rog . Vreau doar un autograf de la dvs și Zayn .

Eu-Ah , ok .

I-am dat un autograf , se pare că erau pentru fata lui :x M-am dus în salon , am îmbrăcat-o pe Rebecca , apoi s-a îmbrăcat Zayn , i-am luat lucrurile care le avea pe la spital și am plecat , am semnat ceva înainte să plecăm și după am ieșit pe ușa spitalului . Presa a avut un moment de șoc ,dar și-au revenit și au început să facă poze și să pună întrebări .

Reporter-Când va-ți trezit din comă ?

Zayn-Ieri ?

Reporter-Și cum vă simțiți ?

Zayn-Ca nou .

Reporter-De ce va-ți aruncat în fața Mellinei ?

Zayn-Din dragoste ,ceea ce tu nu vei înțelege niciodată .

La vorbelea aste am zâmbit și l-am sărutat , apoi am urcat în mașină și am plecat spre casă .


❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now