Capitolul 33

89 8 0
                                    

*După 3 săptămâni*

Am petrecut anul nou în spital , lângă Zayn cu toții . Încă nu se trezise,doctorii spuneau că este imposibil să se mai trezească după atâtă timp . Dar știți și voi că unii s-au trezit și după 1-2 ani . Nu vreau, vreau să se trezească acum . Nu mai pot aștepta , a trecut 1 llună de când este așa și nu mai suport să îl văd așa . Rebecca la văzut doar o singură dată în luna asta , s-a abținut să nu plângă , pentru că mi-a promis,dar când a ajuns acasă..Mi-a spus Holly că s-a dus în camera ei și a început să plângă . O înțeleg mai bine ca oricine,sunt mama ei și mie mi-e dor de tatăl ei , bărbatul pe care îl iubesc cu toată ființa mea ..

*Dimineața m-am trezit cu capul lângă mâna lui , am strâns-o tare și m-am rugat din tot sufletul meu să se trezească astăzi ,este o zi specială ,este ziua Rebeccăi ,face 2 anișori , am întrebat-o ce și-ar dori de ziua ei și singurul lucru care mi la zis de mii de orii este ca vrea să se trezească tatăl ei .

Eu-Nici acum nu vrei să te trezești ? Este ziua fetiței tale ! Fețiței noastre ! plângeam din nou , din nou și din nou ..am început să vorbesc cu el și să aștept să îmi răspundă ,dar doar asistenta mă trezește la realitate. Este posibil să mă audă sau nu . Stăteam lângă el , plângeam și mă gândeam,la ce? Nu știu , aveam toate gândurile vraiște. Simt o mână pe umăr și tresar.

Niall-E timpul să mergi acasă , nu ai mai dat pe acasă de 3 zile . Nu te gândești puțin la Rebecca? Și ea suferă .

Eu-Știu Niall,dar nu mai pot să plec și să îl las așa , ok ? Nu mai pot ! A fost un prost ! Cel mai mare prost. De ce s-a aruncat în fața mea ?

Niall-Ți-a dovedit în modul cel mai periculos și romantic că te iubește. Nu ia păsat de faptul că poate nu se va mai trezi , vroia doar să te știee în siguranță și să încaseze glonțul ăla pentru tine .

Eu-Pentru mine era glonțul ăla ,nu pentru el !

Niall-IAr el a vrut să schimbe asta,sper că de acum încolo să nu mai ai îndoieli față de sentimentele lui pentru tine. Dacă a avut curajul să se arunce în fața glonțului înseamnă că te iubește mai mult ca pe el.

Eu-Of....

Niall mi-a deschis din nou alte gânduri ...Am vrut să plecăm acasă, de data asta am angajat bodyguarzi, Danielle ne luase câte o cafea și am plecat acasă . Cum am ajuns Rebecca a sărit pe mine cu un zâmbet pe care nu l-am mai văzut de când Zayn este..în comă . Am mers în sufragerie lângă ceilalți și ne-am așezat pe canapea.

Eu-Ce ai pățit puiule ? De ce ești așa veselă ?

Rebecca-Cadoul meu . S-a trezit tati ?

Eu-Ăm...Rebecca..

Cum a auzit ,acel minunat zâmbet a dispărut din nou și pe chipul ei micuț s-a aștermut din nou frica , îngrijorarea și tristețea .

Eu-Scumpo ,îmi pare rău .

Rebecca-Nu-i nimic , poate nu vrea să mă mai vadă .

Eu-Nu vorbi așa ! A încasat glonțul ăla pentru noi !

Rebecca-Scuze...

Am pupat-o și am vorbit cu ceilalți , am aflat o veste chiar foarte tristă . Elenor l-a înșelat pe Harry ,de-asta era așa distant de ea , s-au despărțit , iar acum Harry sufera , o iubea , iar acum era rănit .

Eu-O să fie bine ,da ? Vei trece peste. Este o proastă că te-a înșelat . A pierdut un om care o iubea , iar tu încet încet vei trece peste și te vei îndrăgostii din nou .

❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now