Capitolul 52

65 6 1
                                    


Eu-De ce nu vrei sa dai uitarii si sa imi mai acorzi o sansa?
Zayn- Pentru ca atunci cand ma uit la tine, te vad intr-o camera de hotel cu Damon ,apoi in fata mea spunandu-mi ca m-ai inselat . De 3 luni amarate asta visez si ma gandesc intr-una doar la asta . Te iubesc enorm,Mellina,dar nu pot trece peste..iar daca vrem sa continuam cu relatia asta trebuie sa ma impac cu gandul ca ai fost si a altuia .
Eu- Si eu te iubesc,dar intelege ca sunt doar a ta . Am fost violata *spun cu lacrimi in ochi*
Zayn- Nu te cred.

Asta a spus si a iesit din baie lasandu-ma cu si mai multa tristete .
Cred ca am stat inca 20 de minute in baie,degeaba ..procesand ce tocmai s-a intamplat ,chiar daca nu-mi aduc aminte 4 ani din viata , greselile pe care le-am facut si multe altele,stiu sigur ca numai exista cale de impacare cu Zayn. Stiu ca ma iubeste,dar daca nu poate trece peste greseala mea, numai putem fii impreuna..
Am lasat toate gandurile de-o parte si am dat drumul apei , intrand in dus,lasand apa calda sa-mi relaxeze toti muschii . Am iesit din baie intr-un prosop si m am dus in camera mea pentru am verifica bagajul si am mai pus tot ceea ce mai aveam nevoie pentru cele 2 zile pe iaht .
Dupa ce m-am imbracat intr-o pereche de blugi taiat si o bluza alba din dantela ,am iesit din camera ducandu-mi bagajul jos si pornind spre camera Rebecăi sa-i pregatesc si ei bagajul . Cand am intrat in camera ,fetita mea era in pat uitandu-se la desene,Danielle era si ea in incapere pregatindu-i bagajul fiului ei,David.

Eu-Hei .
Danielle-Hei
Rebeca-Mamii ,ai venit sa-mi faci bagajul?
Eu-Da,scumpo .
Danielle-Vrei sa vorbesti despre ce s-a intamplat mai devreme?
Eu-Nu aici , mai tarziu . Chiar am nevoie sa vorbesc cu cineva .
Danielle- Ok ,Mell.

Asta a fost tot ce am vorbit , dupa am stat si am pregatit bagajul Rebecai ,se pare ca ceilalti s-au razgandit si au propus sa stam 4 zile in loc de 2 .
Seara,pe la ora 18:30 am fost cu totii gata , ne am urcat intr-o limuzina cu totii si am plecat , Zayn stand pe partea cealalta chiar in fata mea. Numai uitandu-ma la el , imi dadeau lacrimile . Nu inteleg amnezia asta deloc, de ce am sentimentele astea atat de puternice pentru el ..daca nici macar nu-mi amintesc nimic din trecutul nostru? Danielle mi-a povestit , prima noastra intalnire intr-un parc ,o cina romantica spunandu-ne amandoi primul "te iubesc", momentele frumoase petrecute impreuna, greselile lui ..de cate ori m-a inselat si l-am iertat , cand am plecat in Marea Britanie lansandu-ma cantareata , concertul lor din Marea Britanie ,momentul cand Zayn a spus intregului public ca regreta ce s-a intamplat , ca ne-am despartit si ar da orice sa ne impacam, cum am plans amandoi ,cum a incasat glontul acela din cauza unui tip Marco , pentru mine . A fost in coma luni de zile, iar eu stateam cu zilele la spital , Danielle mi-a povestit tot ce s-a intamplat in acesti 4 ani , momentele dinainte sa ma indragostesc de Zayn, cum era un nesimtit si nu ne suportam unul pe altul , locul unde lucram inainte si multe altele . Lucrul trist aici e ca nu-mi amintesc sima chinui de luni de zile sa-mi amintesc, inca am sedinte cu acea fata Ana , care si ea se straduieste cat poate sa-mi aduca aminte . Am purtat multe discutii cu toti, cu baietii , cu fetele despre acesti 4 ani , dar nici macar o imagine din amintirile mele nu-mi aduc aminte , NIMIC. De ceva timp incep sa cred ca o irosire de timp sa incerc sa-mi reamintesc tot, ca amintirile mele sunt pierdute pentru totdeauna si nu vor mai revenii ,dar am inca acea mica speranta ca poate am o sansa la un milion sa-mi reamintesc totul si sper din tot sufletul ca se va intampla asta .

Alice-Mell? Hei,Mell! *spune putin mai tare Alice*
Eu-Hmm? Da,scuze..
Alice-Am ajuns :)
Eu-Oh,cobor imediat *ii spun *

O iau pe Rebeca de mana si coboram cu din limuzina . Acum am observat ca Holly si-a lasat fetita acasa . Da,a nascut si are o fetita de 5 luni frumoasa foc .

Holly-Chiar aveam nevoie de o vacanta , sa nu aud plansete si sa nu am treziri in timpul noptii .
Niall-Va fii o vacanta frumoasa, iubito .

Toti erau imbratisati si se uitau de-a lungul marii ,asteptand sa ne urcam pe iaht . Uitandu-ma la ei , eram putin invidioasa , toti imbratisati , alaturi de persoana iubita ,partenerul lor de viata,numai eu nu ..
L-am observat pe Zayn stand putin mai in fata , incruntat , gandindu-se la ceva. Pentru un moment am vrut sa ma duc la el, dar m-am gandit mai bine si am spus nu , a spus tot ceea ce a avut de spus in baie .

❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now