Capitolul 15

141 11 0
                                    

Zayn-Gata?

Eu-Da . Ce ai avut de luat .

Zayn-Un pretext ca să dăm pe acasă să te schimbi :)) .

Eu-Aaa :)) Păi hai .

Am plecat cu toții la cumpărături . Trebuia să ne luăm haine pentru emisiunea de disearăă și trebuia să îi aleg și lui Zayn ceva care să se asorteze . M-am simțit bine la cumpărături , Zayn mă ține de mână și aveam senzația ca el chiar vrea să mă țina de mână , nu că este nevoit . Am găsit repede rochiile pentru noi fetele ,dar la băieți era mai greu ... Lui Zayn i-am ales o pereche de blugi cu puțin tur și un tricou+jachetă și la ceilalți cam la fel numai că Niall a vrut cămașă .

Elenor si-a luat o richie rosie cu o palma deasupra la genunchi asortata cu o pereche de pantofi rosii si un colier cu semnul infinitului si inauntrul lui scrie 'Love'
Haley si-a luat o rochie albastra strampta pe talie si de la talie in jos larga si a asortat-o cu o pereche de pantofi arginiti si un lant cu o pietricica negra
Danielle si-a luat o rochie culoarea piersici cu o palma deasupra la genunchi si pe partea stanga cu pierticele de jos in sus si cu o bretea tot in partea stanga , un plic tot culoarea piersicii si o pereche de pantofi culoarea piersici putin mai inchisi
Holly ca Danielle numai ca pe crem
Mellina o rochie neagra strampta cu o palma deasupra la genunchi in jurul talie are o dunga cu pietricele si a asortat-o cu o pereche de pantofi negrii de catifea mai multe bratari prinse intr-una negre si argintii si un inel .

Mda...Fetele la fiecare emisiune vor să fie cu rochițe frumoase și nu mai știu eu ce . De-abia am convins-o pe Danielle să port rochia care mi-am ales-o . Am ajuns acasă și ca de obicei , noi trebuia să pregătim băieții . I-am călcat tricoul și blugii lui Zayn , în timpul ăsta făcea glume căă sunt bună de măritat și altele .. Ne înțelegeam ,ceea ce este ciudat .. După ce s-a îmbrăcat , își făcea freza .

Eu-Nu mai termini odată ?

Zayn-Dar nu îmi stă cum vreau .

Eu-Aoleu ,vin-o încoace .

L-am luat și i-am aranjat freza cum îmi plăcea mie .

Eu-Uite acum ești frumos .

Zayn-Îmi place ,dar până acum nu am fost frumos ?

Eu-Ba da :))

Zayn-Haa . Ai recunoscut că sunt frumos . :))

Eu-Da, ești frumos :)) Acum ieși să mă pregătesc și eu .

L-am dat afară cu greu , iar după m-am îmbrăcat și mi-am făcut o coadă împletită .

Eu-Suntem gata ?

Liam-Mai este Danielle .

Eu-Aaa ok .

Danielle a coborăt și am ieșit din casă . Limuzina era la câțiva pași de casă , adică în curtea aia mare. Ei și Zayn am rămas mai în spate.

Zayn-Nu ai uitat că trebuie să vorbim nu ?

Eu-Nu , nu am uitat . Dar despre ce să vorbim ? Mă sperii ..

Zayn-Mell,doar ai încredere în mine .. îmi calc destul pe orgoliu ca să vorbim diseară .

Eu-Fie .

Zayn-După emisiune plecăm cu mașina mea .

Eu-Ok .

Am urcat în limuzină cu toții și am plecat . Când am ajuns în fața clădirii unde era emisiunea , aceasta era deja asaltată de jurnaliști și camere video . Am coborât și câțiva agenți de la pază ne-au ajutat să intrăm în clădire . Am mer și ne-am mai aranjat puțin și am intrat în emisie .

❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now