Capitolul 50

72 8 2
                                    



Eu-Nu vreau ca Zayn sa afle de analize .Daca nu ma crezut pana acum nu-si mai au rostul analizele .. Eu voi decide daca ii arat analizele sau nu .

Dupa 2 saptamani*

Perspectiva lui Zayn-

Era timpul s-o luam pe Mellina de la spital .. N-am mai dat pe la spital de cand s-a trezit , mi-e prea scarba s-o vad .Stiu ca poate ma comport ca un copil mic ,dar am si eu orgoliul meu si mandria mea ..

'Iubirea adevarata înseamna atat curaj cat si teama. Este curaj pentru ca putem fi oricand raniti si teama pentru ca nu vrem sa-i pierdem niciodata pe cei pe care ii iubim .' Asta imi spunea mama destul de des cand ma parasea o fata pentru altul mai frumos .. Dar nici acum nu i-am inteles cuvintele ,iar cand o intrebam ce inseamna imi spunea 'Iti vei da seama singur , cand vei fi pregatit ' . E o filozoafa al naibii de buna .

Un ciocanit ma trage din gandurile mele .

Eu-Intra.

Harry-Hei ,frate.

Eu-Hei

Harry-Noi in 10 minute plecam s-o luam pe Mellina. Vii ?

Eu-Nu .

Harry- Sti ca trebuie sa treci peste ,nu ?

Eu-Mda,stiu .. Dar nu cred ca voi fii pregatit vreodata ,iar daca voi fii ..sigur nu-i intr-un timp apropiat ..

Harry-Dar nu te-a inselat !

Eu-Dovedeste-o .

Harry-Cand adevarul va iesii la iveala ,va fii prea tarziu ca s-o ai inapoi in bratele tale si iti va parea rau ca nu ai crezut , vei vrea sa te bati singur pentru prostia ta . Iti jur asta .

A plecat prea rapid sa-i mai pot spune ceva si m-a lasat mai bulversat ca inainte. Stiu ca ei tin cu Mellina , stiu ca imi vorr si mie binele , dar ... nu pot fii fericit cand mintea si inima mea se gandeste numai la EA si felul cum m-a inselat si CU CINE .Par obsedat , dar asa sunt . Sunt obsedat de ea , o iubesc si ma urasc ca fac asta . Pur si simplu .. inima imi spune sa ma duc la ea , iar orgoliul meu nu ma lasa . Intr-o zi voi innebunii . Jur !

-Perspectiva Mellinei-

Eram pe patul de spital , nerabdatoare sa plec de aici , ultimele doua saptamani au fost un cosmar total . Toti imi spuneau lucruri despre mine pe care nu le stiam si orice om sanatos la cap si normal si-ar aminti tot ce face ! Am un copil ? Pe bune ? Mi-as amintii asta ,sau prima mea noapte de dragoste . Momentele de fercire , momentele cand am plans dupa cineva sau cand am implinit 18 ani . Mi-as amintii lucrurile astea !

Stateam in fund pe pat ,asteptand sa vina Danielle sa ma ia . Acel baiat , Zayn .. nu a mai venit pe la spital de doua saptamani . Oare de ce nu crede ca am fost violata ? Singurul lucru bun din toata amnezia asta este ca nu imi amintesc cum am fost violata si nici nu vreau sa imi amintesc ,dar poate lucrul asta imi poate aduce amintirile inapoi.

Numai cand ma gandesc ca EL nu ma crede , simt o durere imensa in piept . De ce simt toate sentimentele astea , de ce am uitat de el , de prietenii mei ? De noua mea familie ? De ce sentimentele astea nu-mi dau pace ,iar sentimentul ala cand cineva iti rupe inima in mii de bucatele si nu stii daca o vei mai putea reface vreodata ,dar stii ca cel care ti-a distrus-o o poate reface , de ce ma macina acest sentiment ? Cu ce am gresit asa de grav ca sa simt toate chestiile astea?

?-Poate pentru ca ai fost prea buna , iar acel baiat daca nu crede in tine inseamna ca nu te merita .

M-am uitat spre usa si o fata de vreo' 28-29 de ani intrase cu o rochita eleganta care ii scoteau in evidenta formele .

Eu- Poftim ?

Ana-Ma numesc Ana , sunt aici sa te ajut sa-ti recapeti amintirile .

Eu-Buna. Am gandit cu voce tare ?

Ana-Da . spune ea si un zambet micut ii apare pe fata .

Eu-Cine te-a trimis ?

Ana-Danielle .

Eu-Oh .

Ana-Putem discuta ?

Eu-Desigur .. Chiar vreau sa-mi amintesc ultimii 4 ani .

Ana isi trage un scaun si se aseaza langa mine .

Ana-Bun . Tu ai o amenzie rar intalnita

Eu-Adica?

Ana-Ti-ai uitat amintirile dar nu si sentimentele . Simti tot ce simteai inainte cu adevarat ,doar ca ti-ai uitat amintirile. Te poti apropia de cineva si iti dai seama daca iti este cunoscut sau nu , daca il iubesti sau nu , daca il urasti sau pur si simplu nu-l cunosti. De exemplu , ai iubit cu adevarat pe cineva , acel baiat , Zayn Malik.. Te-a ranit dar si tu pe el fara sa vrei ,ai fost supusa unor intamplari groaznice . Si acum iti simti inima in mii de bucatele , vrei sa mori , te simti vinovata,singura , pustie , goala pe dinauntru , nu-i asa?

Eu-De unde sti chestiile astea ?

Ana-Confirma-mi .

Eu-Da.

Ana-Spune-mi ce-ai pe suflet .

eu-Nu crezi ca ne cunoastem de putin timp ca sa iti spun ce simt si ce am pe suflet ?ea chicotii usor

Ana-Asta te va ajuta ,iar eu iti promit ca nu voi spune nimic din ce nu vrei sa zic. Sunt platita destul de bine de Danielle ca sa te fac bine .

Eu-Oh.. a fost tot ce am putut spune

Ana-Deci , spune-mi ce-ai pe suflet.

Am luat o gura mare ,apoi am stat cateva minute privind intr-un punc fix si am inceput sa vorbesc fara sa vreau .

Eu-Nu stiu cum ma simt , cand imi aduc aminte de privirea lui cand m-am trezit imi trece un fior pe sina spinari , ma privea cu dispret ,scarba dar totusi putina iubire si parere de rau . Simt ca mi-as da viata pentru el , ca as muri daca s-ar intampla ceva cu el , dar felul cum se comporta cu mine lasa de dorit .. Am si un copil cu el ,stii? Acum 4 ani visam o facultate ,cursuri de dans profesionit .. iar acum nici macar nu-mi amintesc cand am facut prima data dragoste , cand am fost ranita din dragoste pentru prima data , cum am adus pe lume acel copil ..

Toate aceste lucruri ma bulverseaza si vreau doar sa stau intr-o camera singura , intr-un colt si sa plang pana simt ca numai am lacrimi , apoi sa incep din nou . Vreau sa fiu puternica sa-mi revin ,dar nu pot . Pur si simplu tot curajul si tupeul mi-a fost luat odata cu amintirile mele .. Orice persoana poate incalzi un trup ,dar nu orice persoana poate incalzi un suflet . Atunci cand iubesti pe cineva devi slab si uiti de propria persoana , atunci cand te indragostesti de cineva devi martor la propria autodistrugere ,iar eu vreau sa imi aduc aminte lucrurile astea si tot odata sa simt si sa imi aduc aminte cum l-am intalnit pentru prima data , cum am suferit pentru el , cum m-a distrus pe dinauntru ,dar cand incerc sa-mi amintesc , un intuneric ma cuprinde si lesin , parca mintea mea nu vrea sa isi aminteasca acele momente , dar eu da ! Inima mea imi spune ca trebui sa sa-mi amintesc , simt ca sunt complet goala pe dinauntru , ca cineva mi-a luat sufletul odata cu amintirile mele .

Lacrimile m-au cumprins si nu am mai putut sa spun nimic , Ana a venit langa mine si mi-a oferit o imbratisarea calduroasa , aveaam nevoie de asta , sincer !


❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now