Capitolul 39

80 6 4
                                    

*peerspectiva lui Alice *

Heei , eu sunt Alice Moore , am 20 de ani , sunt din România , părinții mei s-au mutat în Thailanda ,iar eu am decis să rămân aici . De când au plecat mă sună o dată pe lună să vadă dacă mă mut la ei . Frumoși părinți . Sunt o fată simplă , mă mulțumesc cu ce am , niciodată nu am fost pe interes ,oricât de mult aș fi avut nevoie de bani . Iubit ? Nu , ne-am despărțit . Bff? Nu , daar multe amice .

Mellina este o mamă și o femeie excepțională , este bună la suflet , asta este cea mai mare bogăție a ei , defapt nu .. Cea mai mare bogăție a ei este Rebecca , pot vedea în ochii ei că dacă ar fi să aleagă între viața ei și a Rebeccăi ,s-ar lăsa pe ea și ar salva-o pe Rebecca , iar de Zayn ? Se iubesc , formează cea mai fericită familie ,deși Zayn nu a cerut-o în căsătorie . Danielle? O fire emotivă și distractivă . Niall? Regele mâncării ,dar încă nu m-a întâlnit pe mine :)) Holly? Amuzantă și de treabă . Haley? Este amuzantă și încearcă să vadă totul roz, pune binele înaintea răului . Liam? Un bărbat excepțional ,de treabă. Louis?Tăcut ,dar amuzant , iar Harry ? Un mare bădăran și nesimțit .

Era 00:00 , iar eu nu aveam somn . M-am ridicat din pat și am ieșit pe hol , destinația fiind bucătăria . Am trecut prin fața ușii de la camera lui Zayn&Mellina și se auzeau râsete . Sunt fericiți împreună , nu merită să se despartă . Eu de ce nu pot avea noroc în dragoste? Mda ,am uitat să vă spun , în toate relațiile mele ,băieții au vrut doar sex ,ceea ce nu au primit .

Am intrat în bucătărie ,am aprins lumina șii .

Eu-AAaaaaaaa !

Harry era cu capul pe masă , într-o mână avea sticla de J&B , iar în cealaltă o poză cu o blondă ,cred că fosta lui iubită care l-a înșelat . O fi el un nesimțit cu mine ,dar nu a meritat ceea ce i-a făcut fata asta.

Eu-Oh,Harry ! Ridicăte !

Harry-Hmm ? Ce?

Eu-Ridicăte ! Du-te în camera ta !

Harry-Încă puțin ,Elenor !

Eu-Sunt Alice. Ști ? Fata nouă ? Angajata ?

Harry-Aha ,cum zici tu .

Frate era mort de beat ! Nu aveam nici o șansă să îl fac să se ridice așa că l-am luat ușor pe scări și l-am pus în pat . L-am descălțat , l-am dezbrăcat de pulover ,i-am văgat un tricou . De pantaloni nu m-am atins , dacă îl schimbam , mâine zicea că sunt perversă și că îl plac , iar eu nu am chef de ceartă din prima săptămână .

După ce am terminat cu Harry ,am coborât din nou la bucătărie și i-ar m-am speriat .

Eu-Doamne , dar sunteți umblători noaptea ?

Mell-Scuze că te-am speriat :)))

ZAyn-Ne era sete.

Eu-Cu ce poftă râdeați în cameră , îmi dau seama . :)) *Mell s-a înecat cu apa* Am spus ceva greșit ?

Mell-Nu , mă miră faptul că vorbești așa lejer cu noi și că te servești cu ce vrei :))

Eu-Nu e bine ?

Mell-Aoleu ,cum să nu fie bine ? :)) Poftă bună :)) Hai ,Zayn .

Mell m-a luat în brațe și m-a pupat pe frunte ,iar Zayn m-a luat în brațe .

Ei-Noapte bună !

Eu-Mersi la fel !

După au plecat în camera lor , presupun . Am mâncat și eu ,apoi am plecat la culcare ,era 2 noaptea ..cum m-am pus pe perna m-a luat un somn profund .

❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now