Capitolul 18

135 7 0
                                    

-Inapoi la Mellina-

Zayn sa dus sa faca un dus si baietii au venit sa isi ceara scuze... nu am vrut sa-i iert , dar s-au pus in genunchi si au promis ca nu maai fac asa ca i-am iertat .

M-am ridic si am vrut sa imi aleg hainele cu care o sa ma imbrac pentru ca trebuia sa plec la dansurii . Peste 3 zile aveam concertul cu One Direction. Zayn a mai fost la repetiti cu trupa , dar am incercat sa-l tin la departare de Marco :)). M-am imbracat asa http://www.polyvore.com/cgi/set?id=142569414 . Am asteptat sa iasa si Zayn .

Zayn-unde mergem ?

Eu-La dansuri .

Zayn-Si chiar trebuie sa te ridice Marco ala ?

Eu-Da Zayn. El a fost singurul care a reussit sa ma tina , restul nu aveau echilibru si chiar daca as vrea sa ma ti tu sus , tu trebuie sa canti .

Zayn-Mda..bine .

Eu-Hai maii .. Stii ca pe tine te iubesc emoticon colonthree

Zayn-Pupa-ma .

Eu-Nu :)) Ti-am zis ca nu te mai pup toata ziua .

Zayn-Esti reaaa .

Eu-Stiam emoticon tongue

Zayn s-a schimbat si am plecat cu restul la dansuri . Cand am ajuns , tocmai ajunsese si Marco X_x

Zayn-Asta ne urmareste .

Danielle-Nu fii paranoic :))

Eu-İncearca sa fii politicos .

Zayn-Sigur..ii pup si mana .

Eu-Buna Marco .

Marco-Bunaa. ( s-a indreptat spre mine si m-a pupat pe obraz . zice ceva Zayn .

Zayn-Buna . Stii ce inseamna spatiu personal ?

Liam-Sa nu explodezi Zayn :))

Eu-Ha ha ha ce sa zic . Stiti ca sunt suparata pe voi ,asa ca nu mai faceti misto .

Marco-Nu ai de ce sa te superi . Nu eum-am culcat cu ea aseara , nu este iubita mea si nici nu ma gandesc la ea ca la o iubita .

Zayn-Stai ! De unde sti tu ?

MArco*Este peste tott in zıare . Pe prima pagina . ( am luat ziarul si m-am uitat .. Pe prima pagina eram eu in sutien intinsa pe pat , iar Zayn peste mine fara tricou . si titlul era 'Seara fierbinte de ziua lor '

Eu-İi dau in judecata !

Zayn-Si eu .

Marco-Mai sunt 3 zile pana la concer .. nu vreti dupa repetitii ?

Eu-Are dreptate ..

Am intrat si am dansatt .. Dupa repetiti am plecat la tribunal direct . Speram sa ne ajute reputatia trupei si chiar ne-a ajutat . A doua zi am mers la tribunal si cei de la revista care au ppublicat anuntul au primit daune morale de la noi 200.000$ si cu greu nu a inchis revista . Anuntul ala a fost nesimtire curata !

İn seara asta trebuia sa ne pregatim . Din fete doar eu dansam . Haley,Holly , Elenor si Danielle stateau in randurile VIP. Dupa ce am plecat de la tribunal am mers direct la locul unde se tine concertul .. trebuia sa facem repetiti . Am dansat si ne-am prostit . Am cantat eu .. Zayn mi-a zis ca am o voce frumoasa :)) Zayn a mai incercat sa ma pupe , dar i-am zis ca nu il pup toata ziua . Nu mai eram suparata pe el , doar ca vroiam sa il chinui .

M-am imbracat asa http://www.polyvore.com/cgi/set?id=142779687&.locale=tr si a inceput spectacolul . Au cantat You & I , Story of my life , Steal my girl , What Makes you beautiful , One Thing , Best Song ever , Good time etc .. astea mı-au placut cel mai mult . Dupa concert au dat autografe , o gramada . Dupa am plecat . Spre limuzina noastra erau o gramada de jurnalisti .

❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now