Capitolul 37

71 7 1
                                    

Petrecerea a fost minunată , au spus că nu vor să plece în luna de miere , am petrecut până dimineața ,ne-am simțit grozav ! Aseară din cât am observat, Elenor fierbea de nervi când Harry dansa cu Iggy .

Familia lui Zayn a rămas peste noapte ,trebuia să plece din nou în Mexic ... iar Iggy în Los Angeles , pentru un concert .

*Dimineața

Mă trezesc îmbrăcată și machiată , în pat cu Zayn , cu o păturică subțire pe mine . Mă uit la ceas și era 15:00 .

Eu-fuck ! Iubitule ,trezește-te !

Zayn-Cum ți-am spus să mă trezești ? *spuse înca dormind . M-am apropiat de el și i-am dat un sărut scurt .

Eu-Acum te trezești ? Este 15 fix și la 12 trebuia să îți trezim familia !

Zayn-Fuck !

Eu-Așa ziceam și eu .

Așa cum ne-am trezit , am fost și i-am trezit pe toți , pe urmă ne-am dus la duș . După ce am ieșit eu din duș , a intrat Zayn. Cât își făcea el baie ,eu mi-am luat lenjeria intimă și acum îmi căutam niște haine ,când să îmi aleg ținuta , Zayn mă prinde de șolduri , mă întoarce spre el și mă sărută , se vedea că de-abia ieșise din duș ,era ud tot și avea doar o pereche de boxeri pe el . M-a lipit de perete , punându-mi mâinile pe fund ,iar eu încolăcindu-mi picioarele în jurul lui . L-am sărutat până am rămas fără aer .

Eu-Trebuie să ne pregătim ! Să îți ducem familia la aeroport .

Zayn-Încă un sărut .

L-am mai sărutat o dată ,apoi mi-a dat drumul , nu înainte să îmi dea o palmă de fund ,iar eu să îl împing ușor . M-am dus din nou spre dulap și mi-a ales ținuta ceva ca (,) corsetul pana deasupra la buric negru cu flori , o fusta neagra larga si botinele mele negre , parul intins si un machiaj simplu .


Zayn o pereche de blugi ușor tăiați , un tricou care-i scotea afară abdomenul ,mai ales pătrățelele și o jachetă neagră + o pereche de converși negri .

Am ieșit din cameră și în josul scărilor , erau toți pregătiți . David și Rebecca dormea , cred că erau obosiți . Familia lui Zayn și-a luat la revedere de la trupă și fete ,am urcat în mașină și am plecat . Când am ajuns în aeroport ,am fost asaltați de presă . Ne puneau o mie și una dde întrebări ,dar am decis să nu răspundem ,când am ajuns la avionul lor privat , ne-am îmbrățilat .

Angelica-Scumpo, o să îmi fie dor de voi !

Eu-Și nouă emoticon colonthree

Iggy-Ne mai vedem ! Trebuie să scoatem o melodie împreună :))

Eu-Ok , dar după ce termin melodia cu One Direction :))

Iggy-Când ai timp !

Wiliam-Pa ,fiule ! Și să ai grijă de ea . * se referea la mine*

Zayn-Pa,tată și mereu am .

Iggy-Pa , brother ! Vin să vă viziteaz emoticon kiss :))

Zayn-Și mie o să îmi fie dor de voi , sis emoticon kiss Vă iubesc !

Eu-Vă iubim !

Ei-Paa .

Zayn&Eu-Paaa ! Zbor liniștit !

După ne-am întors și am plecat .

*După o lună .

Holly începea să prindă în greutate ,ce-i drept ,avea 5 luni . Eu ținusem legătura cu Damon, ieșeam la cafea de 2 ori pe săptămână , eu și Zayn ne înțelegeam perfect,mai era câteodată gelos pe Damon,dar îl linișteam , e doar un prieten .Harry încă suferă ,dar nu vrea să arate asta ,acum se comportă aproape la fel ca Zayn,înainte să se îndrăgostească de mine , profită de fete,le amăgește , deși unele sunt curve .. Zayn încă nu m-a cerut în căsătorie .. S-au petrecut multe într-o lună . PEste 1 săptămână era ziua mea și a lui Zayn, eram în aceași . El făcea 24 de ani , iar eu 23 . Am avut 10 concerte într-o lună , numărul biletelor tot mărindu-se ! Melodia cu One Direction am scos-o și cea cu Iggy Black Widow ( în poveste , Mellina a cântat partea lui Rita Ora din melodia Black Widow ) ..

❤ One Direction ❤Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum