Capitolul 53

103 7 1
                                    

Hei ! M-am gadit mai bine si am schimbat capitolul 53 ....sper sa va placa ! :* :*

Sa porniti melodia !!

  Zayn- Eu cred ca ma duc sa dorm . Cand vrei sa vii , pui si tu mesele la loc .

Eu-Ok,somn usor .

Zayn- Noapte buna .

Si asa a plecat si el , eu ramanand singura cu gandurile mele . Stateam si priveam marea cand dintr o data o mie de imagini aparandu-mi in minte .

*Flash Back*

Eu-Și unde mergem ?

Zayn-La o cină . Dar nu la restaurant .
Eu-Dar unde ?
Zayn- O să vezi .

Nu am mai zis nimic. Am mers cam o jumatate de oră și am ajuns într-un parc amenajat foarte frumos . Într-un colț al parcului , între copaci și luminițe era o masă cu 2 scaune și mâncare .

Zayn-Ia loc .
Eu-Ce facem aicii ?
Zayn-Vreau să discutăm .
Eu-Despre ?
Zayn-Te iubesc.
Eu-Știu că trebuie să zici ceva în fața lumii , dar acum suntem doar noi .
Zayn-Mellina ! Vorbesc serios. Chiar te iubesc ! Și nu știu cum să-ți spun asta mai bine
Eu-Aaa...

Nu știam ce să zic.. M-a surprins . Și eu îl iubesc , chiar în momentul ăsta îmi vine să sar pe el , dar dacă el glumește ? Dacă vrea să mă facă să sufăr ? Ne uitam unu în ochii altuia și i-am remarcat privirea . Era oarecum sincer și nesigur.

Zayn-Deci ?
Eu-Pot să te întreb ceva ?
Zayn-Da, spune.
Eu-De ce ești nesigur pe tine ?
Zayn-Cine a zis că sunt ?
Eu-Zayn , știu să citesc oamenii , de ce crezi că am acceptat să vin cu tine aici ? În mijlocul pustietăți ? De ce ești nesigur pe tine ?
Zayn-Bine mă , mi-e frică ! Ok ? Mi-e frică să-mi deschid din nou sentimentele , mi-e frică că o să mă respingi , mi-e frică că o să mă înșeli ca Pierre . Și nu credeam c-o să spun vro dată asta , dar mie chiar mi-e frică de chestiile astea , deși sunt bărbat .
Eu-Nu este o rușine să-ți fie frică de așa ceva . Sincer ? Și eu te iubesc , te iubesc și cu greu mă abțin să nu sar în momentul ăsta pe tine . Nu știam cum să-ți zic sau ce să-ți zic . În seara aia la gală , când mi-ai zis te iubesc, mi-am dat seama că și eu te iubesc . Când mi-ai zis că trebuia să-mi zici asta m-ai rănit și am încercat din tot sufletul să te urăsc , dar mai rău te iubeam .
Zayn- Și ce-o să facem ?
Eu-Nu știu .. Dacă o să mă rănești ? Dacă o să-ți bați joc de mine ?
Zayn-Este ultimul lucru din lume pe care aș vrea să-l fac , te rog spune ceva .
Eu ce ai vrea să-ți spun ?
Zayn- Nu știu ceva . Dacă nu vrei să zici nimic atunci să dansăm .
Eu- Fără muzică ? :))

A scos telefonul lui și a pus o melodie lentăă . Am dansat amândoi până la sârșit , pe urmă a mai pus una . Ne-am uitat unul în ochii altuia și într-un moment
ne-am sărutat , m-a luat în brațe și m-a ridicat . Eram foarte fericită ,dar mii dee gânduri îmi veneau în gând . Viața mea nu a fost happy și nici nu v-a fi dacă acum sunt cu Zayn . Știu că mă va răni . Știu asta o simt !

*End of flash back *

La inceput , nu aveau nici un sens imaginile din mintea mea , dar am inceput sa le pun usor cap la cap si amintirile imi reveneau, o mie de imagini , de la cum l-am cunoscut pe Zayn , momente frumoase,triste,pline de fericire,cat si dezamagire si multe altele. Amintirile mele ! Socul si avalansa de sentimente venite odata cu amintirile mele , ma faceau sa mi rup carnea de pe mine.

Intr-un scurt moment , amintire care mi-a inghetat sangele in vene , acel Damon , in camera de hotel,totul . Atingerile lui , momentul cand l-am simtit patranzandu-ma . Socul era mult prea mare , am inceput sa imi frec pielea,sperand ca atingerile lui vor disparea,nu suportam sa imi aduc aminte acele momente . Am inceput sa urlu , in adevaratul sens al cuvantului . Am simtit prezenta mai multor persoane in jurul meu , constatand ca erau prietenii mei .

❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now