Capitolul 25

94 7 0
                                    

Vedeam cum lacrimile începeau să apară pe chipul lui ,dar se abținea cat putea. M-am uitat pentru ultima dată la el , m-am întors și am plecat .. În drum spre mașină , lacrimile curgeau neîncetat , fiecare pas care îl făceam mă gândeam la momentele de fericire , la prima noastră întâlnire și primul TE IUBESC ... În seara aia mi-a spus că nu mă va rănii ,că este ultimul lucru care l-ar face ...Se pare că a fost primul lucru care l-a făcut . L-am iubit și încă îl iubesc meîncetat, nu cred că voi putea să-l uit ..NICIODATĂ ...

Am vrut să las orice amintire în urmă , m-am urcat în mașină și am început să plâng mai rău ..în cele din urmă am plecat ....

-din perspectiva lui Danielle-

Au trecut 2 săptămâni de când Zayn s-a închis în cameră și bea . Nunta mea va fi în 2 zile ,aș vrea s-o amân ,dar ..Mell a zis nu . Am luat toată băutura din casa la care putea ajunge el și am auruncat-o , după i-am făăcut o cafea și l-am pus la somn . Aveam de gând să-i zic că Mell nu a pierdut copilul ..

Toți erau posomorâți , nimeni nu mai aveau chef de gulme ... Vorbea câteodată unul cu altul ,dar alteori ne uitam în gol și nu ziceam nimic .

Am zis să mă duc la Zayn ,trebuia să afle .

Eu-Pot să intru ?

Zayn-Nu-mi pasă .

Eu-Trebuie să încetezi cu băutura ,te va distruge.

Zayn-Și ce ? Mai am pentru cine să lup ? Pe Mell am pierdut-o că am vrut eu să mă distrez , copilul meu a murit din cauza mea pentru că am fost un prost . Pentru ce mai lupt acum ?

Eu-Pentru copilul tău .

Zayn-E mort ...

Eu-Nu , nu este . Întradevăr au fost câteva complicații din cauza ziarului care la văzut MEll ,dar nu a pierdut sarcina .

S-a ridicat din pat și a venit spre mine .

Zayn-Jură-te că spui adevărul !

Eu-Aș minți cu așa ceva?

Zayn-Am plecat.

Eu-Ai grijă .

-Înapoi la Meliina-

Stăteam și plângeam pentru un dobitoc. Peste 2 zile v-a fi nunta lui Danielle ,asta mă mai ține în țară . După voi plecat în Londra , mi-am cumpărat o casă acolo . Nu mai pot sta în țara în care este și el , mă doare să-l văd . Tot corpul meu și mintea vrea să-l iert , dar inima este în bucăți .

Un ciocănit m-a scos din gândurile mele , mi-am șters lacrimile și m-am dus să văd cine este. M-am uitat pe găuricaa uși și..lacrimile au început din nou ... El era în fața uși ..nu știam ce să fac.

Zayn-Știu că ești acolo . Te rog deschide-mi . Știu că nu ai pierdut copilul ! Am fost un prost , cel mai mare prost ,dar te rog ! Nu mai pot sta fără tine . TE IUBESC .

Eu-Pleacăă...

ZAyn-Nu plec din ușă până nu îmi deschizi .

Eu-De ce vrei să-mi faci mai mult rău ? DE ce ? Ce am făcut să merit asta ? Să mi se rupă inima în mii de bucăți ?

Zayn-MEll ..îmi pare foarte rău ! Știu că ce am făcut nu a fost bine ,dar te iubesc și nimeni nu mă va opri să te recâștig !

Nu am mai zis nimic . M-am urcat în pat cu o poză cu noi doi și am dat drumul lacrimilor ! Îl iubesc și fac tot posibilul să încerc să-l urăsc ,dar nu pot !

Am adormit plângând și m-am trezit a doua zi .. M-am dus spre ușă și Zayn era încă acolo dormea , dar când am deschis ușa s-a trezit .

Zayn-Mell..

❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now