Capitolul 11

129 9 1
                                    


Băieții erau în față așteptau ca ei să fie strigați , noi eram puțin mai în spate pentru că vom fi și noi chemate pe scenă,doar suntem iubitele lor . Eu eram cu gândurile meele . Nu mă pot îndrăgostii de Zayn . Este un nesimțit și mă crede o curvă . Dar are momente când este și drăguț . Ce tot spun ? Nu se poate așa ceva ... Oare m-am îndrăgostit din nou ? NU ! Nu după Alex . Este prea devreme și mai ales cu Zayn , el nu ar pune suflet , iar eu ca o proastă mă îndrăgostesc de nesimțirile lui . De ce m-a făcut mama așa proastă ?

Am fost smulsă din gândurile mele când am auzit numele celor din trupa , invitați să vină pe scenă .

Prezentatorul- Bună seara. Am insistat să ține gala asta cu premii GREMMY pentru câteva vedete minunate. Primii care primesc sunt One Direction . Au dovedit că sunt nemapomeniți în orice țară și că le pasă de fanii lor .

Danielle-Haideți că trebuie să urcăm cu ei .

Zayn-Nu , Mellina tu stai aici .

Eu-De ce ?

Zayn-Ca așa zic eu .

Haley-Bun venit vechiul Zayn .

Eu-Mda...prea frumos ca să fie adevărat .

Au urca împreună cu iubitele lor pe scenă , iar eu încercam să zâmbesc ,dar nu cred că-mi reușea .

Prezentatorul-Deci Zayn..ce ai vrea să zici ?

Zayn-Vreau să le mulțumesc fanilor că mă iubesc, bineînțeles :)) că sunt alături de mine , de trupă prin orice am face . Și vreau să îi mulțumesc unei persoane foarte dragi ,care este astăzi alături de mine , mă susține și o iubesc foarte mult .

Prezentatorul-Este vorba despre misterioasa ta iubită ? Este aici ? O poți chema pe scenă ?

Zayn-Desigur . Mellina, poți veni ?

Am rămas șocată ...nu mai am ce să zic , chiar nu mă așteptam la asta . Mergeam prin mulțime , iar Zayn venea spre mine , am ajuns unul în fața altuia , m-a luat de mână și am urcat pe scenă . Acum trebuia să zâmbesc , ceea ce era evident .

Prezentatorul-Stai,stai,stai . Tu nu ești Mellina MArtin care a câștigat concursul acel de dans cu premiile de 30.000 $ și o săptămână , One Direction..

Eu-Da , timp de o săptămână ei dorm la mine .

PRezentatorul-Dar de ce ați ținut atât de mult ascunsă această relație ?

Eu-Păăii nu am vrut ca presa să ne monitorizeze fiecare pas . Sunteți prea insistenți . Fără supărare :)))

Prezentatorul-Nu-i nimicc ... Ce ziceți ? Un sărut ca să vadă și admiratoarele lui Zayn că are o iubită foarte frumoasă ?

Eu- Ămm..

Zayn-DEsigur.

S-a întors spre mine ,se uita cu atâta drăgălășenie la mine ,dar cred că era doar teatru ..trebuia să fim credibili . Mi-am pus mâinile în jurul gâtului lui , iar el mi-a luat fața în palmele lui....și iată cum încă un sărut fals este pentru mine un sărut magic . Dacă nu știam că suntem pe scenă , jur că săream pe el .

Zayn-Tee iubesc.

Am rămas șocată .

Eu-Și eu .

Prezentatorul-Ce declarații simple ,dar magnifice . Cred că acum ar trebuii să vă dăm premiul .

Liam-Mulțumim tutoror care ne-au votat .

❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now