Capitolul 27

107 7 0
                                    

Nu am mai zis nimic și a plecat . Drace ! Actrița mexicană e mama lui Zayn ? OMG .Are 40 de ani și arată ca la 20! Mai lipsește ca sora lui să fie Rita Ora .

După vro 10 minute a venit și MArco și am plecat. M-a condus la hotel ,i-am dat un sărut scurt și am plecat în camera mea . M-am schimbat în ceva mai lejer și am luat poza cu Zayn în brațe și așa am adormit .

Timpul trecea ca dracu.. Zayn a mai venit și s-a mai milogit , dar a renunțat , iar eu am început din nou ca proasta să plâng . Încă îl iubesc !

Au trecut 2 săptămâni de la nuntă . Ziua mare .. Ziua când părăsesc România . Plec . Nu mai pot sta aici . Am mii de amintiri frumoaase cu el aici . Știți ..o fată după ce termină liceul visează la acel badboy care o va schimba și vor rămâne împreună . Se pare că la mine acel badboy a venit , mi-a lăsat o minunăție de copilaș nenăscut și o inimă frântă .

Mi-am terminat de făcut bagajul și am coborât jos la recepția hotelului , am plătit pentru săptămânile care am stat acolo și am plecat ,banii de la concursul acela .. Am ieșit din hotel , iar Marco mă aștepta în dreptul mașinii pregătit . A decis că se va muta cu mine în Marea Britanie . L-am sărutat , iar el mi-a luat baagajul și l-a pus în porbagaj . Va face cumva ca mașina lui să fie transportată înainte să ajungem noi în Marea Britanie .

Drumul a fost tăcut , am trecut prin fața casei LUI (Zayn) cu greu mă abțineam de a da drumul lacrimilor . De ce ? De ce m-a rănit ? De ce nu a putut să se controleze ? Vorba aia "Toți știu să cucerească o fată ,puțini știu s-o țină lângă ei„ .. Am ajuns la aeroport , am coborât din mașină și am pășit spre o nouă viață ,cum s-ar zice ,dar știu că tot la EL mă voi gândii , tot după el voi plânge în fiecare seară . O voce cunoscută și apropiată mă smulge din gândurile mele .

Marco-Ești sigură ? Adică sre dreptul să-și vadă copilul..

Eu-Sunt extrem de sigură și nu , pentru mine nu are nici un drept să vadă copilul și mai sunt 5 luni până nasc .

Marco-Sunt alături de tine în orice.

Eu-De asta te...plac.

MArco-Mi-ar fi plăcut să spui altceva ..

Eu-Și eu ,dar încă nu pot .

Marco-Nu-i nimic .

M-a sărutat scurt și pe urmă am urcat în avion , am adormit imediat ce am decolat.

-din perspectiva lui Zayn-

Eu-AAAAA !!!!!!

Nu mai suport ,o vreau acum lângă mine , s-o strâng în brațe și să-i spun că-mi pare rău și o iubesc . Am început să dau cu tot ce îmi era în cale .

Holly-Zayn !! Ce dracu se întâmplă ? Ce ai pățit ?

Zayn- O vreau înapoi ! Asta am pățit ! Nu mai suport să sta 5 centimetri distanță de ea !

Holly-Este vina ta .

Zayn-Știu știu !

Holly-Oricum nu o s-o mai vezi niciodată . Upss. Scuze nu trebuia să zic ..

Zayn-Ce ??? De ce ? Holly dacă știi ceva și nu îmi spui jur pe Dumnezeu că te bat !

Holly-A plecat din țară bine ? Nu mi-a spus unde ,dar a plecat !

Nu mai aveam ce să spun , am început să dau cu tot !! Am coborât jos și mi-am luat 3 sticle de Jack , toți se uitau la mine ca la un nebun ,dar nu îmi păsa . tot ce vroiam și aveam nevoi acum era EA !

❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now