Capitolul 32

83 8 3
                                    

Ajunsesem la cel mai bun spital din București , presa era deja acolo .... Doctorii îl băgase în operație ,iar eu stăteam cu inima cât un purice de veștile care o să le primesc când va ieșii din operație.

În timpul ăsta , Daniielle a ajuns acasă cu ceilalți ,au lăsat copiii cu Holly,ea era însărcinată și nu îi făcea bine stresul .. am aflat că nenorocitul a fost arestat ..Am stat toată noaptea rezemată de peretele spitalului cu o pătură pe mine . Când mă luase somnul ,doctorul ieșise din sala de operații .

Eu-Cum este ?

Doctorul-Am făcut tot posibilul..

Danii-Ce vreți să spuneți ?

Doctorul-L-am salvat ,dar acum depinde de el dacă se va trezii sau nu . Cu acordul vostru îl pot ține în continuare la aparate și să îl tratez sau îl deconectez și îi donați org...

Eu-NU ! Nici nu discutăm . Stă acolo zeci de ani până se va trezi , să nu mai aud vrodată discuția că el nu se va mai treezi că vă distrug pe toți !

Am mai stat pe acolo până la 12 ziua ,apoi Liam ma convins să plec să îmi fac un duș ,să dorm și stă el acolo, așa o mai vedeam și pe Rebecca . Am ieșit cu Danielle din spital și imediat am fost asaltată de ziariști , nu mai puteam trece pe nicăieri așa că începusem să țip .

Eu-Ce dracu este asta ? Nu mai pot să trec de voi ? Așa importantă este viața mea pentru voi ! Unul singur dacă se mai pune în drumul meu , am grijă să fie concediat și dacă apar pe vrun ziar sau revistă pe prima pagină gen „isterica" vă închis și revista și pierdeți orice șansă de a mai avea de lucru în orașul ăsta ! Clar ?

Sau dat din drum ,dar tot puneau întrebi ,am decis să nu le răspund . Am urcat cu Danii în limuzină și am plecat acasă .

Când am ajuns acasă , Holly era pe canapea plină de nervi și îngrijorare .

Eu-Ce să-a întâmplat ?

Holly-Rebecca ..plânge întruna , nu vorbețte ,nu mănâncă . Nu vrea nimic .

Am aruncat tot de pe mine și m-am dus în camera ei , stătea ghemuită și plângea ,când a auzit clanța ușii închizându-se a tresărit și a început să țipe , m-am dus repede lângă ea și am luat-o în brațe .

Eu-Gata ppuiule ! Te rog !

Rebecca-Tatii , tati meu ..

Eu-Se va face bine îți promit . Dar dacă vrei să se facă bine , nu mai plânge și o vei asculta pe holly cât sunt eu la el să îl îngrijesc , da?

Rebecca-Vreau să merg și eu .

Eu-Rebecca dacă vi acum vei începe să plângi , este bine ,numai că trebuie să îl facem să se trezească și tu dacă vei vorbi cu el și nu îți răspunde ,vei plânge. Deci pentru tatii și mamii stai acasă cuminte și asculți de Holly, da?

Rebecca-Bine..

Am liniștit-o pe Rebecca ,mi-am făcut un duș și pe urmă ne-am pus cu toții la masă .

Niall-Și...ce mai face ?

Eu-Nu-i pronunța numele ( făcusem semn spre Rebecca ) . Se simte la fel ,este în comă și își va revenii .

Liam-să sperăm.

Eu-NU ! ridicasem eu vocea . Își va revenii și punct ,da ? Ce prieteni sunteți dacă nu gândiți pozitiv ?

Danii-Are dreptate . Gândim pozitiv.

Am terminat de mâncat ,am mai stat cu toții la un film și pe urmă ne-am dus la culcare fiecare. Eu am intrat în cameră cu Rebecca și am adormit-o .

Toată noaptea mă „frichineam" pe locul de pat al lui Zayn . Îl visam , nu suportam să îl știu la spital în comă ..dacă ați fi în locul meu ați înțelege.

M-am trezit dimineața ,Rebecca încă dormea , mi-am făcut un duș și m-am îmbrăcat așa http://www.polyvore.com/yy/set?id=144359538 și am coborât jos .

Liam-Unde pleci așa devreme ?

Eu-La spital . Dacă este inconștient nu înseamnă că nu voi sta zi de zi lângă el .

Liam-Așteapt-o și pe Danii că vine și ea .

Eu-Ok .

Liam-Și că suntem alături de tine și cu toții vrem să se trezească ,nu ?

Eu-Da Liam , știu . Sunteți oarecum frați ,frați de suflet , dar mă deranjează că voi puneți în față „să sperăm" în loc de „ cu siguranță "

M-am îmbățișat și pe urmă am plecat cu Danii la spital , am intrat în salonul lui și din nou am început să plâng , era lipsit de expresie pe față și nu îmi plăcea să îl văd așa , stăteam lângă el , vorbeam cu el ,dar nu îmi răspundea.

-din perspectiva lui Zayn-

Aud voci , dar de ce nu mă pot trezi ? Îmi amintesc doar că m-am aruncat în fața Mellinei și pe urmă zăceam jos și de acolo pauzăă .. O aud cum plânge ,o aud cum îmi zice să mă trezesc ,de ce nu mă pot trezi ? Trebuie să mă trezesc , nu o pot lăsa să sufere din nou din cauza mea .

-Înapoi la Mellina-

Stăteam lângă el și a început să bipăie aparatele ,a ieșit Danielle și a chemat un doctor . A intrat doctorul și ne-a spus să ieșim ..stăteam afară pe hol și priveam cum îl resuscita și îl apăsau cu electroșocuri ...asta a fost tot ce am mai văzut ,cred că leșinasem .

Mă trezesc pe un pat ,patul de spital emoticon squint cu toții lângă mine.

Harry-De ce ești așa fraieră ?

Louis-Zayn ar vrea să nu mai plângi și ân nici un caz să leșini !

Danii-Jur că dacă mai leșini o singură dată , te duc acasă și tee încui acolo.

Eu-da bine. Cum este Zayn?

Ei-...

Eu-AM ÎNTREBAT CEVA !

Niall-L-a stabilizat ,dar nu și-a revenit .

Am luat perfuzia și am vrut să plec în salonul lui ,dar m-au oprit .

Liam-Unde te duci ?

Eu-La el ,așa că dă-te .

Harry-Nebuno , nu te duci nicăieri .

Eu-Nu mă faceți să îmi scot acul ăsta,da ?Hai , dați-vă .

Ne-am mai contrazis și eram pe cale să scot acum și m-au lăsat .

M-am dus lângă el și am început din nou să plâng .

*După 3 săptămâni*

Hei!!! Ce mai faceti??? :* :)))
Vreau sa imi spuneti parerile voastre despre carte! Si weekend-ul asta nu o sa postez probabil duminica seara! :*



❤ One Direction ❤Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum