Capitolul 21

117 8 0
                                    

din perspectiva lui Danielle-

Doamna doctor se duse după Mell în sala de operații . Venise și fetele de acasă , Allison , Marco .. Am sunat-o și pe mama ei , dar a zis că e problema ei , ea a apucat-o pe drumul ăsta . Cum poate o mamă să vorbească despre copilul ei așa ?

Stăteam și așteptat ca doctorul să iasă din operație de ceva timp . Zayn bătea cu pumnii în perete și își dădea singur palme . Liam când a auzit că poate să piardă copilul , nu s-a mai abținut și-a la lovit cu pumnul cât de tare a putut . Zayn nu a recționat ,cred că știa că meritaa mai mult . Stăteam și mă uitam în gol până am observat că Pierre se certa cu Allison .

-convorbirea Allison&Pierre-

Allison-Ai zis că o să-i desparți dacă îți fac rost de drogurile alea care i le-ai pus în băutură lui . ( Acel "lui„ fiind Zayn ) Nu ai zis nimic că Mellina va ajunge în spitaql și să piardă un copil .

Pierre-ei hai , copilul ăla ,iar fi legat mai mult ! Și s-a întâmplat exact cum am plănuit . I-am pus alea în băutură și doar l-am tras spre mine ,a crezut că-s Mellina și pe urmă ne-am dus în cameră . Danielle aia și ea ne-a prins A decurs perfect ! ( Nu pot să cred că râde )

Eu-Tu ești în spatele la toate ? Nu ai suflet ,femeie ? IAr tu ? Se presupune că ar trebui să fi prietena MEllinei ? Cu ce ți-a greșit să îi faci așa ceva ?

Allison-Am vrut doar s-o despart de Zayn , îți jur ! Nu am vrut să-i fac rău .

Eu-Ce simplu ! I-ai făcut rău deja când ai ajutat-o pe parașuta asta să se culce cu Zayn . Săracul a zis adevărul ! Și tu ,ai mare noroc că suntem în spital , te calc în picioare fă . Tu Allison când se va trezi Mell îi vei spune tot !

Allison-Dar .. va fi supărrată .

Eu-Când ai ajutat-o pe asta nu te-ai gândit la consecințe.

Liam-Iese dna doctor !

Am lăsat conversația neterminată și am plecat .

Eu- Vă rog dați-mi o veste bună .

Zayn-Copilul ce face ? Mellina ?

Dna doctor- Îmi paare rău .. Copilul nu a supraviețuit . Am făcut tot posibilul .

Zayn deja se prăbușise și plângea .

Eu-Și Mellina ?

Dna doctor- S-a trezit ,i-am spus și ei .. Puteți intra s-o vedeți .

Allison-Voi intra eu prima .

Eu-Chair te rog . Haide-ți și noi .

Am intrat toți .

-Înapoi la Melina-

Eram distrusă . Purtam în pântece un copil ,al meu și din neatenția mea a murit . Nu-l mai am ... Eram distrusă complet , pe o parte mă durea inima pentru ce mi-a făcut Zayn , iar pe cealaltă parte îmi venea să mor că nici nu știam că voi avea un copil , din clipa în care m-am trezit pe patul de spital , am simțit cum ceva s-a rupt din mine .. Ușa se auzea și pe ea au intrat , chiar și Zayn care plângea . Când i-am văzut pe toți mă luase mai rău plânsul .

Eu-L-am pierdut..(zic cu o voce stinsă) . L-am omorât chiar eu ,pentru că m-am urcat la volan beată .Și nici nu aflasem că îl am în pântec..

Danielle-Te rog ! Nu te mai învinovăți , nu ești tu de vină și nici Zayn nu este de vină că s-a culcat cu Pierre.

Eu-Ce ? Danielle vi să-mi spui că ți cu el ? Acum când am pierdut ceva din mine ?

Danielle-Te rog ascult-o pe minunata ta prietenă . Vă lăsam singure.

OPREȘTE MELODIA .

Toți au ieșit înafară de Allison .

Allison-Îmi pare rău .

Eu-Pentru ce ?

Allison-Am vrut să te despart de Zayn . Pierre m-a convins , m-a pus să fac rost de droguri pentru al face pe Zayn să se culce cu ea și i-am făcut rost ,iar ea s-a culcat cu Zayn . Nu am vrut să te fac să suferi sau să pierzi acel copil. Pierre a zis că-i mai bine că l-ai pierdutt , vă lega mai mult dacă acel copil trăia . Îți jur că nu am știut .

Eu-Iși afară și să nu te mai întorci !

Allison-Ce ??

Eu-IEȘI ! Din cauza ta și a lu panarama aia am pierdut eu copilul , ce aveam mai scump pe lume ? IEȘI PÂNĂ NU CHEM POLIȚIA ! IEȘI !

Allison a ieșit și mă luase mai rău plânsul . Prietena mea cea mai bună m-a trădat ? În ce lume trăiesc? Ce am făcut să merit toate astea ? Ușa s-a deschis din nou și pe ea a intrat Zayn , îmi părea așa rău că l-am acuzat .. Plângea , chiar plângea că am pierdut copilul . S-a pus în genunchi lângă patul meu și mi-a luat mâna întra lui . Atunci plângeam din ce în ce mai tare .

Zayn-Gata ! Dacă nu mai plâng eu nu mai plângi nici tu .

Eu-Nu pot ,Zayn . Nu pot ! Am pierdut ceva care-mi dorem .

Zayn-Si eu . Chiar daca nu stiam de el . Imi pare rău că te-am făcut să suferi . Sunt un prost , chiar sunt un prost .

Eu-Nu ,nu ești . Mi-a zis Allison că Pierre ți-a pus ceva în băutură. Îmi pare rău, trebuia să te cred...

Zayn-Nu mai contează asta acum . Ne vom ocupa de Pierre după ce vi acasă .

Eu- Pot să te rog ceva ce mi-ar face bine ?

Zayn-Orice.

Eu-Apropiete , mai aproape . ( când era destul de aproape ,l-am sărutat )

Zayn-Te iubesc.

Eu-Și eu .

Zayn-Vom trece peste asta împreună .


❤ One Direction ❤Where stories live. Discover now