askin aci tadi

35.2K 1.2K 138
                                    


Merhaba canlarim,
Yeni bolum biraz gec kaldi ozur dilerim daha hizli yazmaya calisiyorum ama once kafamda kurgu yaptigim icin uzun suruyor. Multide Nefesin giydigi elbise var..
Oy ve yorunlarinizi bekliyorum. Dusuncelerinizi merak ediyorum. Yorum yaparsaniz mutlu olurum :)
İyi okumalar...

"Nefes!" diye kukresede Yigit, korkmamistim. İgreniyordum ondan.. Gozlerinin icine bakarak ondan korkmadigimi gostermek istiyordum.

Ama daha uzun bakamiyordum. Gozlerindeki etki her neyse beni icine cekiyordu. Kapilmak istemiyordum.. Kararimi vermistim. Yigit, beni icindeki karanliga daha fazla cekemeyecekti buna izin vermeyecektim. Ona bakmayi birakip bize yaklasan kiza cevirdim bakislarimi.

"Yigit, hadi ben cok sıkıldım odana cıkalim"
Dediginde kizdan igrenmistim. Daha fazla izlemek istemiyordum bu goruntuyu zaten yeterince igrencti.

Yigit'e bakmadan arkami dondum merdivenlerden cikarken durdum icimden Yigite o kadar cok soylemek geciyordu ki ama yapamiyordum. Aklima gelenleri dilime getiremiyordum. Arkami dondum birkac basamak asagida duruyordu. Gozlerine o kadar yogun bakiyordum ki sanki icine kapanacakmisim gibi yinede kendime engel olamadim.

"seni sevdigim gune lanet ediyorum Yigit, sadece ben degil bedenim ruhum kalbim ve en onemlisi gozlerim lanet ediyor yazik ki sen hicbirine degmiyorsun!!! "

Odama kosmamla kapiyi kilitleyip kendimi yataga attim. Canım yaniyordu hemde fazlasiylaa.. Duyduklarimin yalan olmasi o kadar aciki.. Keske, keske o gun olseydim. Yasadigim hicbir aci bu kadar agir gelmemisti. Gozlerim yaniyordu. Hicbirseyi haketmeyen adam icin gozyaslarimi akitiyordum.

Kapinin calinmasiyla sasirmistim. Kim gelmis olabilirdiki.. Yigit o kizla odasindadir zaten baska kimsede yoktu. Yigitin sesini duymamla yatakta dogruldum.

"Nefess ac su kapiyi"

"Git buradan Yigit gittt"

"Kapiyi ac Nefes tekrar ettirme bana!!"

"Rahat birak beni!"

"İyi sen bilirsin"

Gorultuyle kapinin dustugunu gorunce korkmustum. Kendi kendime noluyor ya deyerek ayagi kalktim. Tabi nolucak Yigit okuzu kapiyi kirdi. Hayvan tabi baska ne beklenirdi.

"Ne yapiyorsun sen yaa!"

"Ac dedigimde acilacak bu kapi anladin mi"

Ofkesi beni korkutmaya yetmisti ama geri adim atmayacaktim.

"Ne isin varki senin burada odana gitsene kiz arkadasin bekler"

"Ne yapmam gerektigini sen soyleyemezsin bana "

"Tabi esirinim ben senin dimi ne dersen yapmak zorundayim dimi" diye bagirdim ofkeyle

"Evet oylesin ne istersem ne dersem yapacaksin istersem yatagima bile gireceksin!! Benim olacaksin.."

Ofkeyle yuzune tokat attigimda siniri katlanmisti bunu goruyordum ama ben daha fazla sinirliydim. Beni bir surtuk gibi mi goruyordu nasil bana boyle birsey diyebilirdi.

"Asla Yigit Kozan anladin mi asla boyle birsey olmayacak bir daha boyle birsey dersen..."

"Ne yapabilirsin Nefes benim evimdesin benim yanindasin hicbirsey yapamazsin kendini kandirma"

Hakliydi hicbirsey yapamazdim bir sey disinda.. Sozume devam ederek

"Kendimi oldururum Yigit!! Kaybedecek birseyim kalmazsa bunu yaparim "

Arkasini donup gittiginde zafer kazanmis gibiydim ama yinede gulemiyordum. Sevdigim adam karsimdaki odada baska bir kadinla birlikteydi ve bana oyle kelimeler kullanmistiki paramparca olmustum. Kendimi oldurebilecegimi soyledigimde farkliydi. Gozlerindeki ofke kaybolmustu ve yerini korkuya birakmisti. Ama bilmedigi birsey vardi beni her gecen gun olduruyordu zaten...

Mafyanın EsiriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin