Ceza

32.7K 1.2K 42
                                    

Merhaba benim guzel okuyucularim,
İstediginiz icin hizli hizli yeni bolum yazmaya calisiyorum.
Umarim begenirsiniz..
Yorumlariniz beni cok mutlu ediyor.
Oy ve yorumlariniz eksik etmezseniz sevinirim.
İyi okumalar...

Bakislarimi bize dogru yaklasan Azra'ya baktim. Yine zamanlamasi mukkemmeldi. Daha cevabimi almamistim Yigitten. Simdi sirasi degildi onun buraya gelmesinin hem niye bu kiz durmadan her yerde karsima cikiyordu ki..

Yigite yaklasip optugunde gozlerimi kacirdim. Yigit o kizla karsimda opusuyordu. Bakamiyordum. Canim yaniyordu hemde fazlasiyla. Onlari daha fazla izleyecek degildim. Beni umursamiyorlardi. Bu kizin hic mi utanmasi yoktu.

Yigiti anlamak mumkun degildi. Bir kac dakika once benim icin kavga etmisti simdi ise baska bir kizla gozumun onunde opusuyordu. Dengesiz pisligin tekiydi. Beni her defasinda yıkıyordu. Arkami donup gidecekken

"Bekle" diye emir vermisti Yigit.

"Yok ben sizi isinizden alikoymayayim devam edin opusmenize" diye sinirle tisladim. Hayvan iste. Bana bide bekle diyor. Ne bekleyecegim yaa. Arkami dondum ve barin icine yoneldim. Asya ile Egemenin yanina gittigimde

"Hadi gidelim" deyip cantama uzandim. İkiside ayaga kalktiginda arkamda duran Yigiti dondugude farkettim. Kaslarimi kaldirdim. Sasirmistim. Kolumdan tutup cekistiriyordu beni. Yine mi yaa dedi ic sesim bu sefer hakliydi. Bugun bu ikinci cekistirmesiydi beni.

Barin cikisina geldigimizde arabasina ilerledik. Daha dogrusu suruklendim. Yigit o kadar hizli ilerliyorduki ayagimdaki topuklularla zorlaniyordum.

"Yigitt, yavasla biraz" diye bagirdim.
Ses cikarmayinca tekrar
" Yigit dusebilirim" dedigimde birden durup ciddi misin der gibi bakti.

Beni arabaya bindirdiginde duzeltmeliyim arabaya tiktiginda ona sinirle baktim. Neden bu kadar ofkeli oldugunu anlamamistim. Birden gaza yuklenince tedirgin olmustum. İcki icmisti sonucta ve kaza yapabilirdi.

Yol boyunca ikimizde konusmamistik. Bende agzimi acip bisey dememistim. Ofkesi burnundan soluyordu. Eve geldigimizde benden once inip benim kapimin yanuna gelip beni hayvanca indirdi. Ben bosuna hayvan okuz demiyorum ya. Ayagimin burkulmasiyla aciyla inledim.

Korktugum basima gelmisti o kadar hizli cekistirirse bu olurdu.

"İyi misin Nefes"

"Cok mu umurunda sanki"

"Kelimelerine dikkat et sende ne vardida kisacak elbise giyip boyun kadar da ayakkabi giyiyorsun"

"Tahmin edemedim senin beni pesinden surukleyecegini" gozlerini devirmisti.

Canim cok aciyordu. Arabanin on kismina yaslanmistim. Bilegimi tutarken Yigite baktim demek ki baya dikkatini cekmistim bu gece. Bu dusunce keyfimi yerine getirmisti.

"Yuruyebilecek misin"

"Calisicam" dedigimde yere basmaya calistim ama aciyla bagirdim.
Aniden havalandigimda bir ciglik daha atmistim.

"Bagirmaya devam mi edeceksin "

"Ne yapiyorsun Yigit hemen indir beni "

"Bu halde merdivenleri cikabilecegini mi saniyorsun"

Evet hakliydi ama onun yardimina ihtiyacim yoktu. Yoktu degil mi? Ahh kimi kandiriyorum ki. Suan ona bu kadar yakin olmak kokusunu icime cekmek beni mutlu ediyordu. Bilegimde aciyi unutmustum sanki uyusturulmus gibiydim.

Merdivenleri cikip odama girdiginde beni yatagima birakti. Uzanip ayakkabimi cikarirken saskinlikla ona bakiyordum. Ondan boyle bir sefkat beklemiyordum. Dokunuslari o kadar yumusakti ki.. Ne diyorum ben diye kafami salladim. Yigite baktigimda ayakkabimi cikarmisti.

"Hemen geliyorum" deyip odadan cikti.

5 dk sonra elinde kremle falan odaya girmisti. Ne yapacagina bakiyordum. Benimle ilgilenmesi hosuma gidiyordu. Ama yinede soyledikleri ve azra ile olanlar aklima geliyordu. Kalbim cok kirilmisti. Gozumu kapattigimda hep o sahneler geliyordu. Aynen simdi oldugu gibi..

Gozlerimi actigimda yatagimdaydim. Dun gece aklima gelince elimi ayagima uzattim. Biraz daha iyiydi. Dun geceki kiyafetlerle uyumustum ve yataktan kalkarak banyoya ilerledim. Dun ki elbiseden kurtulup dusun altina girdim.

İlik bir dus cok iyi gelmisti. Dolabima yonelip siyah dar bir pantolan ve beyaz gomlek alfim ve giyindim. Bugun haftanin son gunuydu. Yarin okula gidecektim. İzinim bitmisti ve artmisti bile.

Kapiyi yoneldigimde kulpunu asagiya dongru cektim ama acilmadi. Saskinlikla kaslarimi cattim. Niye acilmamisti ki. Tekrar denedim ve tekrar tekrar.. Yok acilmiyor diyen ic sesimi susturdum.

Biri kapiyi kilitlemisti. Kim?
Ahh tabi Yigit!!! Kahretsin!!!

"Yigitttt!!! Ac kapiyiii" diye bagirmaya basladim. Ama gelen giden yoktu.

"Yigit ac artik kapiyi yaa! Ac!!"

"Bosuna bagirma Nefes, acmayacagim"

"Ne demek acmayacagim"

"Duydun iste dun geceden kalma cezan bu bir daha baska erkeklere yaklasmazsin umarim!!"

"Yigit sacmalama! Ac kapiyi!"

"Ben ise gidiyorum dondugumde gorusuruz"

"Nereye yaa beni burada birakip gidemezsin" deyip devam ettim
"Hem benim ihtiyaclarim var olmemi mi istiyorsun burada?"

"Sen dustayken masanin uzerine yemegini biraktim zaten banyoda odanda baska ihtiyacin olmadigina gore ben gidiyorum"

Kafami cevirip masaya baktigimda tepside yemek oldugunu gordum. Nasil farketmemistim ben. Offf hayvansin Yigit hayvan beni burada kilitli birakmisti. İcimden saydirmayi biraktim ve sesli soylemeye karar verdim

"Yigittt Allahin cezasi cikar beni buradan cikarrrr"

Offff Yigitt.

"Nefret ediyorum senden nefrettt!"

Mafyanın EsiriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin