wakker worden,tortelduifjes

21 0 0
                                    

Benjamin en ik liggen naast elkaar in mijn bed, Benjamin heeft een arm om me heen en ik lig met mijn hoofd op zijn borst. Ik hou zoveel van hem.

Ik hoor Djamila zachtjes lachen en hoor Stephanie sstt zeggen.

Wakker worden,tortelduifjes,hebben jullie lekker geslapen? Ah wat lief.

5 minuten later...

Kom op,op staan,nu meteen.

2 minuten later...

Brand!! Brand!! Benjamin ik schrikken op en zitten recht op over eind in bed,we houden elkaars handen vast,wensen elkaar goede morgen en dan...
Grapje!! Ahw nee. Hoe laat is het? 08:00. Wat?! Dat is te vroeg hoor. By the way, goedemorgen. Benjamin en ik beginnen te zoenen. Guillermo is al aangekleed de rest ook behalve Benjamin en ik maar Guillermo loopt weg,huilend. Wat heeft hij nou in eens? Weet ik veel. Ik ga wel even. In je pyjama? Ja. Oh oké. Tot zo. Tot zo.

Guillermo zit daar huilend op de trap. He daar ben je. Wat doe jij nou hier in je pyjama? jou troosten. Ik denk niet dat je me kunt troosten. Hoezo niet? Je weet maar nooit. Vertel eerst eens wat er aan de hand is. Alleen als je niet boos wordt. Oké. Belooft? Ja ik beloof het. Ik ben verliefd op Benjamin. Wat?! Ik dacht dat je hetero was. Ja ik ook,blijkbaar niet dus. Hoe lang al? Sinds hij in Spangas is. Oh... Vind je me nu stom? Nee,tuurlijk niet. Je kunt er niets aan doen. Guillermo begint met huilen. Kom is hier. Weet hij dat zelf ook? Nee. En de rest? Nee. zal ik anders vragen of hij bi is? Nee. Guillermo je moet het hem vertellen. Of moet ik dat doen? Of wil je dat ik er bij ben als ik het vertel? Nee. ik doe het alleen. Zeker weten? Nee. Ik blijf bij je,oké? Wil je dat doen? Tuurlijk. Dank je. Geen dank. Ik haal hem wel even. Goed? Ja. Blijf rustig. Ja doe ik.

Dit was hoofdstuk 8,vragen en reacties graag in de reacties vragen ook privé.

Spangas Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon