Drouwenerzand+goed gesprek

12 0 1
                                    

He mensen vandaag gaan we naar Drouwenerzand. Super veel zin in!! Dit is echt te lang geleden!! Famke en Lindsey

In het park...

We gaan eerst in de Para Jump. Ik ga samen met Stephanie,Tara,Florence,Stijn,
Djamila
Bobbie,Bibi,Britt,May,Lindsey en
Famke

In de rij...

Selfie? Dan pas zie ik dat Djamila huilt. He lieverd wat is er? Ik durf niet. Nee? Nee. Wil je het ook niet proberen? Jawel. Oké,dat is heel stoer. We gaan naast elkaar goed? Ja is goed.

In de attractie...

De beugel gaat dicht en Djamila begint te huilen. Sjj. Het komt goed. Je zit vast ik ben bij je er kan je niks gebeuren. De rest kijkt allemaal naar ons. Als die begint,begint ze overstuur te huilen. Sjj. Het is goed!! Ze gilt in paniek. Pak mijn hand maar. Dat durf ik niet. Oh. Wil je er uit? Ja. Schreeuw maar dat je er uit wil. Ze schreeuwt dat ze er uit wilt. De man stopt de attractie en laat ons eruit. Ga jij er ook uit? Ja ik ga het volgende rondje wel. Oké. De rest blijft zitten en dan draait de attractie weer.

Bij de rest...

Djamila trilt een ziet wit. Ze is nog steeds erg overstuur. Het spijt me!! He kom is hier. Het spijt me zo. Het geeft niet,als je bang bent ben je bang,en dat geeft helemaal niks. Echt niet? Nee echt niet. Oké. Als de rest eruit is. Dan ga ik nu even ja? Ja is goed.

In de rij...

Ik maak een selfie.

In de attractie...

Ik gil keihard.

Uit de attractie...

Echt super tof!! Dan gaan we nu in de XLR8 daar ga ik in met: Lindsey,Famke,Bibi,Bobbie,Tara,Stephanie,Florence,Stijn en Britt.

In de rij...

Selfie? Ja is goed. Lindsey en Famke maken een selfie.

In de attractie...

Ik zit naast Britt. We gillen keihard.

Uit de attractie...

Oké dan, dan gaan we in het schip,daarna in de hunebed8baan en dan in de breakdance. En dan gaan we eten. Dan voer ik even een goed gesprek met Lindsey. En dan zien we wel.

Tijdens het gesprek...

Lindsey mag ik het filmen of niet? Ja met mijn vlog camera, dan kan Joey het ook zien. Ja is goed. Oké we kunnen beginnen. He allemaal leuk dat jullie kijken naar een nieuwe video,ik ben hier in Drouwenerzand samen met Nikki hier naast me. We hebben het echt super gezellig maar nu gaan we het hebbrn over Joey en Nikita en dat gaan jullie allemaal zien. Oké. Lindsey hoe voel je je hierbij? Ik viel me boos,verraden en heel erg verdrietig. Ja dat begrijp ik. Dat snap ik heel goed. Ik snap ook dat Joey er van baalt,maar ik vind ook dat hij er dan iets meer over na moest denken, met wat hij deed, snap je wat ik bedoel? Dus je staat aan zijn kant!! Nee ik staan aan géén kant. Oké. Vind he Nikita echt zo'n bitch of komt het alleen omdat ze zwanger is? Ik vindt haar een bitch. Oké. Vertel eens wat over jullie relatie met Joey. Euhm, we waren heel erg lief en behulpzaam voor elkaar en we waren heel close,we hadden bijna nooit ruzie een nou heb ik hem gewoon geslagen en geduwt en een mes gepakt. Lindsey begint te huilen. He lieverd kom is hier. Lindsey huilt heel overstuur. Ik weet het gewoon niet meer. Ja dat begrijp ik heel goed. Weet Joey dat? Nee,maar het is uit. Ja dat is waar. Heb jij zijn nummer nog? Ja. Spreek anders gewoon met hem af, dan praat je er gewoon over. Nee echt niet!! Ik weet dat hij jou heel veel pijn gedaan heeft, maar jij hem ook, en dat verdienen jullie allebei niet, misschien Joey wel omdat hij jou dit flikte,maar ergens moet je ook begrijpen dat jij hem pijn hebt gedaan en Nikita ook, Nikita deed het express en dat is het ergst, maar echt Lindsey bel hun allebei om op dezelfde tijd en locatie af te spreken en dan gaan we samen met hun praten. Oké? Oké maar alleen voor jou. Oké. Het komt goed. Oké. Ik bel eerst Joey. Hoi. Hoi. Kan ik straks met je afspreken? Ja best waar? In Drouwen, dat is in Drenthe, op de camping van Drouweerzand. Oké. Best hoe laat? 17:00, oké? Oké. Dan nu Lindsey. Hoi. Hoi. Kan ik straks met je afspreken? Nee. Waarom niet? Gewoon. Ik zie dat Lindsey boos wordt. He Nikita ik ben Nikki en euhm van moest ze met jou afspreken om het uit te praten, ik ben ben zelf ook bij dus als het misgaat dan ben ik er, dus zou je alsjeblieft willen komen? Oké en waar? Drouwen in Drenthe, camping van Drouwenerzand om 17:00. Oké. Tot zo. Tot zo.

Om 17:00

Oké Lindsey gaat echt dood van de zenuwen. Maar goed. Daar komt Joey. En niet veel later Nikita. He ik ben Nikki. Joey. Nikki. Nikita. Oké. Lindsey gaat het? Nee. Ze begint weer te huilen. Oh meisje toch he kom is hier. Ze huilt heel overstuur. Ik wrijf over haar rug. Euhm we zijn hier om het uit te praten. Het heeft misschien voor jullie geen zin meer,maar voor Lindsey wel. Euhm ik wil niemand een schuldgevoel geven, echt niet, maar ik moet wel zeggen dat ik het heel erg vind, Lindsey is verdrietig en terecht,Joey jij ook zag ik, daar heb ik nog op gereageerd. Wie ben je dan? The Harry Potter Girl. Oh. Ja echt super lief. Thanks. En Nikita is er denk ik wel klaar mee met dat gevecht. Want zij is zwanger. Euhm Nikita waarom knipte jij het condoom door? Ik wilde Joey terug. Nikita begint te huilen. He meisje, dan hoef je dat toch niet op zo'n manier te doen,want nou hebben ze ruzie. Ik wou gewoon wraak nemen, ik was zo boos op hem. Dat snap ik, maar doe dat dan anders. Nikita begint overstuur te huilen. He kom is hier. Sorry ik ben gewoon stomme trut!! Niet waar!! Alleen voortaan moet je daar echt beter over nadenken ik snap best dat dat moeilijk is,maar probeer dat echt. Oké? Oké. Hoe lang ben je al zwanger? 2 maanden. Ga je het houden? Ja. Oké. Laat je me we te wanneer je gaat bevallen? Ja. Oké. Joey waarom ging jij met haar naar bed? Omdat Lindsey niet wilde. Oké. Lindsey wordt ontzettend boos en wil gaan slaan war ik houd haar tegen. Lindsey rustig. Lindsey loopt verdrietig weg. Ik volg haar niet. Ik weet dat ze dan liever alleen is.

10 minuten later...

Ze loopt verdrietig naar ons toe. Gaat het? Nee. Joey ik hield echt van je. Ik ook van jou. Ik heb nu iets met Nikita. Dacht ik al. Nikita begint te kokhalzen. Hier een muurtje. Ze geeft over,ik was haar mond,ze kokhalst in paniek maar er komt niks uit, ik klop op haar rug. Ze begint te huilen,ze geeft weer over ik was haar mond. Klaar? Ja. Goed. Er komt een jongetje en die zegt: Nikita jij bent echt een bitch. Hij loopt weg. Nikita begint te huilen. He trek je er niks van aan. Lindsey wilt weglopen maar ik hou haar tegen. Laat me gaan,het heeft geen zin,ze vergeven me toch niet!! Nee even rustig worden. En dan vraag je gewoon of ze je willen vergeven. Oké. Nikita wil je me vergeven? Ja. Joey wil je me vergeven? Ja. Oké. Zie je nou wel. Nikita en Lindsey knuffelen elkaar.

Thuis...

Lindsey blijft bij mij slapen. Lindsey begint te huilen. He lieverd kom is hier. Het is gewoon uit. Ja. Ik wil gewoon niet aan hem denken. Ja dat snap ik,zullen we anders samen een film kijken? Ja is goed.

Vanavond...

Nou dit was mijn video voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Die een duimpje omhoog en abonneer om niets te missen.

Spangas Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu