Monica wat is er? en ruzie

6 0 0
                                    

Ik hoor gehuil. Volgens mij huilt Monica. Ik ga ff kijken hoor. He. Hoi. Wat is er? Monica begint te huilen. Oh meis toch. He kom is hier. Ik voel me gewoon zo kut!! Waarom voel je je kut? Ik voel me alleen!! Hoe komt dat? Ik word gewoon nergens bij betrokken of ik wordt afgewezen. Monica huilt nu nog harder. Sjj. En wie wijzen je dan af? Niek,Robin,Thomas,Bart,Britt,
Birgit en Edwin. Oké. Wat zeggen ze dan? Rot op,laat ons met rust. Oké. Als ze dat weer doen, kom je dan naar me toe? Ja.

Niet veel later...

Ik zit aan tafel een tijdschrift te lezen. He, wat doen jullie? Niks bijzonders, rot nou maar op. Nee. Ik mag zijn waar ik wil. Ja maar je bent irritant. Wat?! Irritant. Ja dat verstond ik wel hoor. Oh... Wat oh?! Monica voor de laatste keer,rot op!! Waarom?! Ben je nou echt zo dom?! Nee!! Takkewijf ga weg, ik verlies mijn geduld. Hoe noemde jij mij?! Takkewijf. Dat jij nou gedumpt bent en heel stiekem BI bent,daar kan ik niks aan doen!! Houd je bek!! Niet voor jou!! Bitch!! Tienermoeder!! Hoer!! Lesbi!! Slet!! Monica loopt huilend weg. Heel goed gedaan Niek, Robin,Thomas,Bart,Britt,
Birgit en Edwin, misschien hebben jullie het niet door hoor,maar ik in ieder geval wel, jullie gaan heel snel veranderen en als jullie dat niet kunnen, dan rotten jullie maar zelf lekker op!! Ik loop te zoeken naar Monica. Monica zit huilend op een wc in het hotel. Ze zit daar heel overstuur. He meis doe de deur is open. Monica doet de deur open en rent huilend op me af. Ik voel iedere snik van haar. Sjj. Het is oké. Ik ben er. Ben je echt een tienermoeder? Ze knikt. Oh lieverd toch. Hoe oud was je? 14. Ik was 12. Echt? Ja. Leeft jou kind nog? Ja. Die van jou? Niet,ze was 3 en toen heeft de verkrachter haar gedood. Oh sorry. Nee dat geeft helemaal niets. Van wie kreeg jij een kind? Van Lil. Oké. Ben je echt een lesbi? Nee. Oké. Het voelt gewoon net weer zoals vroeger, toen ik gepest werd, het doet zoveel pijn, ik ben gewoon heel erg gekwetst niet alleen vroeger maar nu ook, ik heb ontzettend veel moeilijke dingen meegemaakt vroeger en dat doet me nog steeds verdriet. Ja dat snap ik wel. Monica moet nog harder huilen. Oh lieverd toch. Ik knuffel haar en wrijf over haar rug. Zullen we met hun gaan praten? Ja.

In de kamer...

Jongens komen jullie even met ons mee? Ja.

Niet veel later is de ruzie opgelost.

Thomas (Zomaer) is aan het huilen. He wat is er? Thomas loopt huilend weg. Ik volg hem. Nee!! Nee!! Neehee!! Thomas ligt daar huilend op de grond. He is heel bang. Maar waar voor? Ik kom bij hem zitten. He wat is er? Laat me met rust!! Thomas begint weer te schreeuwen. He. Rustig. Thomas zweet en blijft maar in paniek en huilend schreeuwen. He. Rustig maar. Ik sla een arm om hem heen. Hij legt zijn hoofd op mijn schouder. Wat is er aan de hand? Ik ben bang. Bang waarvoor? Voor wat je van me vindt. Volgens mij vindt jij me een sukkel, die gay is omdat ie in een boyband zingt. Hoe kom je daar bij? Dat weet ik gewoon. Ik vind je geen sukkel want dat ben je ook niet, en ik vind je ook niet gay,ik vind Zomaer hartstikke tof. Ben je gay dan? Ik twijfel gewoon zo erg. Ik schaam me gewoon zo. Thomas begint nog harder te huilen. He kom is hier. Dat kan gebeuren, maar ik weet zeker dat het goed komt. Op ieder potje past een deksel, dus ook op die van jou, of het nou een man of een vrouw is, zolang jij maar gelukkig bent. Maar vind je iemand leuk? Ja. Wie dan? Bart en Maan. Bart van Zomaer? Hij knikt ja. Oh lieverd toch. He. Het is goed. Weet Bart dat? Nee. Oké. Wil je dat hij het weet? Nee. Ook niet als ik erbij ben? Nee. Hij gaat me vast raar vinden. Ach wel nee. Ik ben gewoon zo bang. He dat hoeft niet. Thomas begint harder te huilen. Oh schat toch. Ik vind het zo vervelend voor je. Ik wrijf over zijn rug. Ik wil gewoon zo graag naar huis. Waarom? Omdat iedereen me raar vind. Niet waar. Je bent en hartstikke toffe gozer. Ja maar ik ben bang voor clowns. Nou als jij daar bang voor bent dan ben je daar bang voor. Als je wilt wil ik je wel over je angst heen helpen. Echt? Ja. Oké. Zal ik Bart halen? Ja. Blijf rustig. Oké.

In de kamer...

Bart kun je even met me meekomen? Ja tuurlijk. Oké.

Bij Thomas...

Spangas Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ