Ruzie en goedmaken

13 0 0
                                    

He schat. Verdomme Benjamin!! Wat?! Ik schrik me dood!! Wat was je aan het doen? Oh euhm... dat is verder niet belangrijk. Gaat het over mij? Of om mij? Nee!! Gewoon iets... Heb je in eens iets tegen me? Nee!! Waarom doe je dan zo?! Omdat het kan!! Ik schrok!! Is dat soms zo gek?! Nee... Nou dan!! Moet je binnenkort ongesteld worden ofzo?! Wat gaat jou dat aan?! Niets... Nou dan!! Hou dan ook je bek erover!! Lieverd... Wat?! Niets laat maar... Nee zeg nou maar!! Nee!! Rot dan op!! Nee!! Het is ook mijn kamer!! Ja en binnenkort niet meer!! Wat bedoel je daar mee?! Dat je binnenkort weg bent... Wat?! Nee!! Hij begint te huilen. Ach moet je nou huilen?! Wat zielig... Benjamin loopt huilend weg.

25 minuten later...

Ik begin best wel spijt te krijgen. Guillermo loopt de kamer in. Nikki wil je even met me mee komen? Het gaat om Benjamin,er is iets met hem, maar ik weet niet wat!! Hij begint te huilen. He rustig. Waar is hij? Op de trap. Oké. Kom.

Bij de trap...

Benjamin ligt op de trap en trilt heel erg, hij zweet, hij is in paniek,hij is overstuur, hij huilt heel hard en maakt rare geluiden,alsof hij pijn heeft. Ik kom bij hem zitten. Shit!! Wat?! Hij heeft een aanval!! OMG!! Ik pak zijn hand,en streel over zijn hoofd. Het is mijn schuld!! Wat?! We hadden ruzie en toen liep hij weg... He dit is niet jou schuld... Wel waar!! He kom is hier. Benjamin alsjeblieft,het spijt me!! Maar blijf bij me!! Het komt goed!! Snik ik. Guillermo troost me en stelt me gerust.

30 minuten later...

Benjamin komt bij. Schat?! Hm... Oh schat... Het spijt me zo!! Vergeef je het me?! Ja tuurlijk. Ik was zo bang!! Snik ik overstuur. He kom is hier. Sjj stil maar.

Dit was hoofdstuk 46, ik hoop dat jullie het wat vonden. Laat het even weten in de reacties. Vragen altijd welkom zowel in de reacties als in het privé.



Spangas Where stories live. Discover now