Efteling (scènes)

8 0 0
                                    

Vandaag gaan we draaien in de Efteling. Daar heb ik zo'n zin in. Ik ga nu nog ff 1 keer mijn script doornemen. Ik zal jullie even mijn grote pak met tekst laten zien. De helft is niet van mij dan weten jullie dat vast,maar dit is het script van dat seizoen. Vanaf maandag 31 augustus is Spangas te zien,en wil je dat nou niet missen kijken dan zeker iedere werkdag om 19:00 tot ongeveer 19:20 dus ik zou zeker kijken. Dan ga ik nu nog ff leren, voor mijn scènes.

Op de set...

(Iedereen ligt nog in bed)
(Meneer Damstra komt met een rot alarm de kamers in)(iedereen uit mijn kamer schrikt wakker)(iedereen blijft slapen,behalve Shirley en ik) (Meneer Damstra loopt weer weg)( we komen allemaal ons bed uit) (we kleden ons om doen onze make-up)(iedereen loopt naar de eetzaal)(iedereen eet)(na het eten)
Meneer Damstra: We gaan vandaag naar de Efteling,dus pak je tas en je portemonnee en als je dat gedaan hebt, kom je weer hier.
(15 minuten later)(iedereen is er)(de bus staat al klaar)
Meneer Benoit: Allemaal instappen.
(Iedereen stapt in)(als iedereen in de bus zit,start de bus)
Ik: Django heb je er zin in?
Django: ja best wel.
Ik: mooi.
(Na 30 minuten staan we op de bussenparkeerplaats)(we lopen metz'n naar de ingang,we kunnen gelijk doorlopen)
Meneer Benoit: Jullie gaan in jullie groepjes het park in,maar om 4 uur komen jullie hier, om te eten en om 6 uur komen jullie weer hier,want dan gaan we weer weg. Duidelijk?
(Iedereen knikt)
Meneer Benoit: dan mogen jullie nu gaan.
Ik: oké, waar zullen wij in gaan?
We staan nu vlak bij, het Ruigrijk. Zullen we dat dan als eerst doen?
(Iedereen knikt)
Ik: oké.
(Tot hier,zegt de regisseur)(niemand heeft door dat Stijn huilt, behalve de regisseur)
De regisseur: He wat is er?
Stijn: in mijn script staat dat ik in alle attracties moet,maar dat wil ik gewoon niet.
Ik: oh lievie, het komt wel goed.
Stijn knuffelt me. Ik knuffel haar terug.

Om 20:00...

Nou de scènes voor vandaag zitten er op, ik ben zo benieuwd wat jullie er van gaan vinden. Ik hoop dat jullie net zo benieuwd zijn als ik. Nou dit is de vlog voor vandaag, niet zo lange vlog, maar ja, ik heb het gewoon heel druk gehad, ik zit nu in de kamer met Tara,Florence,Stephanie,Djamila en Stijn. We gaan zo met z'n allen een Scary Movie kijken en dan gaan we slapen. Ik ben een beetje bang, want ik ben niet zo goed in Horrorfilms, dus dat wordt wat, maar goed, bij deze sluit ik de video af. Doei.

Spangas Where stories live. Discover now