slaapfeestje en nog meer

16 0 0
                                    

Ik heb mijn allerbeste vriendin Emma uitgenodigd, mijn allerbeste vriend en ex Bryan. Mijn beste vriend Floris. Mijn beste vriendinnen Femke,Ingjeborg en Eva. Mijn nichtje Melissa. Mijn zusje Sonja. Mijn vriendinnen Jamie en Nikki. Benjamin is al helemaal gestresst. He. Benjamin heeft gehuild,dat is duidelijk te zien. Maak je nou maar geen zorgen, het komt goed. Benjamin begint te huilen. He kom is hier. Het komt goed, er gaat niets spannends gebeuren, en je hebt toch geen last meer van nachtmerries? Niet veel nee. Oké. Het komt wel goed. Ik slaap niet naast je, ik slaap namelijk naast mijn vriendin Emma en mijn nichtje Melissa. Melissa is mijn liefste nichtje en famielid die ik ken. We hebben vanavond een Disco,Filmavond en we gaan niet lang slapen. We gaan gewoon partyen. Oké.

Die middag...

Al mijn vrienden en een paar familieleden zijn er. Echt super gezellig. We gaan straks ook nog een meet en greet houden met de cast. Leuk. Zegt Melissa.

Meet en greet...

Ik zit naast mijn vriendje en vriendinnetje. Euhm wie ben jij? Vraagt Melissa. Ik ben Benjamin het vriendje van Nikki en... Guillermo en Benjamin knikken nee. Nikki en euhm wie ben jij? Ik ben Melissa het nichtje van Nikki. Benjamin ben jij in het echt ook een homo? Benjamin wordt een beetje emotioneel. Ik wrijf over zijn rug. Hij begint overstuur te huilen. Ik trek hem even mee de gang op. He,kom is hier. Je kan het ze gewoon vertellen. Ik wil niet dat ze me uitlachen. Dat doen ze niet,toen ik vertelden dat ik vroeger een vriendinnetje had moesten ze ook niet lachen. Echt niet? Nee echt niet. Oké. Je kunt het. Kom. Ja ik ben in het echt ook een homo. Benjamin probeert niet te huilen,maar uiteindelijk moet hij wel huilen. He rustig. Sjj. He kom is hier. Het is oké. Sjj. Waarom moet hij huilen? Hij heeft het er gewoon een beetje moeilijk mee,en hij is gewoon gestresst over bepaalde dingen,dus hij is gewoon een beetje verdrietig en dat speelt ook mee,dus dat licht niet aan jou. Oké. Benjamin trekt me mee de gang op. He rustig maar. Je vind het spannend,of niet soms? Ja ik vind het spannend, heel erg zelfs. Wil je dat hun dat weten,en ook de reden? Ja. Wil je dat zelf zeggen? Nee. Oké. Kom. Euhm Benjamin vindt het heel spannend, dat komt omdat het nieuw is dat er mensen zijn die hij niet zo goed kent,en hij heeft slaap problemen en daar schaamt hij zich gewoon voor, en dat komt omdat hij geen familie meer heeft, en zijn broertje dinsdag is overleden,en hij heeft heimwee. Oh wat vervelend.

5 minuten later...

Stijn heb jij in het echt een relatie met Ricardo? Stijn en Ricardo kijken elkaar bang aan. Nee,we hadden eerst een relatie,maar dat is uit. Ik heb nu met Nikki,en ik ben al 2,5 maand zwanger van Ricardo. Wat?! Stijn loopt huilend weg. Ik volg haar. Djamila volgt haar ook,Stephanie en Ricardo ook. He,kom is hier. Sjj. Je hebt het nu wel gezegd. Ja,maar ik schaam me gewoon zo. Snap ik. Djamila is er nu ook. He,jij ook al? Nu zijn we samen zwanger, ik loop al een maand voor. Echt? Ja. Stephanie is er nu ook. He, ik denk dat ik ook zwanger ben... Van wie? Mijn ex Twan. Oh. Dat was toch die jongen die steeds kwam? Ja. Hoe lang ben je al over tijd? 2 maanden. Wat?! Waarom zeg je dat nu pas? Omdat ik me schaam. Snap ik,maar voortaan kun je dat echt wel tegen ons zeggen hoor. Echt? Ja tuurlijk. Stephanie begint te huilen. He kom is hier. Zegt Djamila. Je bent de derde al. Echt? Ja. Zal ik dan nog wel een test doen? Ja zou ik wel doen. Oké. Ricardo is er nu ook? Wat doe jij hier? Ik kom je steunen. Je houdt dus nog steeds van me? Ja. Wij laten jullie wel even alleen. Nee Nikki,wil je hier blijven? Ja tuurlijk. Oké. Ik wist niet dat je zwanger was. Nou dan weet je dat nu. Stijn begint in eens te huilen. Mijn moeder overleeft het waarschijnlijk niet meer, en ze keek zo raar toen ik vertelden dat uit was tussen ons en dat ik nu een vriendinnetje heb. He kom is hier. Zegt Ricardo. Ricardo troost haar en wrijft over haar rug. Ik weet dat het niet goed was om te liegen over mijn gevoelens tegen jou, maar zou je alsjeblieft weer mijn meisje willen zijn? Ja heel graag. Sorry dat ik zo stom deed. Snikt ze. Het is al goed. Ricardo en Stijn beginnen te tongzoenen. Ik ga vast. Is goed.

Spangas Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu