ontbijten en Keanu weet je al dat...

12 0 0
                                    

We eten nu lekker ons ontbijten, Djamila doet facking gestrest, omdat ze zo gaat vertellen aan Keanu dat ze zwanger is. Djamila rustig,het komt goed.

Na het ontbijt...

Keanu kun je even blijven zitten? Ja tuurlijk schatje. Oké. Djamila begint te huilen. Oké ik ga nu iets vertellen wat ik heel moeilijk vind en ik hoop dat je er begrip voor hebt,want ik heb echt steun nodig. Weet je nog dat we 2 maanden geleden onze 1e keer seks hebben gehad en nu blijkt dus dat ik in verwachting ben van jou. Wat?! Dat is jou schuld!! Ik... Ik... het is uit!! Zie maar hoe je er komt!! Keanu loopt boos,huilend en vloekend weg. Djamila kom is hier. Het is mijn schuld. Nee dat is het niet het is niemands schuld, het komt goed, hij is even heel erg verdrietig en hij is even heel boos,maar niet op jou hij is heel erg geschrokken en dat is niet jou fout, ik ga je helpen,zodra er iets is wat niet goed voelt in je buik dan moet je dat meteen zeggen. Oké. Ik ga even naar Keanu. Keanu staat daar diep ademhalend en overstuur in de gang samen met Timo. Gast adem in en uit. Timo blijf jij even bij haar in de kamer? Ja is goed. Keanu kom is hier. Keanu en ik knuffelen. Ik voel iedere snik van hem. Sjj stil maar. Het is oké. Ik wil gewoon zo graag dat het niet waar is!! Waarom? Omdat het dan mijn schuld is en, omdat ik me schaam. He het is echt je schuld niet en ook niet dat van Djamila. Echt niet? Nee echt niet. Waarom schaam je je? Omdat het de 1e keer seks was? Ja... het was je 1e keer, jullie 1e keer, daar kunnen jullie niets aan doen. Dat ik het nu weet in detail, dat het de 1e keer was, dat ga ik heus niet rond bazuinen,dat blijft bij mij,maar als je het fijn vind kun je het wel vertellen over dat Djamila in verwachting is. Waarom heb je het trouwens uit gemaakt? Weet ik niet. Oké. Ik ga Djamila er bij halen en jij gaat haar alles vertellen wat je dwars zit en je vraagt haar weer verkering,goed? Ja is goed. Wil je dat ik er bij blijf? Ja. Oké.
Djamila kun je even met me mee komen? Ja is goed. Oké. Keanu kijkt angstig. Djamila komt naast hem zitten. Ik wil je iets vertellen euhm ik werd net zo boos,omdat ik heel erg geschrokken ben, daar kun je niets aan doen en euhm het voelt voor mij gewoon mijn schuld,omdat ik een man ben en die horen dat niet te vergeten,en omdat ik me gewoon heel erg schaam. Keanu begint weer overstuur te huilen. Hij geeft me in eens een knuffel. Ik wrijf over zijn rug. Keanu wil je alsjeblieft even hier komen. Keanu knuffelt nu Djamila. Waar schaam je je voor? Dat het de 1e keer gebeurde. Ja dat snap ik wel. Wil je weer verkering met me? Ja. Keanu en Djamila beginnen te zoenen. Ik laat jullie even.

Dit was hoofdstuk 34, ik hoop dat jullie het een beetje kunnen volgen en dat jullie dit leuk vinden, willen jullie dan reacties plaatsen als je je mening kwijt wil en misschien een vraag wilt stellen. Je vraag kun je ook in privé stellen.

Spangas Where stories live. Discover now