Stijn kom terug,en nog meer...

16 0 0
                                    

Wat heb jij toch?! Ik... Ik... . Ik loop Stijn achter na. Stijn wacht even!! Ik trek Stijn aan haar arm. Ze blijft gebroken staan. He kom is hier. Stijn huilt nu overstuur. Sjj stil maar. Waarom gebeurt mij dit?! Het doet me zoveel pijn... Ja dat snap ik. Stijn ga alsjeblieft niet weg. Stijn valt bijna flauw. He gaat het? Kom ga even zitten. Stijn begint te kokhalzen. Ik merkte het niet,en ze kotst zichzelf helemaal onder. Ach meis toch. Ga nou niet weg,zonder jou is er niets aan. Ik wil niet meer met Ricardo te maken hebben. Dat kan,als jij nou naast mij blijft slapen en Ricardo gewoon negeert dan kom je er ook. Ik krijg misschien een kind van hem, ik wil dat dan niet alleen opvoeden,dat kan ik ook niet. Daar kan ik je wel bij helpen. Echt? Ja echt. Dank je. Kom dan gaan we je schoonmaken. Ja inderdaad,ranzig dit. Kom mee. Ja is goed. We lopen de kamer in,iedereen kijkt vies naar Stijn. Ricardo huilt. Wij zijn even op de badkamer. Oké... Ricardo huilt nu nog harder.

Op de badkamer...

Stijn trekt haar vieze kleding uit en trekt schone aan.Hij moet huilen. Zegt Stijn. Ja,en? Jij ook. He kom is hier. Het komt wel goed. Ik hou nog zoveel van hem, maar hij niet meer van mij. Dat is een hele grote fout van hem. Ben ik zo erg dan? Hoe bedoel je? Dat hij jou leuk vind. Nee je bent niet erg, je bent geweldig. Echt? Ja echt. We lopen de badkamer uit. Ricardo huilt nu nog harder. He wil je even met me meekomen? Hij knikt. Kom. Hij huilt nu overstuur. He maak je is niet zo druk. Het is oké. Maar... j-jij... bent.... b-boos... op... m-mij... . He rustig. Ik ben echt niet boos op jou. Hij begint te hyperventileren. Rustig ademen. Het geeft niet. Hij raakt in paniek. Sjj. Stil maar. Kom is hier. Ik voel iedere snik van hem. Gaat het weer? Hij knikt. Oké. Je bent heel erg overstuur,wordt eerst eens even rustig. Ricardo probeert te kalmeren. Heel goed. Waarom ben je nou zo overstuur? Omdat jij me niet leuk vind en omdat je boos reageerde en ik hou nog wel van Stijn alleen ik hou ook van jou. Oké. Hoeveel procent hou je van mij? 40%. En van Stijn? 60%. Weet zij dat ook? Nee. Oké. Wil je wel dat ze dat weet? Ja. Wil jij haar dat zelf vertellen? Ja,maar wel met jou er bij. Oké. Dan ga ik haar nu even halen. Blijf rustig. Oké. Ik loop de kamer in. Stijn kom je even mee? Ja. Stijn ziet Ricardo daar zitten. Ze wil weg lopen. Luister nou eerst even wat hij te zeggen heeft. Oké. Ik ben nog steeds heel verliefd op je. Ja dat zal wel. Nee ik meen het. Ik hou echt van je. Echt? Ja echt. hou jij nog van mij? Nee. Waarom niet? Je brook mijn hart,en ik kan je niet vergeven.

Stijn loopt de kamer in

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Stijn loopt de kamer in. Ricardo huilt. He kom is hier. Ik.hou zoveel van haar,maar zij niet meer van mij!! het doet me zoveel pijn!! Ik weet het gewoon niet meer!! Dat snap ik. Echt? Ja echt.

Dit was hoofdstuk 30, ik hoop dat jullie dit een beetje begrijpen en nog kunnen volgen,zo niet zeg dat dan even in de reacties,want dan kan ik er rekening mee houden. Als er vragen zijn dan hoor ik dat graag. En dat kan ook privé.

Spangas Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu