sorry

8 0 0
                                    

Ik hoor een ruzie. Een ruzie tussen 3 vrouwen en 2 mannen. Je bent zwanger,en je hebt het zwaar. Wat weet jou er nou weer van?! Dat was duidelijk Stephanie. Mijn vriendinnetje is zwanger!! Dat was duidelijk Keanu. Ja maar Keanu dan goed je dat toch nog niet zo te zeggen,het is eigenlijk geheim!! Dat was duidelijk Stijn. Hou je bek bitch!! Pardon?! Zo praat jij niet tegen mijn vriendinnetje!! Dat was duidelijk Ricardo. Stijn laat hem maar, hij heeft er zelf gewoon moeilijk mee. Zegt Ricardo. Hoe durf je dat te zeggen?! Snauwt Keanu. Wat?! Het is toch zo!! Bemoeit Djamila. Ach flikker op!! Kutwijf dat je bent!! Zwanger klote wijf!! Keanu komt de kamer uit. Djamila schreeuwt terug: "Daar heb jij net zo hard aan meegewerkt klootzak!!" Daar heb ik spijt van!! Ja ik ook!! Djamila begint te huilen. Kom is hier. Zegt Stijn. Ik denk dat ik het weg ga laten halen....Wat?! Hoezo?! Het is gewoon te moeilijk om alleen een kind op te voeden!! Ik zal nooit een goede moeder zijn!! Snikt ze. En dat verdient het niet. Ik loop nu de kamer in. He wat is er? Hebben jullie ruzie? Een soort van. Zegt Stijn. Wij niet met elkaar,maar wel met Keanu. Oh. Stephanie wat is er? Ik denk dat ik het weg ga laten halen. Hoezo?! Ik zal nooit een goede moeder zijn!! Dat verdient het niet!! Ik vind het gewoon zo moeilijk!! Ik kan het niet alleen verzorgen!! Snikt ze overstuur. Kom is hier. Zo moet je niet denken,Stephanie, je zult een hele goede moeder worden en zijn. Echt? Ja echt. Als je wilt wil ik je helpen en steunen tot dat je het zelf kunt. Goed? Ja heel goed,dank je wel. Geen dank. Ik ga Keanu even halen. Oké.

Ik zie Keanu daar zitten. Kom je mee? Ja best. Oké.

In de kamer...

Zo daar zitten we dan. Wat is er volgens jou gebeurd,Keanu? Ik zei tegen Stephanie: "je bent zwanger, en je hebt het zwaar." Toen werd ze boos en ze schreeuwde: "wat weet jij er nou weer van?!" Ik schreeuwde: "mijn vriendinnetje is zwanger!!" Toen schreeuwde Stijn: " Ja maar Keanu dan goed je dat toch nog niet zo te zeggen,het is eigenlijk geheim!!" Ik schold haar uit voor bitch. Ricardo werd boos op me. Ricardo kwetste me met deze zin:
"Stijn laat hem maar, hij heeft er zelf gewoon moeilijk mee." Tien werd ik boos op Ricardo. Djamila begin er mee te bemoeien. Ik schold haar uit. Ik liep weg. Zij schold mij uit. Ik riep: "Daar heb ik spijt van!!" Zij riep:" ja ik ook!!" Oké. Hoe voel je je daar bij,Keanu? Gekwetst en verdrietig. Oké. Ricardo waarom heb jij Keanu gekwetst? Ik wist niet eens dat het hem kwetste. Sorry daarvoor. Excuses aanvaard. Keanu jij moet ook je excuses bieden aan Stijn,Stephanie en Djamila. Sorry Stijn dat ik je een bitch noemde. Sorry Stephanie dat ik je met jou zaken bemoeid heb. Sorry Djamila dat ik je gekwetst en uitgescholden heb.

Dit was hoofdstuk 51,ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, laat het even weten in de reacties.

Spangas Where stories live. Discover now