slapen

19 0 0
                                    

Ik slaap nu dus naast Stijn en Djamila.

Benjamin: als iedereen slaapt zullen we dan naast elkaar gaan liggen?
Guillermo: dat kan nu toch ook.
Benjamin: nee ik wil Nikki niet nog meer verdriet doen.
Guillermo: zij heeft jou ook aan het huilen gemaakt hoor.
Benjamin: dat is waar. Nou vooruit dan.

Benjamin en Guillermo liggen nu naast elkaar en beginnen ruig te zoenen.

Ik lig snikkend op mijn kussen,mijn hoofd zit in het kussen gegraven. Stijn wrijft over mijn rug. Tara die tegen over me ligt trekt me even met haar mee.

Iedereen kijkt op. Nu staan Tara en ik op de gang. Ze troost me. Ik begrijp heel goed hoe dit voelt ik heb het zelf ook meegemaakt,maar probeer niet te veel op die sukkels te letten en maak lol met de rest hou een beetje afstand van hen en je moet niet denken dat je een trut bent,want echt waar dat ben je niet. Echt niet? Nee echt niet. Kom droog je tranen. En desnoods kom je voor jezelf op als ze weer iets doen waar je verdrietig van wordt. Oké? Oké. Kom en nou lekker slapen.

Die nacht...

Ik kan echt niet slapen.

Ik kijk of er nog iemand wakker is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kijk of er nog iemand wakker is. He slaap je nog niet. Fluistert Ricardo. Nee. Sliep jij al? Nee. Wat is er dan? Ik wil het er niet over hebben. Niet hier... Kom even mee dan. Ricardo blijft liggen. Hij ligt nu huilend in bed. Ik wrijf over zijn rug. Kom even met me mee. Ricardo loopt met me mee. Wat is er aan de hand? Ik heb gewoon zo'n heimwee. Oh. Dat is heel vervelend. Kom is hier. Morgen gaan we ergens heen,en dan durf ik niet zo veel. Waar gaan we heen dan? Dat mag ik eigenlijk nog niet zeggen. Oh. Maar het is een pretpark. Oké. Je hoeft echt niet alles te doen,dat doe ik zelf ook niet. als je iets echt niet durft dan hoef je dat niet te doen,maar dan kun je dat ook proberen of met mij doen. Echt? Ja echt. Kom droog je tranen. Kom je weer mee? Ja. Oké. Welterusten. Welterusten.

Diezelfde nacht...

Benjamin huilt en schreeuwt in zijn slaap. Ik wordt er wakker van. Ik twijfel of ik hem zal gaan troosten. Ik besluit hem te negeren. Ik val weer in slaap. Benjamin blijft paniekerig in bed liggen. Guillermo wordt nu ook wakker. En verder weet ik niets meer.

Dit was hoofdstuk 24. Vertel even in de reacties wat je er van vond en stel daar ook even je vraag ook kan je je vraag privé stellen.

Spangas Where stories live. Discover now