mijn verjaardag

8 0 1
                                    

Vandaag ben ik jarig, ik wordt 17!! I'm so excited. Ik wordt wakker gezongen. Ik krijg heel veel cadeaus. Echt heel veel. Ik kleed me om in een Cinderella jurk.

 Ik ben zo blij!!  Mijn hapjes,drankjes en de taarten zijn zo goed gelukt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ben zo blij!! Mijn hapjes,drankjes en de taarten zijn zo goed gelukt. B brave,Lily James,Helena Bonham Carter,Lily Collins,Johnny Depp, Logan Lerman,Douglas Booth, en Jamie Campbell bower zijn er ook. En de rest van mijn familie is er.

Het is nu disco tijd iedereen danst. Ik heb zo een meet en greet met de Potter cast en de andere Engelse en Amerikanen. Ze hebben allemaal oortjes in. Ezra komt er ook nog bij. Gezellig.

Tijdens de meet en greet...

What are your hobbies? Mijn hobby's zijn: Dansen,Zingen/rappen,Acteren,Muzieknmaken,Tekenen, Film/series kijken en Koken/bakken.

Na de meet en greet...

We gaan gewoon weer lekker dansen tot 2 uur 's nachts. Daarna gaan de meeste mensen weg. Maar een paar mensen blijven. Bijvoorbeeld mijn zusjes en Lily. De meiden van de cast Spangas en van de cast Brugklas zijn er ook nog. Dionne,Teske,ThingJuliaLoves, Shalisa,Monica,Bibi en Bobbie trouwens ook nog. En Zomaer is er ook nog. Thomas Cox en ik zijn allebei hartstikke dronken we lachen werkelijk om niets. Ik probeer op te staan en ga keihard op mijn bek. Ik lach en de rest ook. Emma Watson komt ook nog even kijken. Hey. He. Er wordt aan de deur geklopt. Ik loop wankelend naar de deur en doe open. Kan het wat zachter? Waarom? We hebben een feestje ik ben 17 geworden vandaag. Gefeliciteerd. Dank u. Meneer laat ons nou daarna zal het nooit meer gebeuren. Nou vooruit dan en nog een fijne avond. Dank u. Geen dank. Dag. Dag.



Spangas Where stories live. Discover now