dans uitvoering

4 0 0
                                    

Vandaag heb ik een dans uitvoering. Ik heb vandaag 1 solo,2 partning, 2 met 4 personen, 8 met de groep en 1 duo. Vandaag gaat Zomaer mee, Britt,Niek,Monica,Teske,Mert, Femke,Lisanne,Shalisa,Dionne en ThingsJuliaLoves. De cast gaat mee,Ezra,Thomas en Rutger.

Bij de mensen die komen kijken...
Ik wil niet meer!! Ik ben zo zenuwachtig!! Oh God!! Nou doei. Ik moet gaan. Succes. Schreeuwt Thomas Grinsven me na. Dank je.

Backstage...

Daar gaan we dan...

Het publiek applaudisseert. Dan kom ik op.

Het publiek applaudisseert en juicht. Ik ga af.

Dan dansen er een stel meisjes op Sorry van Justin Bieber. Het publiek applaudisseert. Ik kom op met de dansgroep.

Het publiek applaudisseert, Stijn juicht. We gaan af. Een stel kinderen dansen op Halo van Beyonce. Het publiek applaudisseert en juicht. Ik kom op. Ik dans een solo op Warrior van Beth Crawloy. Ik ga af. Een paar mannen en vrouwen doen een dans in de stijl dancehall. Het publiek applaudisseert. Stijn juicht. Ik en mijn dansgroep komen op we doen ook een dans in de stijl dancehall. Stijn juicht en het publiek applaudisseert. We gaan af. Een paar jongens doen de dansstijl hip hop. We komen op en doen

Het publiek applaudisseert en juicht. We gaan af. Een stel meiden dansen op Warrior van Selena Gomes. Dan komen we op. We gaan in een halve kring staan en doen en battle. Als ik aan de beurt ben juichen de mensen die voor mij gekomen zijn voor mij. Ik laat zien wat ik kan. Het publiek applaudisseert en juicht.
Dan doen we een duo op het nummer Tee Shirt van Birdy. Dan gaan we af. Dan komt iedereen per persoon dansend op. Het publiek applaudisseert en juicht. We gaan af.

En hoe vinden jullie het? Echt vet. Amazing!! Thanks. You're Welcome.

Spangas Where stories live. Discover now