21 dalis

564 64 3
                                    

Štai ir išaušo ta diena, kai vėl gausiu eiti į mokyklą. Nekenčiu būti naujoke... visiškai neturėsiu draugų ir kaip visada slampinėsiu viena... jeigu prieš tūkstantį metų kas nors man būtų pasakęs, kad ateityje žmonės šitaip pasikeis į blogąją pusę išvis nebūčiau ėmusi tos knygos. Nu, bet dabar jau po laiko. Atsidususi dar kartą peržvelgiu savo aprangą.

 Atsidususi dar kartą peržvelgiu savo aprangą

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

nekenčiu suknelių, bet teks aukotis... pasiimu švarkelį ir nusileidžiu į apačia, kur manęs jau laukia Jackas. Nei vienas nieko nesakėme. Žinojau, kad ši diena gali pakeisti viską...

Jackas paleido mane prie mokyklos, o pats išvažiavo tvarkyti kažkokių reikalų. Ačiū Dievui. Apsižvalgiau. Mokykla nebuvo didelė, bet tvarkinga. Šalia mokyklos buvo šioks toks stadionas, kuriame jau rinkosi įvairaus amžiaus mokiniai. Kiek žinau einu į vienuoliktą klasę. Tikiuosi, kad čia mažieji nevaizduos didesnių už visus... mano mintis pertraukė merginos balsas:
-Sveika, tu naujokė? - paklausė šviesių plaukų panelė.
-Taip, aš Amanda, - šyptelėjau.
-Aš Perrie, bet gali vadinti Pezz. Sveika atvykusi į mūsų mokyklą, - nusišypsojo ji. Man nespėjus nieko atsakyti ji jau vėl prakalbo, - į kelintą klasę eisi?
-Vienuoliktą, - šyptelėjau.
-Aš irgi! - apsidžiaugė Perrie.
-Puiku! - dabar ir man pagerėjo nuotaika, nes pažinosiu bent vieną žmogų visoje mokykloje.
-Manau, kad tas jų kalbas galime praleisti, eime į pačią mokyklą, papasakosiu šiek tiek, - šyptelėjo ji ir aš linktelėjusi nuėjau paskui Pezz į mokyklą. Joje buvo šviesu ir jauku, ne taip, kaip senosiose mano mokyklose. Perrie lipo į antrą aukštą, o aš stengiausi atsiminti kelią. Staiga Pezz sustojo, o aš vos neatsitrenkiau į ją. Mes stovėjome prie lango per kurį matėsi stadionas ir visi jame esantys mokiniai.
-Matai tą blondinę. Šalia jos dvi juodaplaukės, - parodė Perrie, o aš linktelėjau.
-Blondinė Gigi, o juodaplaukės Kendall ir Kylie. Mokyklos populiariosios, geriau su jomis neprasidėti. O ten, - vėl parodė, - moksliukės. Iš jų tyčiojasi Gigi su savo pakalikėm, todėl jeigu su jomis prasidėsi tapsi Gigi priešė, o patikėk manim, tu to nenori. - klausiausi jos stengiausi įsidėmėti, kai visi pajudėjo link mokyklos. Perrie patraukė mane už rankos ir nuvedė link kažkokių durų.
-Mokytojai zyzia kai mokiniai šitaip daro, todėl palauksim čia, - paaiškino Perrie. Po kelių minučių antrame aukšte atsirado daugybė mokinių ir pradėjo eiti pro duris. Tada Perrie mane timptelėjo už švarko rankovės ir mes įsimaišėme prie kažkokių mokinių ir su jais įėjome į klasę. Tenais mane sustabdė mokytoja.
-Amanda, tiesa? - maloniu balsu paklausė ji.
-Taip, - šyptelėjau.
-Prisistatysi?
-Jeigu labai reikia... - atsidusau. Mokytoja šyptelėjo ir atsisukusi į klasę prabilo:
-Mokiniai, kaip žinote turime naujokę. Prašau ją gerbti ir priimti kaip visus kitus mokinius, - nusišypsojo ji ir linktelėjo man.
-Sveiki, aš Amanda Thirlwall, atvykau iš New York'o, - neplanavau sakyti nieko daugiau, todėl nutilau. Mano akis patraukė tai, kad Gigi visą laiką žiūrėjo į mane bent apsimestinai maloniai.
-Taigi, sėskis į laisvą vietą, Amanda, - šyptelėjo mokytoja. Laisvos vietos buvo dvi: prie Perrie ir Gigi. Pastaroji parodė man, kad sėsčiau prie jos, tačiau aš tik pažiūrėjau į ją atsiprašančiu žvilgsniu ir nuėjau prie Pezz suolo ir atsisėdau. Gigi akys patamsėjo, bet aš nekreipiau į tai dėmesio. Atrodo nusimato blogiausi dveji metai...

--------------------------------------------------
Dar viena pievos dalis! Jeigu nebus nei vienos nuomonės nebus ir kitos dalies :')
-Myl, LIL69 💖

Prarasta [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now