22 dalis

560 66 6
                                    

Kai mokytoja paleido visus namo aš stengiausi išvengti Gigi ir jos šutvės, bet man žinoma nepavyko. Sutikau jas vos tik išėjusi iš klasės. Gigi sustojo tiesiai prieš mane, o pakalikės K šiek tiek toliau.
-Taigi, tu naujokė, tiesa? - apsimestinai maloniu balsu paklausė Gigi. Aš norėjau su ja bendrauti kuo mažiau, todėl tiesiog linktelėjau ir norėjau eiti, tačiau Kendall arba Kylie, net nežinau kuri yra kuri mane partempė atgal prie Gigi, kuri apsimetė nieko nepastebėjusi.
-Taigi, jeigu tu naujokė, reiškia nežinai keletos taisyklių, - jau žiojausi kažką sakyti, bet ji mane nutildė rankos mostu, - Pirma - čia vadovauju AŠ, - pamačiau kaip K ir K klausiamai pažvelgė į Gigi. Atrodė, kad ji tai pajuto, nes iškart pasitaisė, - tai yra MES. Antra - jeigu mums prieštarausi tavo gyvenimą čia paversime pragaru. Trečia - jeigu būsi su mumis turėsi puikų gyvenimą. Čia buvo pasiūlymas jeigu ką. Tokia proga pasitaiko retam žmogui. Pasinaudok ja, - nusišypsojo Gigi.
-Atleisk, mieloji, bet atsisakysiu, - šyptelėjau jai. Visi aplinkui pradėjo kažką šnibždėtis, o Gigi primerkė savo vanagiškas akis (CaraMell14 suprasi? xd)
-Ta prasme "atsisakysi"? - vos tramdydamasi, kad nerėktų paklausė G.
-Paprastai. Tu su savo pakalikėm galit vaikščiot po mokyklą ir toliau vaizduoti karalaites, tačiau man jūs būsite tik eilinės makiažo vergės... - norėjau tęsti, bet mane sustabdė Gigi ranka artėjanti man prie veido. Greitu judesiu ją sustabdžiau ir užlaužiau. Tada taip, kad tik ji girdėtų sušnabždėjau:
-Jeigu dar bent vieną kartą prilysi prie manęs ar mano draugų - prisiekiu viskuo kas man šventa, pasigailėsi. - sušnypščiau jai į ausį ir paleidusi ranką nuėjau link išėjimo. Ten manęs jau laukė Perrie, kuri atrodo viską matė ir girdėjo, nes žiūrėjo į mane susižavėjusi.
-Tu paprieštaravai Gigi! - man nespėjus nieko pasakyti sušuko Pezz.
-Naaa... taip, - šyptelėjau.
-Tik viena bėda... dabar ji nepaliks tavęs ramybėje, - jau su liūdesiu balse pranešė P. Tą supratau ir aš... o aš norėjau tiesiog normalios amžinybės. Cha, svajok ir toliau, Amanda.
-Amanda? Ar tu manęs klausaisi? - mano mintis nutraukė Pezz.
-Atleisk, ką? - pažiūrėjau į Pezz. Ta atsiduso ir išnaujo pakartojo tai ką man sakė:
-Sakiau, kad mes privalome apsipirkti mokyklai, ir net jeigu tu esi apsipirkusi gausi eiti su manim, nes man reikės patarėjos, gerai? - Perrie žiūrėjo į mane puppy eyes, todėl man neliko nieko kito tik sutikti. Dabar Pezz buvo laiminga ir toliau kažką sapaliojo apie rūbus, o aš mąsčiau ką sugalvojo Gigi. Staiga Perrie sustojo, o aš apsižvalgiau. Buvome prie mūsų kaimynų namo.
-Štai čia mano namas, - parodė Pezz.
-Mes kaimynės, - apsidžiaugiau.
-Žinau! Čia retai kada kas nors atsikrausto, todėl visi žino kur gyvena nauji žmonės, - nusijuokė Perrie. Aš irgi prisidėjau, tačiau nutilau pamačiusi pro mūsų namo langą rimtai ir net sakyčiau piktai žiūrintį Jacką. Kas vėl? Perrie pasekė mano žvilgsniu ir pamatė Jacką.
-Tai tavo tėvas? - nedrąsiai paklausė ji.
-Dėdė, - pataisiau. -ir aš akivaizdžiai kažką prisidirbau, nes tokiu žvilgsniu jis žiūri tik kai aš kažką padarau, - atsidusau.
-Tikiuosi nieko rimto, - šyptelėjo P.
-Aš irgi, bet manau, kad man pats laikas eiti, -nusišypsojau Pezz ir ją apkabinusi nuėjau namo. Vos man įžengus pro duris mane pasitiko piktas Jacko balsas:
-Nejaugi aš pamiršau perspėti, kad neprisidirbtum? - paklausė jis.
-Taip, mokykloje man sekėsi gerai, taip susiradau draugę ir taip, tu tai pamiršai, - pavarčiau akis.
-Aš rimtai, - pradėjo nervintis Jackas. -Kodėl po velnių trenkei direktorės dukrai?
-KĄ? - gerokai nustebusi paklausiau.
-Neapsimetinėk, kodėl trenkei Gigi Hadid? - na žinoma. Štai iš kur visas Gigi populiarumas. Direktorės dukrytė... atrodo su šita bus sunku...

-------------------------------------------------
Gigi fanės nepykit, kad ją darau tokią žiaurią xd ką šiaip manot apie dalį? lauksiu komentarų ^^
-Myl, LIL69 💖

Prarasta [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now