26 dalis

583 65 7
                                    

-Tai melas! - surėkė Gigi ir man tikrai užgulė ausį.
-Prašau nerėkti, o normliai papasakoti savo istorijos dalį, - ramiai pasakė direktorė.
-Ji mane pasikvietė pasikalbėti, - parodė Gigi į mane.
-Taip, nes norėjau paklausti, kodėl melavai direktorei, kad tau trenkiau. - pasakiau ir Gigi pavarčiusi akis tęsė savo istoriją:
-Ir taip, mes kalbėjomės, kai staiga Amanda man trenkė, o aš nesusivaldžiusi trenkiau atgal. Pripažinsiu, blogai pasielgiau, bet ji pirma pradėjo, - maloniai pasakė Gigi. -Gi viskas nufilmuota, - pasakė Perrie.
-Bet Kendall ir Kylie buvo už durų ir matė, kaip viskas vyko iš tiesų, - velnias, visai pamiršau K&K.
-Gerai, tuomet jų ir paklauskime, - pasakė direktorė ir aš mintyse milijoną kartų iškeikiau save, kad pamiršau tas dvi. Direktorė išsitraukė telefoną ir paskambino kiek supratau Kendall ir Kylies mokytojai. Kol jos kalbėjo Perrie paėmė man iš kišenės telefoną ir parašė kažkam žinutę:

Jeigu tave iškvies direktorė sakyk kad ėjai pro anglų kabiko langus ir pamatei kaip Amanda su Gigi kalbasi o poto Gigi trenkia Ami ir išeina. -P

Gerai, kad ir kam ji rašo tas žmogus gali mus išgelbėti. Po kelių sekundžių į telefoną atėjo atsakymas:

Aš net nežinau kas ta Amanda, bet ok.

Po kelių minučių į direktorės kabinetą įėjo Kenall ir Kylie. Jos atrodė išsigandusios. Direktorė iškart pradėjo klausinėti:
-Taigi, kokią situaciją matėte jūs?
-Na, Amanda trenkė Gigi, o ta trenkusi atgal išėjo, - pasakė kažkuri. Spėju, kad Kendall. Dabar direktorė klausiamai pažiūrėjo į mane, bet Pezz prabilo:
-Gali būti, kad dar vienas žmogus ką nors matė.
-Kas? - paklausė direktorė.
-Joe Sugg, - pasakė Perrie ir Gigi išsprogdino akis.
-Gerai, bet kadangi jis tavo pusbrolis tau teks grįžti į pamoką, - pasakė ponia Hadid ir Perrie linktelėjusi išėjo. Dabar jaučiausi nejaukiai, nes likau mažoje patalpoje su Gigi, jos mama ir pakalikėm. Jau maniau išprotėsiu kai į kabinetą įėjo vaikinas. Atpažinau jį. Jis buvo vaikinas kurį mačiau nuotraukoje su Perrie. Man atrodo, kad kartu mes turime kelias pamokas. Vaikinas pasisveikino ir atsisėdo ant kėdės šalia manęs.
-Gerai, o kokia jūsų versija? - dar kartą paklausė direktorė.
-Na, aš ėjau pro anglų kalbos kabineto langus ir pamačiau, kaip kalbasi Gigi ir naujokė, Amanda, tiesa? - jis pažiūrėjo į mane. Man linktelėjus jis tęsė, - taigi jos kalbėjosi ir Gigi trenkė Amandai ir išėjo. Daugiau nebežiūrėjau, - pabaigė Joe. Gigi buvo šokiruota, jos mama susierzinusi, K&K pasimetusios, o aš dėkinga. Po ilgokos tylos pagaliau prabilo ponia Hadid:
-Daugiau jokių liudininkų? - paklausė ji. Ir aš ir Gigi papurtėme galvas. Direktorė atskduso:
-Gerai, grįžkite į pamokas, galvosim kaip spręsti šią situaciją, - pasakė ji ir mes visi atsistoję išėjome. Gigi ėjo arkliškais žingsniais, o Kendall ir Kylie beveik bėgo paskui ją, todėl koridoriuje aš ir Joe likome praktiškai vieni:
-Ačiū, - padėkojau.
-Nėra už ką, - šyptelėjo jis. -Tik man būtų smagu žinoti ką liudijau: tiesą ar melą.
-Deja.., - pasakiau ir tas nusišypsojo.
-Svarbiausia, kad kažkas pagaliau pamokė Gigi, - nusijuokė jis priversdamas pralinksmėti ir mane. Staiga suskambėjo skambutis ir iš klasių į koridorių pradėjo plūsti mokiniai. Prie manęs ir Joe pribėgo Perrie nešina mūsų kuprinėmis. Mes nusijuokėme ir paėmėme jas iš Pezz:
-Naaa? - klausiamai pažiūrėjo Perrie.
-Manau, kad mums pavyko, - pasakiau ir Perrie apsidžiaugusi mane apkabino. Staiga prie mūsų priėjo Gigi. Keista, bet ji buvo viena:
-Tau pasisekė, jau rytoj manęs čia nebebus. Matai, mano mama nusprendė, kad turiu važiuoti į didmiestį, pas savo tėvą, todėl turėčiau tau padėkoti, nors žinoma to nedarysiu. Tu laimėjai, sėkmės valdant mokyklą, Amanda, - pasakė ji ir nuėjo. Ji išvažiuoja. Ji man net nekeršys. Šis planas geresnis nei atrodė.
-Reikia atšvęsti! - sucypė Perrie.
-Ar mūsų atšventimas gali būti mano namų sutvarkymas? - paklausiau. Perrie pavartė akis ir tada mes visi trys nusižvengėm per visą mokyklą.

----------------
Okey, galiu pasakyt, kad sparčiai artėju prie pabaigos, nes neįsivaizduoju ką rašyt 😒
Nuomonių plyyyz *-*
-Myl, LIL69 💖

Prarasta [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now