25 dalis

526 62 6
                                    

Atsikėliau ryte ir apsižvalgiau. Gulėjau ant žemės, o Perrie ant mano lovos. Šalia jos daugybė čipsų pakelių ir cocacolos butelių. Pažiūrėjau į telefoną. 08.12. Šūdas. Atsistojau nuo žemės ir užšokau ant lovos šalia Pezz.
-Debile, vėluojam! - sušukau jai į ausį. Ta tuoj pašoko ir pradėjo klykaut kažkokias nesamones, kol aš galvojau kaip man rengtis. Greitai apsirengiau juodus džinsus ir juodą maikutę ir nubėgusi į virtuvę sutepiau keletą sumuštinių. Po kelių minučių nusileido ir Pezz. Greitai pavalgėm ir išlėkėm į mokyklą. Šiandien dar reikia įvykdyti planą GiGi.

~Mokykloje~

Pirmos trys pamokos buvo nuobodžios, bet per pertrauką prasidėjo veiksmas. Priėjau prie Gigi ir tyliai jai pasakiau:
-Reikia pasikalbėti, - ji keistai į mane pažiūrėjo, bet vistiek kartu su manimi nuėjo į tuščią kabinetą.
-Na, kalbėk, - pasakė Gigi ir atsisėdo ant suolo.
-Pirmiausia, tai nebuvo būtina meluoti savo mamai, kad aš tau trenkiau. Puikiai žinai, kad to nebuvo. Turėtum džiaugtis, kad kažkas tau pasipriešino.
-Na sakykim, kad aš galbūt kažkur giliai širdyje atsiprašau. Bet tik galbūt, - sumurmėjo ji, - viskas?
-Tiesą sakant, ne, -lėtai ištariau.
-Ko dar? - jau pikčiau paklausė Gigi.
-Supranti... aš toks žmogus, kuris sunkiai pamiršta ir... - tai pasakiusi trenkiau jai, bet nestipriai. Jos veidas buvo raudonas iš pykčio, ir kaip tikėjausi ji trenkė man atgal, stipriai, bet man nuo to tik geriau. Susiėmiau už žando ir pažiūrėjau į ją su panieka. Ji tik pasitvarkė plaukus ir aukštai iškėlusi savo durną galvą išėjo. Tada aš atsistojau ir taip pat išėjau lauk. Koridoriuje nieko nebuvo, todėl po kelių sekundžių aš vėl grįžau į kabinetą ir pribėgau prie po stalu pasislėpusios Perrie.
-Turi? - paklausiau ir ji linktelėjusi davė man telefoną. Pažiūrėjau vaizdo įrašą. Nuostabu. Jame atrodo, kad vidury mano kalbos Gigi trenkė man ir išėjo.
-Dabar nešti jį pas direktorę? - paklausė Perrie.
-Aha, aš būsiu pamokoje ir apsimesiu, kad nieko nežinau.
-Gerai, susitiksime pas direktorę, - mirktelėjo man Perrie ir išėjo, o aš išsitraukusi pudros, kurią man paskolino Perrie, šiek tiek užmaskavau rankos žymę ant skruosto. O geriausia, kad kai trenkiau Gigi jos skruostas tik paraudonavo, o raudonis greitai praeis. Dar kartą apžiūrėjusi skruostą nuėjau į pamoka. Gigi visą biologiją žiūrėjo į mane neapykantos pilnu žvilgsniu, o aš stengiausi į ją nekreipti dėmesio. Perrie nepasirodė nei per ketvirtą, nei per penktą pamoką. Jau buvau išsigandusi, kad jai kažkas nutiko, bet per šeštą pamoką į klasę įėjo direktorė. Ji priėjo ir kažką pašnibždėjo mokytojai. Ta linktelėjo ir direktorė garsiai pasakė:
-Gigi ir Amanda, prašom eiti su manim, - visi klasėje pradėjo žnibždėtis, o mes su Gigi atsistojome ir išėjome paskui direktorę. Kadangi direktorė yra Gigi mama, planas gali nepavykti, bet viskas privalo būti gerai. Įėjusi į direktorės kabinetą pamačiau tai ko ir tikėjausi. Perrie man nežymiai šyptelėjo ir toliau ilgesingai žiūrėjo į savo telefoną gulintį ant direktorės stalo. Prisėdau šalia jos, o Gigi šalia manęs. Tas artumas man nepatinka...
-Taigi, panelės, girdėjau tarp jūsų yra šiokių tokių nesutarimų, - prabilo direktorė.
-Maaam, gi žinai kaip viskas buvo, - pavartė akis Gigi.
-Mokykloje aš direktorė, o ne mama, - griežtai pasakė ji. Ta moteris man pradeda patikti.
-Na gerai, tai ko mes čia susirinkome? Aš jau geriau skaičiuočiau nesuskaičiuojamus matematikos uždavinius, nei sedėčiau vienoje patalpoje su jomis, - parodė Gigi į Pezz ir mane.
-Panele Hadid, atsargiai su žodžiais. Ir mes susirinkome čia ne be priežasties. Panele Edwards, gal galėtumėte papasakoti istoriją? - kreipėsi į Pezz direktorė.
-Taip, žinoma. Aš ieškojau Amandos ir įėjau į anglų kalbos kabinetą. Jis buvo tuščias ir aš jau norėjau išeiti, bet išgirdau žingsnius prie durų ir išsigandusi pasislėpiau po suolu, nes maniau, kad tai kažkokia mokytoja, bet pasirodo tai buvo Amanda ir Gigi. Jos pradėjo kalbėtis ir aš nusprendžiau nufilmuoti, nes pati mačiau, kad Amanda vakar netrenkė Gigi, todėl pamaniau, kad galbūt ji pasakys kažką kas galėtų įrodyti, kad Amanda nekalta. Ir žodžiu jos šnekėjosi, kol staiga Gigi trenkė Amandai į skruostą ir išėjo, po kelių minučių ir Amanda, o aš nusprendžiau tai papasakoti jums, - papasakojo Perrie. Ji buvo labai įtikinama. Velnias, ta mergina turi talentą. Direktorė linktelėjo ir tada pažiūrėjo į Gigi, kuri buvo visa raudona. Dabar sunkiausia dalis: įrodyti, kad viskas ką pasakos Gigi yra melas...

—————————————————
Amanda pradėjo žaisti nešvariai 😏
So, ant praitos dalies rašiau, kad be nuomonių nebus kitos dalies, bet aš labai gera, todėl įkėliau. Bet tikrai, labai prašau bent vienos nuomonės 😭 *-* Ok, padarykim taip: kitoj daly atsiras dar vienas veikėjas, pabandykit atspėti kas. (čia kad nuomonių bent tokių būtų xd)
-Myl, LIL69 💖

Prarasta [BAIGTA] ✔Where stories live. Discover now