3.Bölüm - Etki

1.2K 136 21
                                    

Balo salonunun loş ışıklandırması havadaki binlerce ateş böceklerinin sayesinde aydınlatılmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Balo salonunun loş ışıklandırması havadaki binlerce ateş böceklerinin sayesinde aydınlatılmıştı. Yine salona hoş bir hava vermesi için binlerce değişik çiçeğin ve beyazlı morlu tüllerin iç içe geçirilmesiyle hoş bir süsleme elde edilmişti.

Balo salonunun kapısı da davetkâr bir biçimde sonuna kadar açıktı. Etrafa yayılan müzik ve çiçek kokuları çoktan herkesin ruh halini değiştirmiş, ortama ayak uydurması için yardımcı olmakta gecikmemişti.

Dans etmek istemeyenler içinde yine hemen köşelerde sandalyeler ve küçük masalar konulmuştu.

Salonun iki yanında yiyecek ve içecek masaları tıka basa donatılmış, hiçbir eksik kalmamıştı. Canlı orkestra şarkıya başlarken, en yakın arkadaşım Baekhyun'un elindeki mikrofondan balo salonuna dalga dalga yayılan kadife sesi beni adeta mest ediyordu.

Her zaman şarkı söyleyişini hayranlıkla ve beğeniyle dinlerdim.

Jongdae'nin ve Minseok'un, Bayan Marple'a ısrarları sonucu ortam daha canlı ve deyim yerindeyse adeta renklenmişti.

İkisi de baloyu bu sene organize etmek için resmen gönüllü olmuş, üstelik görünüşe göre de harika bir iş çıkartmışlardı. Baekhyun'un baloda şarkı söylemeyi kabul etmesinin nedeni de yine onlardı.

Resmen başının etini yemişlerdi. Baekhyun'da sırf onların çenesinden kurtulmak için bunu kabul etmişti. Dürüst olmak gerekirse bundan keyif aldığı çok belliydi.

Tebessüm ederek içimi çektim. Ben bir köşede elimde içkimle ve de iç sesimin yardımıyla kendi kendime eğlenirken... Balo kapısından içeri Sehun girmişti.

İçeri girişi klasik bir film sahnesini andırsa da, film sahnesinde olamayacak kadar göz alıcı görünüyordu.

Neden beni bu kadar çok etkiliyordu? Hiçbir fikrim yoktu. Gözlerim ona daha çok bakabilmek için resmen gözkapaklarıma işkence ediyordu.

Üstelik ona böyle bakmak aklıma sürekli olarak nedenini bilmesem de Shakespeare'in dizelerini getiriyordu... Sehun'un bendeki etkisi gerçekten de inanılmazdı.

 Sehun'un bendeki etkisi gerçekten de inanılmazdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Yıldız TOZUWhere stories live. Discover now