Chapter 1

2K 208 52
                                    

Harry's POV

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Harry's POV

Κοιτάζω τα σκοτεινά μάτια του Λέο καθώς μου δίνει την σύριγγα. Η βροχή συνεχίζει να πέφτει επάνω στα κεφάλια μας δυνατά. Ο δρόμος είναι άδειος, γυαλίζει από το νερό. Οι κεραυνοί που χτυπάνε πίσω από τις παλιές πολυκατοικίες, είναι ο μόνος ήχος μαζί με την βροχή.

"Θα φύγω από το Λονδίνο σε λίγους μήνες." λέει χαμηλόφωνα ο Λέο. Πιάνω την βρεγμένη σύριγγα στα χέρια μου και μετά το χτυπημένο πρόσωπο του.

"Γιατί αυτό;" η φωνή μου πνίγεται μαζί με τον ήχο της βροχής. Η κουκούλα που έχει βραχεί, και νιώθω το υγρό ύφασμα να βαραίνει το κεφάλι μου.

"Αρχίζουν να μαθαίνουν πως πουλάω ναρκωτικά." νόμιζα πως δεν τον ένοιαζαν οι μπάτσοι. Κοιτάζω για μια τελευταία φορά την μυτερή άκρη της σύριγγας. Ένας κεραυνός χτυπάει κάνοντας την να λάμψει επάνω στο χέρι μου.

"Κι εγώ;" χρειάζομαι την δόση μου καθημερινά. Χάνω τριακόσια δολάρια κάθε μέρα, μα δεν με ενδιαφέρει. Αυτό το ναρκωτικό μου δίνει ζωή. Πολύ περισσότερη από όσο πίστευα.

Λατρεύω τον τρόπο που το μυαλό μου θολώνει και δεν βλέπω τίποτα παρά μόνο την μουντή πλευρά της ζωής. Δεν μετανιώνω που χρησιμοποιώ αυτές τις ουσίες. Είναι λες και περνάω μια δόση ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στις φλέβες μου, που με τραντάζει ολόκληρο.

"Μην γίνεσαι γκόμενα." ξεφυσάει ο Λέο και κλείνει το κουτάκι του βάζοντας το μέσα στην μεγάλη τσέπη της μαύρης ζακέτας του.

"Με ακολουθείς στην Αριζόνα, ή όχι πλέον η δόση σου." χαμογελάει πονηρά. Ένα μέρος του εγκεφάλου μου, με παρακαλεί να μείνω ανεξάρτητος. Να μείνω εδώ στο Λονδίνο, όπου ανήκω, και να βρω άλλον προμηθευτή.

Μα είναι ο μόνος που μπορεί να μου δώσει τόσο συχνά δόση με μόνο τριακόσια δολάρια την μέρα. Ήταν γνωστός του μπαμπά μου. Βασικά του αλκοολικού άντρα που προσπάθησε να με μεγαλώσει κλέβοντας από εδώ και από εκεί.

-Toxic. Where stories live. Discover now