Chapter 7

938 155 49
                                    

Lauren's POV

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lauren's POV

Ο Λέο μας φέρνει τις μπύρες χαρωπός, ενώ εγώ βρίσκομαι σε αναμμένη φωτιά δίπλα από τον Χάρρυ.

Αυτοί οι άνθρωποι είτε είναι αλκοολικοί είτε παίρνουν ναρκωτικά, είτε και τα δύο. Παρόλα αυτά, τους βλέπεις χαρούμενους, λες και βρίσκονται σε ένα παιδικό πάρτι.

"Ορίστε." μου λέει όταν τοποθετεί την κρύα μπύρα μέσα στο χέρι μου. Δεν έχω ξανά καταναλώσει ποτέ μου αλκοόλ. Είχα δοκιμάσει μια φορά ένα ποτό, μα δεν μου άρεσε.

Ο Χάρρυ πίνει μια γουλιά, χωρίς να νοιάζεται για το αν αυτό το υγρό θα του κάνει καλό. Δεν είμαι υπερπροστατευτική με τον ευατό μου, απλώς δεν αντέχω και τόσο την άγρια ζωή.

Όμως ο Λέο αρχίζει να με κοιτάζει λιγάκι περίεργα αποφασίζω να ακολουθήσω την κίνηση του Χάρρυ. Πίνω μια μικρή δόση της μπύρας πολύ γρήγορα.

Είναι πικρή και παγωμένη. Σκέτη αηδία. Πως καταφέρνουν να κατεβάζουν ολόκληρα ποτήρια με αυτό το δηλητήριο μέσα; Προσπαθώ να μην βήξω για να διώξω το τσούκσιμο στον λαιμό μου, μα είναι αδύνατον.

Δίνω την μπύρα στον Λέο και εκείνος μου σηκώνει το φρύδι του, ενώ την αφήνω στο χέρι του. Αρκετό για μένα σήμερα.

"Τι συνέβη;" με ρωτάει. Δεν μπορώ να συνηθίσω την περίεργη προφορά του.

"Δεν μου άρεσε." του απαντάω.

Έκεινος ανασηκώνει τους ώμους του. Πίνει μια γουλιά από την μπύρα και μετά γυρνάει το βλέμμα του στον Χάρρυ. Εκείνος πίνει την μπύρα του χωρίς να νοιάζεται για τίποτα άλλο, κοιτάζοντας το κενό.

"Ελάτε να καθίσετε εκεί, μαζί μας." μας ζητάει ο Λέο, κάνοντας ένα νεύμα με το χέρι του στον κύκλο ανδρών της ηλικίας του, λίγο πιο πέρα.

Θέλω να απαντήσω, μα ξέρω πως ότι και αν πω, η απάντηση του Χάρρυ θα μετρήσει οπότε το βουλώνω και περιμένω να πει κάτι.

-Toxic. Where stories live. Discover now