36

7.1K 355 59
                                    

Декілька днів по тому...

Сьогодні у нас 31 грудня!

Я з Дейвом, Лією та Адамом з самого ранку поїхала у супермаркет. Ми вирішили зробити невелику вечірку для нас у честь цього свята.

За ці декілька днів у нас сталося багато чого: Лія успішно підписала ще деякі документи й тепер стала повністю керувати бізнесом Майка. Але це пів біди. Гірше те, що вони заручилися. Я була шокована, дізнавшись про це, і категорично наполягала їй відмовитися, але зараз вона цілком добре справляється зі справами й ніяких проблем немає, тому зараз я спокійна. Можливо я взагалі даремно переживаю?

Дейву та Адаму запропонували контракт після перемовин, якого тато вже давно чекав, і вони його успішно підписали. Я ще ніколи не бачила тата таким радісним після того, як ми розповіли йому про це, і хлопці були не менш такими. Вони два дні святкували цю подію у всіх популярних барах Вашингтона, проте потім дуже важко від цього «відходили». Ну, але тепер їм уже нічого не бракує.

А у моєму житті немає нічого нового... Я так само часто спілкуюся з батьками по скайпу і надалі зустрічаюсь з Дейвом. Але вже не таємно. Ми призналися у цьому Лії та Адаму. Я віддала подрузі її виграні двісті баксів, а Адам, "за таку прекрасну новину" - з його слів, поставив нам всім класну пляшку коньяку. Єдине, що ми попросили їх, так це не промовитися нашим батькам після того, як вони приїдуть. Якщо ми з Дейвом до того часу залишимося разом, ми мусимо самі розповісти їм про це.

У супермаркеті у нас часто виникала суперечка, що саме нам купити. Ми були там десь дві години та нарешті дійшли згоди щодо покупок. Ми купили багато випивки: шампанське, вино, дві пляшечки віскі. А з їжі ми купили філе і декілька овочів для салату й рагу. Нам вистачить.

З безліччю пакетами ми дійшли до нашої машини й почали складати їх у багажник.

- Ей! Та куди ти це кладеш? Ти що не бачиш, що я вже тут поставив пакет? - закричав Адам на Лію.

- Ну то забери його, а я поставлю тут свій! - відповіла та і, штовхнувши Адама, вона поставила свій один легенький пакет посередині багажнику.

- Ну це капець! Якщо ти така розумниця, то скажи, де ми поставимо всі інші десять пакетів? - запитав розлючено хлопець, показуючи три пакети у його руках.

Все одно ти будеш мійWhere stories live. Discover now