6. Bölüm 《☆☆☆》Bana Öyle Bakma !

18.8K 882 138
                                    

Uzun zaman sonra herkese merhaba :) Yaşanılan olaylar nedeni ile duyarlı olmak adına bölüm atmadım canlarım. Umarım o zor ve kötü günler gelmez, hepimize büyük geçmiş olsun. Tekrar yaşamamak dileğiyle. Rabbim kötülerden korusun.

Bölümde hatalar varsa affola. Umarım begenirsiniz ben bu iki çifte bayılıyorum çünkü. Parodilerimizin olduğu "okyanus0624 Hikayeleri" adlı facebook grubumuza hepinizi beklerim. Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.

~~~~

"Bir daha seni Zeliş'in etrafında görürsem, dağıtırım o beynini."

Kulağıma dolan bu sözlerin sahibine bakışlarımı çevirdiğimde , o pür dikkat Sinan'a bakıyor , diğer taraftan da yakasına yapışmış yavaşça sarsıyordu. Panikle önce Nesrin'e sonra da etrafıma baktığımda , bu olay büyürse başımın yanacağını anladım. Elimi Tekin'in elinin üstüne koyduğumda bile bir an olsun gözlerini bana çevirmedi. Tek hedefi ondan fiziken de yaş olarak da küçük olan adamdı.

"Seni ne ilgilendiriyor ki Zeliş? "

Sinan'ın bu sözlerine alayla dudağını kıvırsa da , dudaklarının kenarındaki çizgilerinden ne kadar öfkeli olduğunu görüyordum.

"Sana ne lan beni ne ilgilendirdiği? Sana yaklaşmayacaksın dedim o kadar. "

Yeniden elleri ile çenesini iterken , daha fazla sessiz kalamadım.

"Tekin Abi bırak. Kötü bir şey yapmıyordu. Konuşuyorduk biz. "

Benim bu sözlerim üzerine en sonunda bakışlarını bana çevirdiğinde , alev alev gözlerinin hedefi bu defa bendim. Bileğimdeki dikişler fazla hareket etmemi engellese de , bu karmaşayı çözmezsem , okkanın altına gidecek olan yine bendim. Yakasına yapıştığı adamı hafifçe itip bu defa bana döndüğünde , geri adım atmamak için resmen ayaklarımı yere yapıştırdım.

"Sevgilin mi bu adam senin? "

Sarf ettiği kelimeler gözlerimi sonuna kadar açmama sebep olurken , tek bir surat ifadesi barındırmayan yüzüne baktım. Dudaklarımı kemirmeye başladığımda ise sanki bir şeyi keşfetmişcesine yeniden Sinan'a dönüp işaret parmağı ile tehdit ettiğinde , korkudan sesimi dahi çıkaramadım.

Kapı Komşum Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin