Eva -Geçmişten Gelen-

12.6K 495 166
                                    

Sadece baktım. Mr. Brown bana asistan göndereceğini söylediğinde bu kişiyi beklemiyordum. İki yıl önceki dedikoduları biliyordu. Şimdi karşımda büyük kahverengi gözleriyle bakan kıza baktım. Gerçekten sevimliydi, güzeldi. Bu sinirlememe sebep oldu. Tek bir şeyden kıskançlığımdan değil insanların yaşanmışlıklarıma yapmadıkları saygıya sinirlenmiştim.
'Eva'nın sabrı nereye kadar dayanacak'
Denemesi yapılıyordu. New York hep böyleydi. New York beni sevmemişti ben onu ama yaşayıp gidiyorduk. Yine istediğim saygıdan vurmuştu New York.

Uzman psikolog olmam, New Young öğretim görevlisi olmam veya artık eski Eva olmamam ilgilendirmiyordu New York'u... Hala ben bendim ve nefreti devam ediyordu.

Bosna Hersek de kalmam gerektiğini düşündüm. Geç olmadığını da düşündüm. Buraya geleli bir ay olmuştu ve gidebilirdim.
"Hocam?" diyen kibar sesle irkildim. Tekrar kızın gözlerine baktım. Boyu 1.60'a yakındı ve ben ondan en az 18 santim uzundum. Bu yüzden ona yukarıdan bakıyordum. Küçümseyici değildi bakışım, kaderin cilvesine bak der gibi bakıyordum. Hafifçe sırıttım karşımda güzel ve sevimli kıza. Adam'ın sözlüsü, benim ise yeni asistanım olan kıza. Küçük Pakistanlı müslüman kıza...

Yakında...

Eva; Geçmişten GelenOnde as histórias ganham vida. Descobre agora