"Chapter FourtyOne- Second time"

1K 72 23
                                    

Louis P.O.V.

Nakon mojih riječi prestala je s udaranjem i snažno me zagrlila, a suze su joj se još više počele nizati. Nije djevica, u to sam siguran. No siguran sam i u to da to nije napravila sa voljenom osobom nego s nekim kretenom. Ili je neki kreten to napravio njoj. "Emi?" upitno sam ju zazvao dok mi je gužvala stražnji dio majice. Promrmljala je u znak odgovora. "Jel možeš... Jel mi možeš reći što se dogodilo?" Na moje pitanje je još više počela stiskati majicu među prstima. Zar je bilo toliko strašno? Da je takvu divnu curu netko toliko...povrijedio. Na svaki mogući način. "Ne mogu...", prošaptala je promuklim glasom. Pročistila je grlo te nastavila "ne mogu ti reći. Jednostavno ne mogu. Prebolno je. I dok se sad prisjećam svega. Dođe mi...dođe mi da okupim vojsku, nađem tog gada i pokidam mu udove. Prvo onaj najmanji." Komična cura, nema šta... Osmjehnuo sam se, kao i ona. Odgrlio sam ju te spojio svoje ruke s njezinima dok smo se gledali u oči. Ima tako divne oči. Jest da su sada i crvene i suzne, ali i dalje imaju onu posebnu smeđu boju koja obara s nogu. I to samo moje. Ona me voli. A ja sam bio toliki kreten da sam našao zamjenu za nju. Glupane idiotski.

Kako bih odvratio misli, položio sam ruke na Ameliine bokove i spojio njeno tijelo s mojim. Lica su nam bila toliko blizu da sam osjetio njen topli dah. Spojio sam nam usne i odmah joj uvalio jezik, naravno. Uobičajeno. Dok su nam se jezici igrali, ruke sam premjestio na njenu stražnjicu i počeo ju masirati što je popratilo njen uzdah. Svoje ruke je zapetljala u mojoj kosi i počela me pomalo čupati. Počeo sam hodati prema naprijed, a ona unazad što nas je dovelo do zida na koji smo se oboje naslonili, ali sam ju ja držao zarobljenu na neki način. Ruke su mi bile na zidu, usne na njenim usnama, a jezik dodirivao njen.
Nakon par minuta ljubljenja, odvojio sam nam usne te ju pogledao u tamne oči. "Volim te", tiho sam izgovorio, ali u isto vrijeme čuo i njen šapat s istim riječima.

Zayn's P.O.V.

"Vjerujem ti" njene riječi su mi letjele po mislima te me tako ohrabljivale. Mogu ja to. Ma mogu. Mogu, zar ne? Ni sam nisam siguran. Što ako ju ozljedim? Hoće li me mrziti? A hoće me više voljeti ako sve napravim kako treba?
Pogledao sam u njene plave oči koje su nestrpljivo čekale moje riječi, ali nisam ništa rekao već ju snažno poljubio jače masirajući stražnjicu.
"A da odemo u krevet?" upitao sam ju par milimetara od usana. "Mhm" promrmljala je poljubivši me na blic. Ustao sam se u sjedeci položaj. Sjedila mi je u krilu. "Jesi i dalje sigurna?" Odmah je kimnula glavom te sam se ustao nakon nje. Krenula je hodati prema stepenicama koje vode na gornji kat, ali sam ju povukao lagano za lakat te sam ju, okrenuvši prema sebi, ponovno poljubio. Položio sam ruke na njena bedra. Podignuo ju, a ona je omotala noge oko moga struka. Krenuo sam se penjati stepenicama, ali sam se sapleo te smo skoro pali. Što je naravno popratilo njen vrisak, a zatim smijeh. "Smoto" tiho mi je rekla što je izmamilo moj osmijeh. "Prava mi se javila" odgovorio sam joj nastavljajući se penjati po stepenicama. "Aalo ba, nećemo se vrijeđati" i dalje mi je pričala u usne. "Ti si prva počela." Otvorio sam vrata sobe te ju spustio. "To nema nikakve veze"
"O itekako ima. Moja mora biti zadnja ako si već počela." Zatvorio sam vrata zaključavši ih. Ni sam ne znam zašto sam ih zaključao jer ionako nikoga nema u kući osim nas, ali eto...za svaki slučaj. "Jel mi i dalje pričamo o vrijeđanju?", suzdržavala se od smijeha. "Dvosmisleno moje" šapnuo sam s kezom na licu prišavši joj. "Ja sam samo pi-" prekinuo sam daljnje raspravljanje spajanjem naših usana vodeći ju unazad. Došli smo do kreveta ljubeći se. Ispružila se na krevet, a ja sam se nadvio nad njom. Dok su mi ruke bile na njenom struku s usana sam prešao na njen vrat ljubeći svaki milimetar meke kože i upijajući opojan miris. Kako uvijek uspije tako dobro mirisati? Čak i nakon nekakve kratke kome, ona i dalje predobro miriše, a moj penis kao da također osjeća taj miris. Hlače mi postaju stvarno tijesne pored nje. Da, Zayn, kupuj ti skroz uske hlače.
Negdje na sredini vrata uzeo sam djelić kože među zube polako ga sisajući te joj tako napravio ljubavni ugriz. Kada sam završio s tom radnjom, poljubio sam mjesto gdje sam ju ugrizao te nastavio niže sa poljupcima. Ostavljao sam vlažne poljupce sve niže i niže dok nisam došao do grudnjaka te zastao. Upitno sam ju pogledao. Nasmješila mi se pa sam to shvatio kao podršku da idem dalje. Premjestio sam ruke ispod njenih leđa dok ih je ona izvila. Kad je to napravila počela se smijati. Koji vrag? "Malo su ti uske hlače?", rekla je kroz smijeh. I onda se dogodilo nešto što nisam očekivao. Uhvatila me je. Točno za njega, a meni su od njenog dodira hlače postale jos uže. K vragu, Nicole, što mi to radiš? Pa ovoliko se ne palim ni na porniće.
Kad je shvatila što je napravila i kakvu sam reakciju pokazao, odmaknula je ruke. "Napravi to... Opet, molim te", molećivo sam joj rekao. Pogledala me čudno, ali je ipak ponovila radnju koja je popratila moje režanje. "K vragu, svršit ću i prije nego što uđem u tebe." Jedva sam izrekao tu rečenicu kroz stenjanje koje je prouzrokovala njena ruka. Ponavljala je pokrete iznova i iznova, a ja nisam mogao ni gledati, a kamo li razmišljati ili čak čitati joj misli. Vratio sam ruke na njena leđa otkopčavši joj grudnjak. Prestala je s radnjama kako bih joj ga mogao skinuti. Čim sam ju počeo dirati po bradavicama, ukrutile su se uz njene uzdahe. Ubacio sam i rad jezikom. Ako nastavimo ovako, izgubit ću se, znam to. Ona će stradati...

Nicole's P.O.V.

Jedva sam disala pod njegovim dodirima. Ovakve osjećaje mi još nitko nije priuštio. Znojim se, vrela sam cijela, a zmajevi u trbuhu divljaju.
Poljupce je počeo spuštati niz trbuh sve niže dok nije došao do vrha mojih gaćica. Zavukao je kažiprst pod njih i prelazio preko ruba dok se usnama vratio na moje i ostavio jedan snažan poljubac. "Jesi i dalje sigurna?", brižno me upitao. Kimnula sam glavom sva u transu. Naravno da sam sigurna. Nećemo sigurno sada prestati dok je i njegov budan, a i ja jedva dišem. Čim sam kimnula glavom ponovno me poljubio ovaj put ubacujući jezik. Dok smo doslovno razmjenjivali slinu, on je počeo spuštati moju tkaninu niz noge. Skinuo ih je skroz te mi još više raširio noge odvajajući nam usne. Čučnuo je ispred kreveta povukavši me za noge da mu budem bliže, što me pomalo nasmijalo. Doima se grubo, ali on je tako nježan. "Tako dobro mirišeš", rekao je te počeo radnju s jezikom meni između nogu. Čim je gurnuo jezik malo dublje, zastenjala sam toliko jako da me grlo zagrebalo. Sva plahta oko mene je bila izgužvana od mojeg stiskanja. "Zaaayn" nesvjesno sam uzviknula njegovo ime. Nakon toga se ponovo nadvio nad mene. "Rekao sam ti da ćeš vrištati moje ime u krevetu" rekao je gledavši me ravno u oči. Umjesto da ga udarim po ramenu ili nešto tipa toga, uhvatila sam ga za nabočinu u hlačama. Ovaj put je on vrisnuo moje ime uz dodatak "ne radi mi to kad nismo ni do pola došli". Po mom mišljenju, prešli smo mi polovicu, itekako.

Ponovno me poljubio, ali nismo se dugo na tome zadržali. Počeo je otkopčavati hlače, a uz svu vrućinu i zmajeve u trbuhu javio se i strah. Strah da će me povrijediti. Naravno da bih mu to oprostila, nije on kriv. Nitko nije. Ali svejedno...
"Ne razmišljaj o tome", prekinuo me pogladivši me po obrazu.

Zayn's P.O.V.

Nasmješila mi se te mi sama skinula bokserice i sve što je napravila je raširila oči. To me naravno nasmijalo, pohvala za mene ipak.
"Uzmi ga". Par sekundi je bila nesigurna, ali ga je ipak uzela u ruke. Čim sam osjetio njene ruke na sebi, stvorio sam se u oblacima. Što mi radi samo jedan njen dodir, pogotovo dok sam ovoliko napaljen...
Počela je prelaziti rukama cijelom dužinom što me je dovelo do svemira, a ne do oblaka.
Kako ne bi to brzo završilo, zaustavio sam njene pokrete. "Nešto krivo radim?" Upitala me zagrivši si usnicu. Odmah sam se nadvio nad njom započevši poljubac, a završio ga povlačeći njenu donju usnu. "Ne, Anđele. Problem je što sve savršeno radiš". Pomalo se zacrvenila na moje riječi. "Sad je red na mene", rekavši to zavukao sam joj ruke među noge. Osjetivši moj dodir izvila je leđa i ispustila veliki uzdah. Vidim da i ja dosta utječem na nju. Radeći kružne pokrete desnom rukom, lijevom rukom sam joj masirao grudi usput joj ljubeći i grizući vrat. Uz njeno nenormalno stenjanje, moj se još više digao ako je to bilo uopće i moguće. Ponovno sam se izvio skroz nad njom postavljajući laktove sa svake strane njenog tijela. Poljubio sam ju, najstrastvenije ikada. Oslanjajući se na lijevu ruku namjestio sam ga desnom na pravo mjesto još jednom je pogledajući. Samo je kimnula glavom, a ja sam počeo polako ulaziti u nju. Oboje smo nenormalno stenjali, a još nismo ni započeli sve kako treba. Jebena predigra. Napali me više nego sami sex. Svom snagom sam se zabio u nju, a iz njenih usta je još jednom izašlo moje ime uz vrisak. Nastavio sam radnju snažno se zabijajući nju.

Odjednom mi se zacrnilo sve pred očima. Jebeni mrak. Prazan um. O ničemu nisam razmišljao. Samo sam radio jedne te iste pokrete dok sam nešto stiskao. Što se uopće događa sa mnom?

Iz toga mraka probudio me vrisak. Vrlo, vrlo poznati vrisak. K vragu Zayn.

E, ovak'. Ja neam pojma što se dogodilo, al valjda mi se promjene nisu spremile pa ga ponovno postavljam. Nadam se da ćete nešto i komentirati haha poz

"Fallen Angel"  |z.m.-croatian| *COMPLETE*Where stories live. Discover now