"Chapter Twelve- Faculty--off"

2.6K 128 5
                                    

Wow. Just wow! Dobit cu jos moci? Kako je ovo zakon! Polako mi se pocinje sviđati ovaj drugaciji svijet, samo da nema sugavog Edwarda.

Upravo sada lezim na svom krevetu u svojoj sobi. I samo jednom mozete pogađati tko je pored mene... Justin Bieber naravno! Samo sto vise lici na Zayna, ali i to je dobro. Sjedimo zagrljeni na krevetu i gledamo film koji smo nasli na nekom programu. Meni nije ni malo zanimljiv, ali ocito Zaynu jest. Gledam u te njegove smeđe oci koje su toliko napete i toliko ostro prate film. Stvarno je zanimljivo koliko se covjek moze skoncentrirati na nesto. Samo jedan problem, on je pali anđeo, pa zapravo i nije covjek. No mi se tako dozivljavamo. Mi smo samo normalni ljudi. Zar ne, Zayn?

"Tako je, Nic" . Znala sam da mi cita misli jer mu je koncentracija sa filma opala. Mrzim kada to radi, ali nekako sam vec i navikla na to. Proslo je tek nekoliko dana od majcine, tatine i Tatianine smrti, ali uz Zayna potpuno zaboravim na tugu. Nedostaju mi svi, naravno, ali pokusavam ne tratiti vrijeme na suze koje ih nece vratiti. Edward nas nije gnjavio, ali mi zato Zayn svaki dan dosađuje. Cak se i uselio kod mene kako bi me 'drzao na oku'. Kad mu ja stvarno stanem na oko, ughh... Vidjela sam kako se smijesi, opet...

"Zayn makni se iz moje glave" rekla sam mu ozbiljno i isto tako ga i pogledala. On mi je dao jedan jos veci osmijeh sto je mene naljutilo jer sam ja među onim nefilima koji ne dobiju moc citanja misli. I to totalno nije fer, trebala bih nauciti kako zastiti svoju glavu od svakoga...

Film je zavrsio te je Zayn ugasio televizor i spustio se u deku pored mene. Zagrlio me i priblizio k sebi dok je moja glava odmarala na njegovim golim prsima. Rukama sam 'crtala' tetovaze koje je imao po torzu. Ne znam zasto, ali toliko me privlace i jednostavno se moram diviti toj crnoj tinti na njegovoj kozi.

"Jel te boljelo jako?" Iznenadno sam ga upitala i od njega zacula jedan tihi: "Sto?"

"Mislim na tetovaze... je li te boljelo dok su... ti to radili?...Meni izgleda bolno..." zastajkivala sam. Nisam znala smisliti recenicu. Nasmijao se i poljubio me u tjeme.

"Malo" odgovorio je. Znaci to ipak boli? Ja bih vjerojatno vristala kao luđakinja i prije nego bi me poceli bosti ili sta vec rade... Smijeh, Zaynov... opet...

Zayn's P.O.V.

Ona u mom zagrljaju. Najveci dar koji sam mogao dobiti.

Opet sam prckao po njenim mislima i smijao se. Ona je stvarno luda cura... i snazna... izgubila je skoro sve bliznje osobe u tjedan dana, a evo sada se tu smije. To cak ni ja ne bih mogao. Divim joj se i kako je sve ovo brzo prihvatila, meni su trebali tjedni da shvatim tko sam, sto sam i sto trebam. Ali ona... ona je stvarno poseban slucaj...

"Sto cemo sa mojim fakultetom?" Iznenadno me upitala i odvojila od mene drzeci ruke na mojim prsima. Njen fakultet? Hmm...

"A da se ispises?" Upitao sam ju prvo sto mi je palo na um. Mogla bi se ispisati ionako skoro pola mjeseca nije isla pa je mnogo propustila. "Ionako si vec mnogo propustila" dodao sam kad sam vidio njen zbunjeni pogled. Ako se ona nece ispisati, ja cu ju.

Tako mi je drago sto ona ne moze citati meni misli nego samo ja njoj. Obozavam kad joj odgovaram na misli i obozavam kada se razljuti na to. Preslatka je dok se ljuti. Pogotovo kad napuci donju usnicu i prekrizi ruke, tada je najslađa.

Nakon nekoliko trenutaka se vratila na moja prsa i tiho izdahnula, to bi znacilo da je pristala. Napokon da smo se oko necega slozili bez svađa.

Zagrlio sam ju s objema rukama i ubrzo je zaspala u mom zagrljaju. Obozavam ju gledati dok spava jer je i tada preslatka. Ma cijela je preslatka i jednostavno savrsena. Nema muskarca koji ne bi htio biti s njom, a trenutno sam ja taj sretnik. Prije nekoliko tjedana sam ju trebao ubiti, a ja sam napravio nesto totalno suprotno. Do usiju sam se zaljubio u nju.

"Fallen Angel"  |z.m.-croatian| *COMPLETE*Where stories live. Discover now