"Chapter Ten- Letter"

2.4K 140 6
                                    

Jednom ce mi stvarno morati objasniti kako mi cita misli. "Zayn" zazvala sam ga tiho dok su nam lica bila udaljena tek nekoliko milimetara. "Sto je?" sapnuo mi je u usne. Samo sam cekala kada ce me poljubiti.

"Gladna sam". Ispalila sam i odmakla se od njega. Zacula sam njegov glasan smijeh i ponavljanje rijeci "Joj." . Kad malo bolje razmislim, ja stvarno nisam normalna. "Sta? Pa gladna sam". Napravila sam tuznu facu, malo spustila glavu i pogledala ga odozdo. "Nemoj me tako gledati tim nevinim okicama. Da samo znas sta bih ti sve radio" uzdahnuo je. Cim sam to cula, skrenula sam pogled i prevrnula ocima. Zar uvijek mora pokvariti dobre trenutke?

"Dođi". Rekao je, uzeo me za ruku te smo se oboje podigli s kreveta i krenuli u kuhinju. Trcali smo prema kuhinji iako ne znam zasto. Vjerojatno nije htio da umrem od gladi. Da, vjerojatno je to razlog. Nekoliko puta sam se potplela na ravnom podu, ali svaki put bi me Zayn uhvatio. Ah, moj heroj.......

Malo sutra. Svaki put sam pala, a on se smijao pa mi tek onda pomogao da ustanem. Budala.

Napokon smo dosli do te blazene kuhinje. On je pohitao za nekim ormaricima i izvadio posudu, jaja, brasno, ulje i sve ostale sastojke za palacinke, njamaaa.

Razbio je jaja i krenio ih mutiti sa secerom. Bilo je zanimljivo gledati njega kako pravi neko jelo za mene.

Zavrsio je smjesu i naslonio se na rub kuhinjskog stola. Neprimjetno sam uzela jaje i pocela mu se zavodljivo priblizavati. Ovo ce mozda lose zavrsiti sa jos jednom svađom, ali nije mi bitno, malo zabave ne skodi.

Odmjeravao me je dok sam dosetala do njega. Zavodljivo sam mu se nasmijesila, popela se na prste i pocela se priblizavati njegovim usnama. Kad je zatvorio oci i napucio usne spreman za poljubac, razbila sam mu jaje u facu. WooHoo! 1:0 za mene hahahah..

Poceo je brisati ostatke jajeta sa lica, ali to nije dugo trajalo. U sljedecem trenutku sam osjetila jaje na glavi, u kosi! Kretencina jedna neodgojena! On ce meni jaje u kosu?! Mrs!.

Vidjela sam kako se nasmijao, vjerojatno mi je opet 'zavirio' u misli. Mrzim kad to radi.

Maknula sam se od svojih misli i dok se on grleno smijao, uzela sam saku brasna i bacila mu u lice. No, jedva je nesto stiglo do njega jer se preostalo brasno rasprsilo po podu. K vragu!

Zayn se jos vise nasmijao kad je vidio sto sam napravila, barem pokusala napraviti....

Pravila sam se ljuta dok nesto tesko nisam osjetila na glavi. Bijeli prah mi je poceo padati s glave i iz kose. BRASNO?! Cijela sam bijela! Dovraga kud sam ovo i zapocela! Ovo je vec 3:1 za njega.

"Kretencino jedna neotesana!". Iako nisam imala pojma sto to znaci, ipak sam mu rekla tj. viknula.

"Daj smiri se. To je samo brasno!" rekao je jos crven od smijanja. On se cijelo vrijeme smijao dok sam ja bila pokrivena brasnom i jajima! Cudim se sto nije i secer istresao na mene.

"Mozes i to dobiti ako zelis". Namignuo mi je. Barem je prestao sa smijanjem, ali opet mi prcka po mislima!

"Jebi se!" opsovala sam mu jako te krenula prema kupaonici. Trebam se otusirati....

"Rađe bih tebe!" doviknuo je dok sam ulazila u kupaonicu. Budala.

Skinula sam njegovu majicu i gacice. Usla sam pod tus i napokon sve isprala iz moje kose i sa tijela. Koristila sam njegove sampone jer nisam trenutno imala svojih. Zavrsila sam s pranjem i tusiranjem te sam polako izasla i zagrnula se bijelim rucnikom. U drugi rucnik sam zamotala mokru kosu.

Bez razmisljanja sam takva otisla u kuhinju i zatekla Zayna kako jos pece palacinke. Nasmijala sam se samom prizoru te sam dosla do njega.

"Uskoro gotovo?" upitala sam dizuci se na prste i stavljajuci glavu na njegovo desno rame. Mrzila sam sto sam ovoliko niska, a on ovoliko visok...

"Fallen Angel"  |z.m.-croatian| *COMPLETE*Where stories live. Discover now