3.BÖLÜM

27.2K 921 154
                                    

 Multimedia: Ekin Umut DEMİR

Arabaya bindiğimizde ''Şimdi bir yere daha gideceğiz.''dedi ve arabayı çalıştırdı.

''Nereye gideceğiz?''

''Birazdan görürsün,seni kaçırmıyorum ve birkaç gün sonra nişanlanacağız.Bana güvenmen lazım.''

''Tanımadığım birisine neden güveneyim?''

''Güvenmek zorundasın,iki gün sonra kocan olacağım,aynı evde yaşayacağız,aynı yatağı paylaşacağız.Bu yüzden şimdiden bana alışsan ve güvensen senin yararına olur.''

Sinirle gözlerimi yumdum ve geri açtım.Bu adam manyağın tekiydi.

Bir süre sonra araba durduğunda çevreme baktım.Görüş açıma sadece birkaç bina girdi.''Burası neresi?''derken kapım açıp arabadan inmiştim.

''Benimle gel .''dedi ve bana doğru yaklaşıp elini belime koydu ve beraber yürümeye başladık.Huzursuzca kıpırdandığımda güldü ve belimdeki elini daha çok bastırdı.

Ciddi anlamda belimde ki elinden rahatsız olmuştum.Temastan hoşlanmazdım.

Yalandan öksürdüğümde ise kahkaha atmaya başladı.''Komik bir şey varsa söyle beraber gülelim soy adsız adam!''dedim sinirle.

''Soy adsız adam mı?''

''Evet,soy adını bilmiyorum.''

''Demir.Ekin Umut Demir.''dediğinde beni bir sokağa yönlendirdi.Sokaktaki bütün duvarlar taştandı.Bir dükkana girdik.Sokaktaki tek dükkan burasıydı,aslında kuyumcu desem daha iyi olurdu.

''Oo kimleri görüyorum.''Sandalyede oturan gözlüklü,saçları beyazlamış amca yanımıza geldi.Ekin adamın elini öptü.''Nasılsın ustam?''

''Ne olsun be Umut'um çalışıp duruyorum.Yeni yüzükler çizildi ve hazırdalar.Gelin kızıma onlardan veririz artık.''derken gülümseyerek bana bakıyordu.

''Merhaba efendim.''dedim ve eline uzandım.

''Efendim mi?Gelinime beni anlatmadın değil mi kerata?Kızım amca diyebilirsin.Benim adım Yusuf,senin ismin ne?''dedi sırtımı sıvazlarken.

''Burçak.''dedim bende gülerek.

''Gel kızım,biz seninle yüzüklere bakalım.''

Yüzüklerin yanına doğru giden amcayı takip ederken Ekin'e baktım.Gülerek bize bakıyordu.

''Kerata otur sen orada.Gelinim seçecek yüzüklerini.''dedi birçok yüzük modelini önüme sererken.''Bak kızım bunlar klasik modellerden.Ben sana yeni tasarımlardan getireceğim.''dedi ve gözünde ki gözlüğü düzeltip arka tarafa doğru yürüdü.

''İstediğin modeli seçebilirsin.Alyans seçimi de sana kalmış.''

''Alyansları beraber seçsek,çünkü sırf ben takmayacağım.''dediğimde oturduğu yerden umursamazca başını salladı.

''Bak güzel kızım,bunlar özel tasarım.''

Karşıma konan kutulardan ortadaki  siyah kutu hemen gözüme çarptı ve elime aldım.Yüzük ikiliydi,iki ince yüzük,tektaşın olduğu yerde birleşiyor ve inceliyordu.Yüzüklerin üzeri taşlıydı ve bu yüzük çok şıktı,zarifti .Buram buram para kokan bu yüzüğü kabul etmeyecektim,kutuyu eski yerine koyacakken kutu çoktan elimden alınmıştı.

GERBERAWhere stories live. Discover now