15.BÖLÜM

15.4K 522 50
                                    

Merhabalar!

Bu bölüm,güzel oyları ile beni mutlu eden sevgili okuyucum nightbooks5 ithaf edilmiştir.

Bu bölümde herkesi satır aralarında o güzel yorumlarınızla görmek isterim.Hepinizi çok çok seven bu yazar sizi yeni bölümle baş başa bırakıyor.Umarım bölümü seversiniz.

İyi okumalaaar!

Melek'in ağlama sesleri tüm odayı kapladığında hızla ayağa kalktım ve iki tekli koltuğu birleştirerek yaptığımız küçük yataktan Melek'i kucağıma alarak saçlarına bir öpücük kondurdum.

''Annem,sabah sabah niye ağlıyorsun güzelim?''diyerek kucağımda sallamaya başladığımda bir süre sonra ağlaması durmuştu.Onu geri koltuklardan oluşan yatağına yatırıp valizden mayomu ve bir elbise alarak banyoya girdim.

Üzerimi değiştirip odaya girdiğimde Ekin hala uyuyordu.Melek için çantadan bir mayo ve şort çıkarıp minik kıyafetleri üzerine geçirdim.

Ekin'in yanına giderek yatağa oturdum ve bana dönük sırtına parmaklarımı koyup yavaşça sarsmaya başladım.

''Ekin,Ekin uyan hadi.''dediğimde yüzüne biraz eğildim ve yüzünün de sırtı gibi ter içinde kaldığını gördüm.Kaşlarını arada çatıyordu ve kabus gördüğü bariz belliydi.

''Ekin,uyan Ekin.''dediğimde biran gözlerini açıp bana baktı ve hemen doğruldu.

''Melek,Melek nerede?''diye telaşla bana baktığında elimle koltuğu gösterdim.

''Ekin sadece bir kabus gördün,o iyi.''

''Sen?''dediğinde onaylar bir biçimde başımı salladım.''Bende iyiyim,sadece bir kabustu.Hadi git üzerini değiş de aşağı inelim.''dediğimde başını sallayarak banyoya girdi.

Gözde ye denize gideceğimize dair bir mesaj attığım da Ali ile zaten plajda olduklarını öğrenmiştim.

Ekin de üzerini değişince plaj çantasını da alarak otelden çıktık.

Ekin bir yandan kucağında ki kızı ile konuşuyor hemde onu gülmekten öldürecek hale getiriyordu.Telefonumun kamerasını alarak onların haberleri olmadan resimlerini çektim.İkisi de gülerken yakalamıştım.

Plaja geldiğimizde biz kahvaltımızı ederken Gözde ile Ali denize girmişti ve kavga ederek geri denizden çıkmışlardı.

''Yine ne oldu?''dedim başımı önümde ki kitaptan çekerken.

''Ne olacak ya,neymiş efendim başımı suya sokacak etraftaki adamlara bakmayacakmışım!Hadi birine baksam tamam da kimseye de bakmadım.Hem onu da ilgilendirmez!''diye sinirle soluyan arkadaşıma baktım.Altına şortunu giymiş elinde ki havlusu ile saçının suyunu alıyordu.

''Hmm peki.''dediğimde gülmemek için kendimi sıkıyordum.Bunlar ne zaman birbirlerine açılacaklardı fazlası ile merak ediyordum açıkçası.

''Haklı değil miyim yenge ya,etrafta o kadar adam var,bir de bikini giymiş ya,deli bu ha!''diye sinirle soluyan Ali ye baktım.

''Şimdi yani Aliciğim,bir ,yenge lafına bir son versek,Burçak iyidir.İki,denizdeyiz istediği tarz mayoyu giyebilir,üç istediğine bakabilir sap bu arkadaş.''Dediğimde Gözde kahkaha attı.

''Ha ha ha!Ekin şu sevgili karcığına bir şey der misin?''dediğinde Ekin başını kaldırıp siyah camlı güneş gözlüğünün üzerinden bana baktı.

GERBERATempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang