21.BÖLÜM

12.4K 467 56
                                    

Bu bölüm çok sevdiğim,çok samimi ve aynı zamanda ilk Wattpad arkadaşıma ithaf edilmiştir. zehranurbahadir 'ın MEY adlı hikayesine de bir bakın derim ve kendisinden acilen bölüm istiyorum:D

Ve ayrıca bu bölüm Ekin'in,dipsiz bir denizden gelen geçmişinde ki kızdan bahsetmektedir.Artık daha fazla konuşmadan sizi bölüm ile baş başa bırakıyor ve hepinizin satır aralarına attığınız yorumları okumak için sabırsızca köşeme çekiliyorum.Ve ayrıca benim en kıymetli Bal'ıma da  buradan selamlaar! :)Sebebini bölüm okurken zaten öğrenirsiniz!Bu sefer cidden gidiyorum!

Bölüm  Parçası:Göksel-Belki Adın(Bir dinleyin derim tam bölüme uyuyor.)

İyi okumalar.<3

-Geçmiş-

''Eğer geçmişinizden gelen bir acınız varsa veya bir kaybınız,bir gün geçmişinizin örtülerine takılıp onu gün yüzüne çıkaracaksınız!Geçmiş yüzleşilmesi gerek derin bir deniz gibidir!Ve siz,ya o dalgaları aşacaksınız ya da o denizde geçmişiniz tarafından boğulacaksınız! ''

                                 -Başak Nur.

Genç adam elinde ki kadehten bir yudum aldı.Hiç içesi yoktu bugün.İçerken bile aklına o geliyordu,elinden bir gün kayıp gideceği ve onun hiçbir şey yapamayacağı...Hızla bıraktı elindeki kadehi,cam sehpanın üzerine .

''Hayırdır,içmiyor musunuz Ekin bey?''Arkadaşının alaylı sözleri ile kaşları çatıldı.

''Ne diyorsun oğlum ya,kafam kazan gibi zaten.Bir  de senin çeneni çekemem.Kadın gibi dır dır yapıyorsun.''Daha sonra aklına geçen hafta ki hali geldi arkadaşının.Meyhaneden toplamıştı onu.Fazla kaçırmıştı.''Az iç de,bir de senin içki kokunu çekmeyeyim.''diyerek yarım ağız sırıttı.

''Mızmızlanma da anlat.Bu gece ki tek yudumluk içkini neye borçluyuz?''

Ekin'in iki dakika kafası dağılmışken geri ona gelmişti her şey.Her şeyim derdi ona ya belki de ondandı her an aklında olması.

''O.''dedi ve sustu.Nefesi kesildi yaptıklarından dolayı.Aslında onun yaptıkları o kadar da büyütülecek şeyler değildi belki de ama o yakıştıramıyordu.Allah kahretsin ki,o üç beş kadının yaptığı şeyi,sevdiğine yakıştıramıyordu!O ölüyordu,gözlerinin önünde ölecekti hem de!

Ali sakince elinde ki içki şişesini parkenin üzerine koyarak arkasına yaslandı.

''O,çok değişti Ali.Ellerimde değişti.Olgunlaşmak değil bu,bu başka bir şey.Özentilik gibi.Bir ip var Ali,ona tutundu.Ama o ip bitecek ve Yağmur'um ellerimden kayıp gidecek.''Devamı vardı konuşacaklarının,ama gücü var mıydı?Boğazında koca bir yumru,kalbinde bir hançer varken,nefes dahi zor alırken nasıl anlatıp da içini dökecekti?

Belki umut ona uğrardı bir gün.Ama o Yağmur'u için uğrasın istiyordu.

''Hamile Ali,o benim kızıma hamile.O beni seviyordu,gözlerinden anlayabiliyordum Ali.Ama o,bana,bebeğimize ve kendine zarar veriyor o zıkkımlarla.Her gece bu konuda onunla kavga etmekten yoruldum.''

Yorulmuştu sahiden,hem de fazlaca.Yıpratıyordu bu aşk onu.Küçük bir çocuğun ekşi bir meyveyi çok çok sevmesi gibiydi.Ekşiydi ama vazgeçmiyordu yemekten.O da yıpratıyordu kalbini ama vazgeçmiyordu sevmekten.Hem de delice seviyordu.

Peki ya Yağmur?

Yağmur da eskisi gibi seviyor muydu onu?

''Bence bırak artık onu Ekin.Onun hali belli,geleceği belli.Oğlum lan bir düşün,şu sıçtığımın içkisine seni değişti lan.İki gündür tanıdığı kadına sattı yılların aşkını.Oğlum bırak ya,ulan ne güzel kafam rahat.Ne seviyorum,ne düşünüyorum.İç her gece,ohh mis.Kafam rahat.''dedi sonunu gülerek söylese de kaşları çatılmıştı bir kere Umut'un.

GERBERAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin