23.BÖLÜM

12.8K 479 50
                                    


Merhabalaar!


Hepinizi çok çok fazla görmek istiyorum satır aralarında ve kocaamaaan sevgilerimi sizlere gönderip bölüm ile baş başa bırakıyorum!Ve ayrıca medya için arkadaşıma da çok çok teşekkür ederim. <3



''Kıvrışık hazır mı...Burçak,üstünde ki ne?''diyerek beni baştan aşağı süzen Ekin'e baktım.

''Ya,bakma öyle.''diyerek durduğum yerde rahatsızca hareket ettim.

''İşte,dışarıda ki herifler de öyle bakacak.''

''Ekin,abartıyorsun.Annenlere gideceğiz ve arabayla.Beni kim görecek Allah için!''diyerek üstümdekilere baktım.Üzerime beyaz şifon bir gömlek giyip,içime siyah bir atlet giymiştim.Siyah,deri eteğimde,dizlerimden üç bilemedin dört parmak yukarıdaydı.

''Burçak,Ali ile konuştuk.Annemlerden çıkınca dışarıda buluşacağız.''

''İyi Ekin.Ben giydiklerimden memnunum.''

''Ben memnun değilim!''diyerek gürlediğinde sinirle ona baktım.

''Üzerimdeki eteği değiştirmiyorum,anladın mı beni?Eteğimde bir şey yok!Artık şu evden çıkabilir miyiz?''

''Hayır Burçak,git pantolon giy,uzun bir şeyler giy!''diyerek gürlediğinde utangaç bir şekilde yanına ilerledim.Şuan onunla kavga etmek istediğim en son şey bile değildi,zaten ailesine yemeğe gideceğimiz için stresliydim

İşten geldiği için üzerinde hala takım elbisesi vardı.Elimi yavaşça kaldırıp,siyah ojeli parmaklarımı göğsünün üzerine koydum ve bir bukalemun edası ile renk değiştirirken ayaklarımıza bakıyordum.

''Ekin,yanımda zaten sen varsın,kim bakacak Allah için kocacığım?Parmağımda da gözüm kadar yüzük var.''diyerek kırmızı yüzümü yavaşça ona çevirdim.Dudaklarım yavaşça yana kıvrıldığında dudaklarını aniden kulağıma götürdü.

''Bir öpücüğünü alırsam belki.''dediğinde bir ton daha kızardığıma yemin edebilirim.

Hadi Burçak,yapabilirsin!Eğer böyle yaparsam yol boyunca eteğim hakkında laf etmeyecekti çünkü kendisi izin vermiş olacaktı ve bende en azından sadece yemek stresi ile giderdim tüm yolu.

Kıyafetlerime karışılmasından nefret ederdim.

Yavaşça dudaklarımı yanağının üzerine bastırıp anında geri çekildim.Başımı yine yere eğerek onun vereceği cevabı bekliyordum.Göğsünün üzerine koyduğum elimi de çektim.Ama elim,Ekin'in elinin içine hapsedilmişti.

''Sayenizde gideceğimiz yer yerine başka bir yere gideceğiz küçük hanım.''dediğinde içimde ki Burçak,zafer edasıyla gülerken ben hala kıpkırmızıydım...

Ekin'in ailesinin evine geldiğimizde zile basacağı sırada aniden koluna yapıştım.''Dur,şey yani ben...''

''Kıvrışık,sakin olur musun?''

''Off,olamıyorum!Yani ben toplu yemeklerden nefret ederim,ailenle bu ilk yemeğimiz ve ben korkuyorum.''

''Hiçbir şey olmayacak.''diyerek zile bastı.

''Ah kuzularım,hoş geldiniz.''diyerek sevecence konuşan Sevda anne sıkıca ikimizi birden sarmıştı kollarına.Daha sonra Melek'i alarak içeriye geçmişti.

GERBERAWhere stories live. Discover now