7.BÖLÜM

21.8K 787 67
                                    


İyi okumalar. <3

Ne de çabuk olmuştu her şey.Annem tarafından eve bir aile gelmiş beni istemişlerdi.Ve o adam iki gün sonra parmağıma yüzük takmış,ev almıştı.Daha iki gün önce de gelinliğimi almıştım.

''Burçak,hadi kızım.Çabuk ol.''diyen annem bütün düşüncelerimden ayrılmama neden oldu.

''Of anne ya.''dediğimde Gözde elini beline koyarak,toz bezi olan elini bana salladı.''Anneye of denmez.Kaç yıldır öğretemedim ben bu kıza.''

''Terbiyesiz.''dediğimde kahkahası evin içinde yankılandı.

''Ya Burçak,annen bir haftadır temizlik yapıyor,neden biz hala siliyoruz?''dediğinde güldüm.''Ne bileyim kızım ben ya,elinden gelse uyurken bile temizlik yapacak.''

''Kız sen beni mi çekiştiriyorsun?''

''Yok kız seni niye çekiştireyim.''dediğimde yanağına sulu bir öpücük kondurdum.

''Hadi sen banyoya gir,sonra da Gözde ile kuaföre gidin.''

Başımı onaylarca sallayıp banyoya doğru ilerledim.

Yarın evleniyordum .Şaka gibiydi.

Kamera şakalarının mağduru gibi hissediyorum kendimi.

Biri karşıma çıkıp ''Annen ve Demir ailesi bir oldu ve sana şaka yaptı.Kameraya el salla.''derse hiç şaşırmazdım.

Islak bedenimi havluya sarıp direk odama girdim.Dolaptan çıkardığım kot elbiseyi üzerime geçirip saçlarımı gelişi güzel topladım ve Gözdenin yanına gittim.

''Ya Gözde,ımm bu maşa böyle çok değişik oldu ya.''dediğimde elinde ki fırçayı sertçe masaya çarpıp bana döndü.

''Seni yolarım kızım.Bak annenden emdiğin sütü burnundan çıkartırım.Saçın çok güzel oldu benim canım salak arkadaşım.Şimdi senin saçını yolmadan git şu elbiseyi giy.Sanki bana yakacaklar kınayı.Mesaj geliyor telefonuna ona bile bakmıyor.''diyerek tek nefeste konuştuğunda şaşkınca ona bakıyordum.Onu sinirlendirmiştim çünkü kuaförden geldiğimizden beri başının etini yemiştim.

Telefonuma doğru ilerledim.Mesaj Ekindendi.

Hazır mısın?

Hayır.

Kapıdayım,hazırlanınca cama çık.

''Gözdee.Bu herif dışarıdaymış.Giyin cama çık dedi.''dediğimde kahkahası evde yankılandı.''Giyin cama çık o zaman.''dedi ve elinde ki fırçayı yanağına götürdü.

Elimde elbise ile banyoya girdim ve üzerimdekilerden kurtularak elbiseyi,makyajıma zarar vermemeye çalışarak üzerime geçirdim.

Odama girip aynanın karşısına geçtim.Siyah kısa elbisenin üzeri boynumdan bileklerime kadar danteldi.Ayağımda siyah stilletolar vardı.Saçlarım ilk kez maşalanmış ve bir kısmı dağınıkça topuz yapılmıştı,kahverengi gözlerimin etrafını koyu ya da açık denemeyecek tonda bir makyaj vardı.


Gözde çoktan odamdan çıkmıştı.Telefonumu alıp cama doğru ilerledim.

Ekin arabasına yaslanmış,elinde ki siyah telefonla uğraşıyordu.

Telefonumdan onu arayıp kulağıma götürdüm,o da telefonu açıp başını yavaşça bana doğru kaldırdı.

O dikkatle camdaki beni incelerken bende onu inceliyordum.Bende gözlerimi onun üzerinde gezdirdim.Siyah,ilk iki düğmesi iliklenmemiş bir gömlek,siyah bir takım elbise,siyah ayakkabılar,siyah saçlar.

GERBERAWhere stories live. Discover now